29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jaké máte zkušenosti s touto značkou zdravotní kvalitní a né levné obuvi?Má na českém trhu konkurenci?
Není tady
Koupila jsem si před 2 roky nazouváky a jsou úplně super,opravdu nelituji peněz (mám širokou nohu, jak bych to popsala, od malíčku po kůstku pod palcem a tudíž se těžko dostávám do úzkých pantoflíčků pro Popelku), vážně je v nich jako v papučích a vydržím v nich celý den (proto jsem si je vzala do práce jako pracovní obuv) s tím že si koupím další (opravdu nejsou nejlevnější, ale nelituju), na netu jsem si vybrala, ale v lékárnách mě dostupných už jsou pouze "zbytky", proto jsem se zařekla, že to letos nějak dochodím a příští rok to zkusím zavčas. Nedělám reklamu, ale používám i spreje do bot a krémy na nohy a jsem spokojená :-)
Není tady
Já si taky myslím že jsou kvalitní ,přes net je to levnější než v obchodě zdají se mi ty ceny v lékárně mají opravdu jen zbytky a nejsou ochotni vám doobjednat co vy chcete.Akorát různé brusky a pilníky na jejich stránkách nejdou objednat a v obchodě taky nemají celý výběr.
Není tady
.
Upravil(a) Olympia (13. 4. 2010 18:20)
Jo jo na nožky sou fakt pohodlný já byla spokojená.
Není tady
Moje první Schollky se mi v těchto dnech už definitivně rozpadají, po šesti letech nošení od května do října... Asi to obrečím, až je budu házet do popelnice, a těch osmnácti stovek rozhodně nelituju. Bohužel tenhle vzor už nedělají
jak sedí velkosti ?
Není tady
Ty velikosti by mě taky zajímaly, na netu jsem neviděla žádnou tabulku velikostí.
Není tady
Velikosti jsou různé-jinak padnou boty uzavřené, jinak sandálky. U některých jsou rozlišeny i šířky./F,G/.
Jsou dost kvalitní a oblíbené. V září se objeví nová kolekce podzim/zima. Jde hlavně o podzimní vzory, těch zimních nebývá tolik-a výběr je hlavně v obuvi dámské. Letos se objevily i botky dětské.Teď jsou všude zbytky ve slevě kolekce loňské a letošní Jaro/léto.
Prý mají jednu vadu: Jak si je oblíbíte, jiné nechcete. Kdo zkusil, potvrdí. Jsou zdravotní boty o hodně levnější, ale ty neznám-chodím v Schollkách.. :+))
Není tady
Mozem potvrdit, nosim botasky od Scholla, cely den som na nohach, nemaju chybu.
Není tady
Zdravím!
Chtěla jsem se s Vámi poradit ohledně dobré zdravotní obuvi. Trpím na ploché nohy a je to znát...
Našla jsem jen tuto zdravotní obuv, ale nejsem z toho příliš moudrá. Můžete mi někdo doporučit tohoto dodavatele? Případně jiného?
Děkuji pěkně
Jiřka
Není tady
Doporučuji boty zn.Rieker, nebo Tamaris, nebudete litovat. Je zajímavé, že většina mých zákazníku naopak na zn.Scholl nadávala a dokonce to bylo vidět i na nohách.
Není tady