4.března : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 4.března : Směňování věcí provází lidstvo od jeho počátků.Nový SWAP Babinet pro všechny! 4.března : Stálice mezi moučníky? Vláčná a rychlá hrníčková bábovka z Granka 4.března : Krásná velikonoční dekorace. Stačí stará dřevěná krabička |
|
|
jak mám dostat krásnou můru z bytu, abych ji nepoškodila křídla? Ve sklenici?
Není tady
Jé, Ty jsi milá a mírumilovná.
Já bych ji chytla jako motýla, za složená křídla...zespod snad ten poprašek na křídlech nemá...?
Ale sklenice jistě není špatný nápad.
Není tady
Díky moc
Už je to, v obalu od jedný velký zmrzky, co má ty plastový misky. Byla tak velká, že otvor zavařovací sklenice mi přišel moc malý a bála jsme se, abych jí neskřípla křídla, když se náhodu pohne
Není tady
Jeeee Me takova mura narazila predevcirem malem do obliceje, lekl jsem se tak, ze jsem malem spadl z okna
Mozna to byl malej netopyr, pokud v Praze nejaci jsou
Není tady
Já jsem tak jednou zachraňovala krásnou velikou můru, opatrně jsem ji zavinula do ručníku a vytřepala z okna. Můra zatřepala křídly a jen tochu poodletěla, odněkud se přiřítil kos a za letu ji sezobnul.Kdybych ji nezachraňovala, tak možná skončila jinak. Tak měl aspoň kos snídani.
Není tady
Ta moje naštěstí odletěla v poklidu někam do tmy. Pak možná zas někomu jinýmu na okno, ale u nás choděj lidi naštěstí celkem brzy spát, tak nikdo moc neměl rozsvíceno
Sexynet
Není tady
Jé můra, tak tu by naše kočka pěkně ztrestala...
Není tady
Jo naše kočka běhá za můrama po zdi a stropě....
Na chtě se nám množí roztomilé zlatoočky, ale onehdy mě v pokoji lítal malý netopýr. Otevřela jsem mu okno a on ven ani moc nechtěl.
Není tady