|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
chjo... presne takhle je to ted u nas....
jenze ja o nej prijit nechci.... 
Není tady
taky o něj nechci přijít,ale taky chci bejt s někym šťastná :-((
Není tady
no tak to je jasny, to ja taky.... ja s nim stastna vlastne jsem... ale posledni dobou jsou to spis mziky...... vetsinu casu o nas spis premyslim, proc je to tak a ne jinak... proc on je takovy, proc ja takova... kdyz na zacatku to bylo tak hezky..... 
Není tady
přesně tak...těch hezkých chvil je málo,spíš je ten vztah divnej...
Není tady
Luco, pampeliško a spol. Můj otec mě při mém tápání a hledání toho "pravého" uchlácholuje slovy: "Neboj, na každý hrnec se najde poklice." Takže pokud Vám ta současná "poklice" nějak nesedí, tak nezbývá než hledat jinou... Protože pokud budete "vařit" s nějakou nevhodnout, tak Vám prostě bude ucházet pára...
Toho pravého asi poznáme podle toho, že tak nějak "sedí", i když má možná už trochu potlučené okraje...
A stejně jako neuděláte z velké poklice pokličku, tak ani z cynika romantika... Možná není od věci více popřemýšlet, co já jsem to vlastně za "hrnec", abych věděla, jaká poklice na mě sedí
Pánové nechť prominou, že jsem je přirovnala k poklicím... a já přemýšlím, jestli bych se neměla raději přesunout do fóra "Kuchyňka"... 
Není tady
Správný základ vztahu? ... Myslím, že tam má být důvěra, taky sebedůvěra, nějaké společné plány, společné životní hodnoty, příjemné sdílení intimit, částečně společné sdílení volného času, ochota dohodnout se, schopnost diskutovat, nezastírat svoje pocity, umět o nich mluvit ... tak asi tak ... nejvíc jsem asi narazila na problém komunikačních schopností. Je to těžký umět vyjádřit svoje pocity a bez urážky přijmout, když mi partner vyjádří pocit, který mi zrovna "nevoní", ale dá se v tom zdokonalovat. To jde s věkem 
Není tady
poklice sice tak uplne nesedi, ale ja chci aby sedela:) blby..... mam pocit, ze se to vsechno toci kolem toho, ze on ma pocit, ze se mnou si nemuze zit svuj zivot.... ze do nej moc zasahuju... on ma pocit, ze chci aby delal jak ja piskam... ale tak to neni.... tisickrat jsem mu to vysvetlovala, ale on to videt nechce...
Upravil(a) _luca_ (13. 8. 2007 11:10)
Není tady
ja nevim.... ale.... verime si, spolecne plany taky mame, dohodnout se uz je tezsi, diskutujem jak kdy... ale toho casu spolecnyho je malo... nebo posledni dobou aspon bylo... tak treba proto jsem z toho tak zmatena...... ja nevim, treba vsechno vidim moc cerne,a jak rika muj pritel, porad se mi neco nelibi.... a treba to tak vubec neni... ja nevim... porad na vsechno hledam vysvetleni... treba by bylo lepsi nechat to plavat....
Není tady
Když ti nesedí ta "poklice", co takhle trochu změnit "hrnec"?
... a jestli to nejde, tak si fakt musíš najít jinou poklici. A basta fidli. Mně kdysi pomohlo napsat si na papír, jakého muže potřebuju, co mi má umět dát (tj. z čeho nemůžu slevit) a vedle toho, co mi ten současný dává. Ujasnila jsem si priority. Třeba bys to mohla taky zkusit.
Není tady
o to se prave snazim, zmenit hrnec... ale to bych musela poklici videt do hlavy
jinou poklici nechci, ne a ne a ne
driv jsem si psala seznam toho co se mi na nem libi a co ne..... tak napisu dalsi seznam:) treba se mi to aspon trochu ujasni....
Upravil(a) _luca_ (13. 8. 2007 11:39)
Není tady
Holky, zkuste si koupit nebo přečíst knihu "Každý strůjcem svého štěstí" od Zurhorstové. Tam najdete hodne odpovědí.........
Není tady
_luca_: Pokud ti ta poklice neumožní do ní vidět, neuvidíš. Můžeš měnit hrnec, jak chceš....a nepomůže ti to stejně. Jen na konci zůstane stále tatáž poklice a úplně jiný hrnec. Víš, co chci říct? ... Že na konci už to nebudeš ty, ale nějaká tvoje karikatura ... Možná by ses měla sebe zeptat, co ti na něm tak imponuje? Proč s ním jsi? Proč na něm doslova visíš (protože ty jiného "ne a ne a ne" nechceš ... což je dost divný, takhle kategoricky)? .... Jsem taky byla závislá na partnerovi, dalo dost práce zjistit, proč to tak je a dost další práce se toho zbavit. A pak jsem připustila možnost, že i bez poklice se dá docela dobře žít, ani nemusíš mít v záloze náhradní, natož abys dychtila po té původní ... ale to chtělo dost času...
Není tady
mam ho rada....ale je jasny, ze nebudu ve vztahu za kazdou cenu, kdyz nefunguje... to bylo spis s nadsazkou.... chtela bych, aby pritel vic mluvil o svych predstavach, o tom co chce, a co mu vadi... zatim vim, ze ma pocit, ze ho moc omezuju.... vim co ma rad, co se mu libi, a snazim se se tomu prizbusobit, a mit to tak trochu rada s nim, abysme spolu stravili vic casu... ale on o to nema tak uplne zajem....
Není tady
Luco : Nedá mi to, abych se nezeptala kolik je ti roků ?
Na mě to působí, jakože si něco vydupáváš
Můj přítel má velmi vášnivého " vodního " koníčka, já zpívám - to samo o sobě nejde dohromady:rodna: A přesto se dokážeme domluvit, absolvovat společně to i ono. Víš co je jedna z nejdůležitějších věcí ??? Tolerance... Taky sem se čertila, když sem měla pocit, že má přítel radši " vodu " než být se mnou !! Ale to je špatně !!! Výčitky, hádky, zlost jsou k ničemu .... Oni chtějí mít vlastní prostor a svobodu a to si musíš uvědomit !
Komunikace je otázka na dlouhou trať. Pokud je to introvert chce to trpělivost, ale jde to a u mě ty výsledky rozhodně jsou 
Zkus Luco začít sama od sebe třeba tím, že mu přestaneš cokoliv vyčítat - to chlapy hodně odrazuje ...
Není tady
je mi 24... na zaklade ceho soudis, ze si neco vydupavam....
jsem to ja, kdo se neustale snazi prizbusobit, a porad premyslim, jak druhemu vyjit vstric, protoze chci, aby to klapalo... a nerekla jsem, ze mu vycitam ze ma svoje konicky... to rika on ze ho dusim... ja na nej nervu za to ze se za cely tyden vidime dva vecery, protoze jinak ma fotbal... me stve, ze nikdy nerekne pojd se mnou.... vy to mate tak, ze se dokazete domluvit, a absolovavat oboje... ja se snazim o to same.... ale pritel ma pak pocit, ze mu moc lezu do zivota... kdyz chci jeho zajmy obcas sdilet s nim....
Upravil(a) _luca_ (13. 8. 2007 13:10)
Není tady
_luca_ : Zvláštní...já taky mám pocit, jako by sis chtěla něco "vydupat".... Ono to tak možná není, ale mezi řádky se to dá nějak vyčíst, vycítit... Tohle se mi stává, když se snažím řídit rozumem a partnerovi se podřídit, ale uvnitř to tak necítím. On ten nesoulad je prostě "cítit". Třeba to tak cítí i ten tvůj a pak je problém. Jinak jak ho tak popisuješ, on tě prostě nechce do svých aktivit zahrnout, tak se buď smíříš, nebo ho opustíš. Nemůžeš zároveň koláč mít a zároveň ho jíst. to nejde.... bohužel...
Není tady
nechci si vazne nic vydupavat... je pravda, ze driv to tak bylo, ze jsem mu vycitala pomalu pokazdy kdyz byl radsi s klukama, nebo na fotbale atd...ale to je tak pul roku zpatky? ted uz jsem zticha..... kdyz ja mam pocit, ze on to ma vsechno zafixovany.... a ze svyho nazoru neustoupi.... proste zije v domneni, ze ho omezuju..... ja mu nechci nic brat, jen se chci vic zapojit, aby jsme spolu travili vic casu, meli spolecne zazitky atd... a ne ze se pak po trech dnech vidime, a nemame si co rict, protoze jsme se oba vykecali jinde.....
Upravil(a) _luca_ (13. 8. 2007 13:21)
Není tady
no jo, tak mi asi nezbyva nez zatnout zuby a "jet" dal..... smirit se s tim, ze pritel me nechce do svych zajmu zapojit.... ale takhle to muze fungovat?
Není tady
Soudím na základě toho cos napsala níže, ale jinak nemůžu nic říct, nevím jak to je ve skutečnosti 
Eva 36 to napsala naprosto přesně.....Pokud Tě nechce zahrnout do svých aktivit, tak si ty najdi nějaké svoje aktivity, třeba mu taky stoupneš v ceně, že něco děláš o něco se zajímáš...ale to jen úvaha;)
Nebuď na něm tak závislá, měj svůj vlastní prostor, kamarádky , čas pro sebe a klidně mu někdy taky řeni, že nemůžeš , protože jdeš někam......udělej se vzácnou, pak poznáš, zda o Tebe stojí, či nikoliv......
Není tady
to je prave ono... najit si svoje zajmy:( v tomhle jsem priserna, ani nevim, co by me bavilo....
ale rikam si, ze se musim udelat vzacnou.... a taky mu obcas rict, promin, ale dneska nemuzu... tohle se musim naucit, protoze to neumim, jsem rada za kazdou spolecnou chvili.... ale je pravda, ze dost casto od nej slysim, ze za to nemuze, ze nemam svoje zajmy..... ale musim se naucit to "nebyt mu vzdy po ruce"... je pravda, ze na zaklade toho jsme se dali vlastne nakonec dohromady... kdyz jsem ho prestala uhanet, zacal uhanet on me...
treba to zapusoni i v tomhle pripade....
Není tady
Luco, jsem přesvědčená, že určitě .....Chlapi jsou lovci, na to nesmíš zapomínat, oni chtějí dobývat:lol:
Zkus to vydržet třeba měsíc, mít svůj program , svoje zájmy a jsem přesvědčená o tom, jak bude kmitat - pokud o tebe stojí 
Není tady
no... nebude to jednoduchy..... ale jinou moznost nemam.....
Není tady
_luca_ napsal(a):
to je prave ono... najit si svoje zajmy:( v tomhle jsem priserna, ani nevim, co by me bavilo....
... kdyz jsem ho prestala uhanet, zacal uhanet on me...
treba to zapusoni i v tomhle pripade....
Tak vidíš, kde je jádro pudla
Zapracuj na sobě. Ostatně, tak tomu bývá většinou, pokud máme s někým problém. Stejně nezbyde, než makat na sobě. Co jsi dělala, když jsi byla bez něj? Nebo na škole? K čemu máš vztah? Děti nemáte, viď, tak to máš spoustu možností, jak volna využít. Třeba chodit vést nějaký kroužek, nebo plavat, nebo na keramiku, na břišní tance, na jazyky, na studium psychologie, na přednášky o cestách do vzálených zemí, na cvičení jógy, cvičit záchranářskýho psa, chodit pomáhat do důchoďáku (tedy - do domu seniorů
... nebo chodit jezdit na koni, hrát tenis, squash ... jéžiši, já bych ti toho našla!
... já zas pro samou práci nemám na nic moc čas, kradu ho po chvilkách a televizní program už jsem hódně dlouho neviděla...(ale ani jsem o nic nepřišla).
Není tady
no, ja nedelala nikdy nic..... kdyz jsem byla bez nej, mela jsem dost kamaradek, ale ty nejak odcestovali.... na zakladce jo, keramika, tenis, basket, aerobic... a tak ruzne.... ale pak uz jsem se k nicemu nevratila... ale mela bych... a taky bych mela bejt prestat lina, a nebo neremcat:) prijdu domu, vyvencim hafika, a jsem lina nekam jit:( to musi prestat:)
Není tady
Tak jsme to snad vyřešily:supr: Tak ať se ti daří 
Není tady