19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Holky nemáte za sebou některá liposukci vnitř. stehen? Asi to bolí, e?
Já u oni docela uvauji - stejně ale na ní nepůjdu, protoe se bojím a nebudu mít na to peníze...(kolik vlastně by stála = jen vnitřní stehna?)
Mám problém , který mě trápí u hóóódně dlouho, nemůu nosit na holo sukně, aty! Musím mít furt kalhoty nebo silonky!!!
U mě to íleně tve, ráda bych se NEPAŘILA v parných dnech, ale bez silonek ani ránu, hned se mě odřou stehna.A si je pudruji, mau mastným, nebo pouívám tuhý pudr - i lepenky jsem si dávala, tak stejně jsou odřená!!!
U kalhot mám hned díry...
Jak to řeíte vy?
Není tady
Tak ty silonky, to musí být nepříjemné, není to sice můj problém, ale asi bych ho řeila kalhotkama s delí nohavičkou, na to atečka, či sukni. Nebylo by to vidět a cítila by ses líp. I za cenu, e bych si nějaké spíchla z příjemného materiálu.
Není tady
Taky mám ten problém-celoivotní. U mne kalhoty končí tím, e je prodřu. Nosím je tak max.půl roku a pak díra vlevo-pravo-ahoj.
Zkus DEVILAN ...proti pocení, sice na nohy, ale mne ho dal koní (e se potí prsa pod poprdou a taky se dřou) a na stehna jsem to taky zkouela. JInak tuhý dezodorant nebo zase kalhoty.
Bez punčoch-katastrofa.
Není tady
celý ivot jsem měla pr... a stehna, ve samo jako vrata:-))) no, taky jsem to řeila různými pudry,zásypy, avirilem.. kalhotkama s nohavičkou, takové ty "kombinové, nebo spodničkové jak někdo zná, které se pak chůzí vejkly mezi stehny a byl to pohled pro bohy, kdy jsem se to nějak taktně snaila shodit zase dolů...) léto byl pro mě velký stres a straák a jak jsem se závistí pokukovala po holkách, které si vyly jen tak, na holo, sukýnka, tílečko... jak já ty stehna nenáviděla:-(( kdy jsem se snaila shodit, tak vdy jen do pasu, od pasu dolů (kde to bylo nejvíc třeba) nic.-((( a jsem nalítla na dělenou stravu... a časem poprosila doktora o napsání Lindaxy, tak světe div se, já začla hubnout v oblastí zadku a stehen, pomalu ve 40 letech jsem poprvé, opravdu poprvé (a to těch diet a různých snah cvičení bylo hafo!!!!) jsem hubla v partiích, které jsem potřebovala. Dočetla jsem se v tom letáčku, e Lindaxa 10 nebo 15 (jsou 2 druhy) rozpoutějí tuky v problemových partiích, měla jsem i hodně dalích "podpůrných" prostředků z lékárny - jako kdysi a nikdy nic:-(( ale tohle opravdu funguje!!! dnes mám o 32 kg méně, a letos poprvé!!! opravdu poprvé si vyjdu úplně klidně v horku "naholo" a vůbec o tom nevím!!!!! kdysi jsem proívala kadý krok, který byl, jako by mě někdo řezal zaiva.-(( Take.... rada to asi nijak zvlá není, ale snad ti můj příběh nějak pomůe:-) Kdybys něco chtěla jetě vědět, klidně se ptej:-)))
Není tady
jetě moná doplňující info, vdy jsem měla zvýený cholesterol, a při dělené stravě i přes Lindaxu (měla jsem strach co to udělá) mám výsledky krve jako mimčo:-) Pan doktor byl velice spokojen a hlavně překvapen, jak se i tělo krásně čistí.... take moná je to typ, jak s těmi stehny zatočit.-)
Není tady