Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#51 13. 8. 2007 14:09

_luca_
♥♥♥----

Re: zaklad vztahu

snad jo... dekuju......

Život se neměří počtem nádechů a výdechů, ale chvílemi, které nám vzaly dech.

Není tady

#52 13. 8. 2007 14:19

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

_luca_ : Co máš za pesana? Jestli je jen trošku běhavej a hravej a ty máš ráda sport, mohli byste zkusit agility (tzv. psí parkur), jednak je to sranda, druhak se přitom vylítá jak pes, tak páníček a třeťak tam poznáš nový tváře. No a jestli máš zrovna bernardýna, tak ti nic nebrání pořídit si ještě třebas voříška, trošku lehčího a "běhavějšího" a můžeš začít wink

Není tady

#53 13. 8. 2007 14:32

_luca_
♥♥♥----

je to vorech, takovej trosku vetsi kokr:) jsou mu ani ne dva roky, a behavej rozhodne je... nekdy az moc smile ted jsem koukala, co to vlastne je, a rozhodne to vypada zajimave.... smile

Není tady

#54 13. 8. 2007 14:50

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

No, tak to by vám mohlo jít. Podle mých zkušeností je to supr parta lidí, nekoná se tam nějakej dril zvířat jako třeba u služebního výcviku. Je to spíš o tom, jak na ty hafany vyzrát, aby mi nadšeně dělali, co já chci. Nejen u nás na cvičáku, ale i na všech závodech jsem potkala  lidi se smyslem pro humor, tak trochu blázny, schopný válet se po zemi, jen aby ten jejich vořech něco udělal a tak ... (Já sama necvičím, ale moje dcera jo. A už jí to drží 2,5 roku smile Jsme pořád nějakej závod, takže nuda u nás nehrozí. A ty závody - to je spíš sranda než takový to vážný soupeření, kdo je lepší. U zvířat totiž nikdy neodhadneš, co jim přeletí přes nos. A to pejskaři dobře znaj´.)

Není tady

#55 13. 8. 2007 14:55

_luca_
♥♥♥----

no tak rozhodne, u tech clovek nikdy nevi.... smile akorat ze u myho pesana mame trosku problem s poslouchanim... venku jeste uplne neposloucha.... ale mrknu se a zjistim si o tom co se da a urcite to zkusime....

Není tady

#56 13. 8. 2007 15:08

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

tummenupp wink

Není tady

#57 13. 8. 2007 15:19

_luca_
♥♥♥----

diky:cool:

Není tady

#58 13. 8. 2007 15:39

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Pak písni, jestli tě to zaujalo. Jo a taky - měj výdrž. (Což třeba u mě je tedy docela šílený, já jsem totiž hrozně netrpělivá smile

Není tady

#59 13. 8. 2007 15:55

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Eva36 napsal(a):

Pak písni, jestli tě to zaujalo. Jo a taky - měj výdrž. (Což třeba u mě je tedy docela šílený, já jsem totiž hrozně netrpělivá smile

Luca :  Agility je super. ja zase bojuji s opacnym problemem. Pejskum venuji hodne casu , jsou pro mne smyslem zivota a muj m. to hodne dlouho nemohl skousnout .

Není tady

#60 13. 8. 2007 15:59

_luca_
♥♥♥----

ja to vsechno musim prozkoumat na netu co, kam, jak atd..... a pak dam vedet, jak to dopadlo:)

Není tady

#61 13. 8. 2007 17:34

Hanka1
♥♥♥----
Místo: Brno

_luca_ napsal(a):

je mi 24... na zaklade ceho soudis, ze si neco vydupavam.... sad jsem to ja, kdo se neustale snazi prizbusobit, a porad premyslim, jak druhemu vyjit vstric, protoze chci, aby to klapalo... a  nerekla jsem, ze mu vycitam ze ma svoje konicky... to rika on ze ho dusim... ja na nej nervu za to ze se za cely tyden vidime dva vecery, protoze jinak ma fotbal...  me stve, ze nikdy nerekne pojd se mnou.... vy to mate tak, ze se dokazete domluvit, a absolovavat oboje... ja se snazim o to same.... ale pritel ma pak pocit, ze mu moc lezu do zivota... kdyz chci jeho zajmy obcas sdilet s nim....

Luco, podle toho, co říká on, že ho "dusíš", by to i vypadalo, že poklice na hrnci sedí (při dušení neuniká pára). Podle všeho ostatního to ale vypadá, že tomu tak není...  hmm Pokud se neustále snažíš přizpůsobit, tak je to špatně. Pokud on má pocit, že mu lezeš do života, tak je to špatně... Vypadá to, že ve vztahu nejste spokojený ani jeden... Ty jediná znáš odpověď na otázku, má-li potom ten Váš vztah ještě nějaký smysl.

Není tady

#62 13. 8. 2007 19:04

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

pampeliška napsal(a):

Tyjo luco,prožívám uplně to samý...s přítelem sem se sice znala 3 roky než sme si spolu začli...teď jsme spolu 7 měsíců,taky nebyl začátek našeho vztahu lehkej...a já tak poslední měsíc nepřemejšlim nad ničim jiným než nad tim,jestli ten vztah mezi náma má cenu...A stejně jak píšeš ty-myslim si,že kdyby to mezi náma cenu mělo,tak bych se nad tim přece takhle neužírala,ne?? Tohle si říkám pořád...Je mi z toho nanic.

Malo cenu? A kto "určuje" cenu, ak nie vy dvaja? Len vy dvaja môžete rozhodnúť, ČI TO MÁ CENU.... Obaja, nie každý sám... Niekedy najsilnejšie, priam osudové vzťahy, bývajú tie najťažšie, aj najviac bolia. Nemusí, ale môže to byť tak.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#63 14. 8. 2007 8:07

_luca_
♥♥♥----

Hanka1 : ja se v tom nevyznam, proto jsem psala sem... krome toho, ze on ma pocit, ze mu lezu do zivota, tak jine problemy nemame... kolem toho se toci vetsina nasich neshod..... proc je spatne se prizpusobovat? podle me je spatne to, ze on nechce.... nemam pocit, ze by bylo spatne se snazit travit spolu vic casu, mit vic spolecnych zazitku a pod.....

Není tady

#64 14. 8. 2007 8:09

_luca_
♥♥♥----

mam pocit, ze o tom vztah taky je, snazit se prizpusobit jeden druhemu... samozrejme ne ve vsem.... a ne si hrat kazdy na svem pisecku....

Není tady

#65 14. 8. 2007 10:02

Mariska
♥♥♥----

_luca_ napsal(a):

to je prave ono... najit si svoje zajmy:( v tomhle jsem priserna, ani nevim, co by me bavilo....sad ale rikam si, ze se musim udelat vzacnou.... a taky mu obcas rict, promin, ale dneska nemuzu... tohle se musim naucit, protoze to neumim, jsem rada za kazdou spolecnou chvili.... ale je pravda, ze dost casto od nej slysim, ze za to nemuze, ze nemam svoje zajmy..... ale musim se naucit to "nebyt mu vzdy po ruce"... je pravda, ze na zaklade toho jsme se dali vlastne nakonec dohromady... kdyz jsem ho prestala uhanet, zacal uhanet on me... smile treba to zapusoni i v tomhle pripade....

Luco, v tomto jsem to měla úplně stejné...dokonce jsem najela i na to, že jsem si našla své koníčky a naopak jsme se začali s partnerem odcizovat, protože on o svých nemluvil a když jsme mluvila já o svých, nezajímalo ho to..sad Je pravda, co tady holky říkají o poklici a hrnci...člověk se nemůže ve své podstatě změnit, spíš je jednodušší pochopit jaký je a hledat si protějšek podle toho...je to smutné, ale je to tak.. zatím jsem taky ten svůj nenašla a spíš ještě smutně pokukuju po svém bývalém příteli:dumbom:dumbomdumbom
ale je pravda, že dlouho člověk nevydrží ustupovat a snažit se dělat všechno pro to, aby vztah fungoval, pokud se druhá strana také nesnaží...

Není tady

#66 14. 8. 2007 10:14

_luca_
♥♥♥----

ja nevim, ale verim tomu, ze kdyz si najdu svoje zajmy, tak on bude jedine rad... sam rikal, ze bude mit radost, kdyz budu delat neco co me bavi... a nebojim se, ze by on neposlouchal me vypraveni, to urcite ne.... posloucha i o moji praci, ackoliv tomu vubec ale vubec nerozumi..... smile zrovna tak jako posloucham ja o fotbale, resime spolu sazeni na tymy a tak:)  vcera kdyz jsme byli spolu, tak jsem zjistila, ze to tak hrozny zase neni... asi jsem to videla vsechno moc cerne..... hold musim pochopit, ze me do svych zajmu nechce zahrnout se vsim vsudy... ale myslim, ze ten cas taky nekdy prijde... jen to chce cas.....

Není tady

#67 15. 8. 2007 21:55

Hanka1
♥♥♥----
Místo: Brno

_luca_ napsal(a):

Hanka1 : ja se v tom nevyznam, proto jsem psala sem... krome toho, ze on ma pocit, ze mu lezu do zivota, tak jine problemy nemame... kolem toho se toci vetsina nasich neshod..... proc je spatne se prizpusobovat? podle me je spatne to, ze on nechce.... nemam pocit, ze by bylo spatne se snazit travit spolu vic casu, mit vic spolecnych zazitku a pod.....

No právě Luco, špatně je, když se přizpůsobuje jenom jeden... To potom už není o kompromisech. Ale já vím, lehko se o tom mluví, ale hůře už realizuje...wink

Není tady

#68 16. 8. 2007 8:11

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

_luca_ : tak na to, že tě bude kdy chtít vzít na fotbal atp., bych moc nesázela. Věkem se člověk nemění, leda vystupujou víc ty stránky, co se nám nelíbí. Ale když si najdeš svůj koníček, najdeš prostě sebe sama, tak si myslím, že spolu můžete koexistovat docela dobře. A jako bonus navíc by ses pak nezhroutila, kdyby tě třeba opustil. Nechci malovat čerta na zeď, ale to se zkrátka stává. (Nechci říct, že to tak u vás vidím, to ne.) A ženská, která nemá žádný koníčky, přežívá rozchody mnohem hůř než ta, která je má. wink Navíc je to dobrý i v hádkách. Když jste např. pohádaný, je lepší sebrat toho psa a jít uběhnout deset kilometrů, to zabere čas a i síly na případnou další hádku a když se člověk vrátí, tak je třeba vzduch čistší. Když nemáš ani toho čokla, ani žádnej jinej zájem, sedíš doma, bulíš nebo štěkáš. Třeba.
Jednoduše chci říct, že vlastníma koníčkama člověk jen a jen získá tummenupp

Není tady

#69 16. 8. 2007 8:22

_luca_
♥♥♥----

no uprimne.... asi mi date co proto:) ale porad si myslim, ze na tom neni nic spatnyho, chtit se prizpusobit... vim, ze on ted o to nestoji, jit se mnou na fotbal, ale jsem presvedcena, ze u nej to chce cas... on ke vsemu potrebuje cas..... je proste takovej.... a kdyz me nebude chtit pribrat jako partaka na fotbal, tak se z toho hroutit nebudu.... v zime jsme spolu chodili na hokej, tak v tom nevidim problem.... nerikam, ze to musi byt porad, to bych ani nechtela, ale jednou za cas, proc ne... a tim ze si najdu svoje konicky, tim to jen bude lepsi... a kdyz zjisti, ze taky nejsem porad po ruce, bude se chovat jinak, a sam bude chtit se mnou stravit cas.... jo, treba to zni naivne, ale az mi bude vic, a budu mit za sebou vic zkusenosti, budu se na to divat jinak.... kazdopadne si vazim vasich nazoru, pomohlo mi to si to vsechno rozlustit, i kdyz to tak asi nevypada:) v prvni rade jsem si to tak nejak ujasnila sama v sobe... driv jsem byla nervozni, kdyz jsme se dva, tri dny nevideli, ted uz si delam svoje, i kdyz jsem treba doma... ale mam vic casu pro sebe,a  tak....

Není tady

#70 16. 8. 2007 8:34

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

stolt Ne, na tom není nic špatnýho - přizpůsobit se. Ale taky je jaksi nutno brát člověka, jaký je. Ale zdá se, že to už víš wink  Jen se ve vztahu nemůže přizpůsobovat donekonečna jen jeden. Ale to víš taky wink Jsem ráda, že jsi tak nějak klidnější smile

Není tady

#71 16. 8. 2007 8:43

_luca_
♥♥♥----

to ja vim, snazim se ho brat takovy jaky je.... nekdy je to tezky, ale mam ho rada, tak ho prece nekopnu nekam, kvuli tomu, ze neni dokonalej... protoze to ja zdaleka taky ne... smile a hlavne, ta jeho nedokonalost neni v zasadnich vecech... to co od chlapa vyzaduju, to on ma.... jo, ale klidnejsi rozhodne jsem... minuly tyden jsem byla ze vseho dost rozhozena, a nastvana.... ale jsem proste takova, ze si vsechno musim pro sebe vysvetlit, a pak je v pohode... smile

Není tady

#72 17. 8. 2007 11:02

_luca_
♥♥♥----

vite co.... cely tyden jsme se nevideli, naposled v pondeli:( ale stavil se za mnou kazdy den na chvili v praci.... v pohode... a vcera mi do telefonu rikal, jak je hrozne spokojenej, ze jsem hodna a bla bla, a jak je se mnou rad.... dokonce se spolu jdem v sobotu koukat na fotbal:) nevim, co se mu stalo, ale je to hezky.... rikala jsem, ze to chce cas smile ale zjistila jsem, ze je lepsi vetsinu veci radsi spolknout, nez porad remcat ze se nevidime, protoze jak je videt, on sam o to stoji:) i o ten fotbal:)
a dokonce se z nej stal romantik:) dneska chce jit na veceri, nebo ze kdyz budu unavena, ze neco uvari sam, a udelame si hezky vecer pri svickach.... jsem jak mala holka:) ale mam z toho radost.....

Upravil(a) _luca_ (17. 8. 2007 11:28)

Není tady

#73 17. 8. 2007 11:08

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

_luca_ napsal(a):

co je vlastne tim "spravnym zakladem" vztahu?
nejak nevim, jak to formulovat, co vlastne chci napsat, protoze mam v hlave takovej chaoz, ze nevim co s tim.... no, par lidi asi vi, jaky prubeh mel obcas muj vztah.... agresivni luca:butter: to pominulo... nerikam ze na sto procent - pritele stipu....  ale posledni tyden nepremyslim nad nicim jinym, nez jestli ten vztah ma smysl... jsme spolu sice teprve trictvrte roku, ale rikam si, ze uz jsme prekonali spoustu veci, tak proc to ted zahazovat.... jenze na druhou stranu... ty neustaly hadky... kvuli blbostem... nekdo rika, ze je to spatny, nekdo zas ze dobry, ze je to dobre ze se hadame, ze si to takhle vyrikavame.... no... vlastne potom se vzdycky sladce usmirime, tak proto nas to asi porad bavi:D on ma pocit, ze si nemuze zit svuj zivot, ja mam zas pocit, ze uz tenhle vztah nechce, jenom nema odvahu to ukoncit...ja proste nevim, jak si to srovnat v hlave... nejak nemuzu prijit na to, co vlastne chci..... nekdy jsem schopna ho poslat do pip, at si jde, a v tu chvili mam pocit, ze se mi hrozne ulevilo, ze je konec, ale kdyz ho vidim, jak si bere boty, chce se mi brecet, ze to takhle prece nechci... no, kdyz vidim co pisu, tak nevim, jestli otazka znela spravne neutral ale chci si to proste ujasnit, jak mam poznat, ze tak to ma bejt, a ze mame jen trosku italii:D treba to zakladni co ma ve vztahu fungovat, tak funguje, ale ze to jenom pres nasi italii proste nevidim.... ja nevim...... hmm

Milá Luco,

záleží na tom, jaký vztah máš na mysli.
Základem mileneckého vztahu je určitě skvělý sex.
Základem přátelského vztahu je důvěra, ochota  a vůle.
A základem toho, co možná asi myslíš nejspíš, tedy vážného vztahu mezi dvěma lidmi, tak to si myslím, že je láska, úcta a důvěra (a spousta dalších ne nepodstatných maličkostí). no a ten sex taky, sice se říká, že není nejdůležitější, ale bez něj to prostě tak nějak nejde. ale zase se jen na sexu nedá stavět vážný vztah (milenecký jo). a taky zralost obou, a hlavně CHTÍT. chtít řešit problémy, když jsou (všude někdy nějaké jsou), chtít být spolu, chtít vidět toho druhého šťastného protože to přinese štěstí i tobě. Někde jsem četla, že láska znamená nalézat uspokojení ve štěstí toho druhého...

Upravil(a) Natynka (17. 8. 2007 11:09)

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, ať je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#74 17. 8. 2007 12:07

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Luco... tummenupp godlike

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#75 17. 8. 2007 12:16

_luca_
♥♥♥----

no... jsem zvedava, jak dlouho mu to vydrzi:) me ostatne taky:)

Upravil(a) _luca_ (17. 8. 2007 12:16)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí