29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky, moje dny mají nějak málo hodin, nebo co?! Nestíhám ani chodit na Babinet.
Tak tatínek už má rozmluvu se synem za sebou....dopadlo to relativně dobře.....vše si vyslechl v klidu....ale zatím má asi pocit, že je to jen přechodná situace - že se vše upraví. Tak si říkám, že potřebuje čas, aby pochopil, že je to PRAVDA. A už věřím, že to zvládne. Čekala jsem od něho daleko horší reakci. Zítra chce mluvit se mnou, mám z toho malinko nepříjemné pocity, ale myslím, že potřebuje situaci rozebrat, aby s informací, kterou dostal, mohl dál pracovat. Jsem přeci jenom před ním o krok napřed - a vím, že než jsem si v sobě vše srovnala, tak to byl pekelný "boj" - tak mu ten jeho třeba trošku ulehčím.
A moc děkuji všem, kteří na nás myslí a drží palce.
Není tady