29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Sháníme pro syna, který jde do třetí třídy školní batoh. Různě jsme se poptávali a moc z toho chytří nejsme. Můžete nám poradit jaký batoh se vám osvědčil a na co si dát pozor. Jde nám hlavně o kvalitu,praktičnost a zdravotní hledisko. Díky moc.
Není tady
Na vánoce jsem kupovala dva batohy od Topgalu. Když si najdeš jejich stránky, určitě si vybereš. Má to pevná záda a hromadu kapsiček. Záruka dva roky a prodavačka mi tvrdila, že i po dvou letech není problém nechat opravit třeba zip. Mají vyzkoušeno, že vydrží. Syn měl od nich batoh od 1. do 4. třídy a v podstatě mu nic nebylo, jen už nechtěl nosit tašku s obrázkem.
Cena cca 900,-.
Upravil(a) Vlaďka (9. 8. 2007 9:38)
Není tady
Naši hoši budou mít už 3. rokem batohy COOL (jdou do 3. a do 5. třídy). Pevná záda s konstrukcí, polstrované, dají se prát...nemají chybu. Jsme spokojení. Vypadají stále jako nové. Ale cena vyšší, kolem 1500 Kč.
Není tady
V Tescu teď měli na některé školní batohy dost výrazné slevy.
Není tady
Ja jsem batohy vybirala podle toho, aby mely pevna zada s konstrukci a pevne, vypolstrovane popruhy, aby batoh netlacil na raminka.
Já koupila klukovi batoh Topgal do 1třídy a ted jde do 3 třídy a má ten batoh stále zachovalý což u některých značek se říci nedá .A jsem ráda že jsem se tehdy se nedala zlákat a nekoupila klukovi do 1třídy tradiční aktovku která taky není levná neboť ted by těžko ji ještě nosil.
Není tady
No tak my jsme se nechali zblbnout aktovkou, a syn ji už v polovině první třídy nechtěl nosit. Koukla jsem na stránky Topgalu, a už jsme si i vybrali, ještě ji sehnat. Díky všem za vaše postřehy.
Není tady
díky za stránky Topgalu. Kluci už si také vybrali.
Není tady
Topgal máme taky ,dá se koupit i v některých papírnictvích,na stránkách jsou vypsány i prodejny .
Není tady
mě se osobně líbí značky McNeill a Spiegelburg mají je na netu detsketasky.cz nebo na prodejně, kontakt na stránkách.
Není tady
Jojo, Topgal měl starší syn ale teď jsme to vyměnili za McNeil, a teď k Vanocum chcem pořizovat další. tak to vidim prave na ty detske tasky, lidi zacinaji uz silet a obchodaky se plni. tak chci bud samostnatnou prodejnu a nebo nejaky eshop. Ty detsketasky.cz vypadaji dost nadejne.
Není tady
holky da se platit v tom kamennym obchode v Praze ( detsketasky.cz) kartou? vypada, ze tam mate dobře zkusenosti, tak to pujdu zkusit taky
Není tady
joo, tak jsem nasla, ze platit se da tak hura do detskychtasek, snad uspejem .)
Není tady
Tak jsme navsitivilyyyy. Luxus vam povim. Vybrano, ochotne holky v obchode a vyber teda neskutecnyyy. I priste pujdu tam.
Není tady
ma doma nekdo batoh McNeil?
Není tady
Nejlepší jsou školní batohy ty od vietnamů, ty můžete měnit každý půlrok a nikdy vám není líto si koupit novej
Není tady
školní batohy ty od vietnamů
A myslíš Vietnamskou demokratickou republiku, Vietnamskou republiku císaře Bao Daie nebo obě?
Není tady
Myslím vietnamce z Holešovic
Není tady
Z Holešovickejch jatek byli vodajkživa řeznický...
Není tady
proka napsal(a):
Nejlepší jsou školní batohy ty od vietnamů, ty můžete měnit každý půlrok a nikdy vám není líto si koupit novej
heleď, ty vietname .... a kde je teď to tvé "šetření .." z vedlejšího vlákna ?
když kupuješ co půl rok batoh ?
Není tady
když kupuješ co půl rok batoh
Nekupuje trapný knihy, ne... kdybys to dělala jako ona, můžeš mít taky dva bágly ročně...
Možná i víc, jestli hodně čteš
Není tady
No my bychom u vietnamců vůbec nekupovali. Snažíme se kupovat kvalitu. My koupili zde: www.arsuna.cz
A mají systém Magnetic lock!
Není tady