3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
A okamitě zase přibrzdili - tchýně vrhla očko na Pepu a zahlaholila - "No kde se fláká Pepane? Slíbil jsi uvařit pro nás dva dobrý oběd a pak tu tvou párty ... ?!?!?"
Není tady
Paneboe, to je den. Chlapi mě neméně natvaně vysadili u Stavebnin a odfrčeli si za svou zábavou (jo, někdo nemá tchýně, děti ani zídky, to se to ije) a já zůstala trčet za městem, v cizích nedopnutých kalhotách, s odřenýma kolenama a vidinou večerní hádky.
Není tady
Ze dveří zrovna vycházel ikovný mladík v montérkách a blíil se k zaparkované Ávii. Okamitě jsem dostala nápad.
Není tady
Rozběhla jsem se směrem k němu,ale jak mi byli ty gatě malé,zakopla jsem,kalhoty se rozpárali a já se mu sloila k nohám jen v tangách.
Není tady
Mladík ihned přiskočil, aby mi pomohl vstát, ale ouha, nemohla jsem se postavit. "Vdy vy máte podvrtnutý kotník, no, já vás okamitě odvezu na chirurgii."
Není tady
Chtěl mě popadnout do náruče a odnést do auta, ale pod váhou mého dobře rostlého těla se zakymácel, zlomil v pase a poté skácel k zemi. Ozvalo se lehké zapraskání a avnaté : "Ku*va, moje koleno !" Jetě tohle scházelo ! Můj kotník rychle natékal a neastný mladík se drel za koleno, které rychle měnilo barvu nejdřív z sytě červené na temně fialovou a jeho velikost se v rekordním čase poválivě zdvojnásobila.
Upravil(a) Ela.. (10. 8. 2007 16:42)
Není tady
Natvaně a nadávajíc vytáhl mladík mobil a zavolal nam sanitku, aby nás odvezla do nemocnice na vyetření.
Jeho koleno nakonec bylo jen lehce naraené a můj kotník byl rovně jen podvrtnutý.Oetřili nás a jeliko si mysleli e patříme k sobě,sanitka nás odvezla k němu domů.
Není tady
Byl velmi zakřiknutý, k ničemu se neměl, e by byl na kluky?
Není tady
Po nějaké chvíli mi řekl, e pořád musí myslet na tu avii, e ji určitě nezamknul a jesli ji někdo ukradne, tak on ten průvih nepřeije.
Není tady
Tak jsem ho začala hladit po zdravém koleni a vysvětlila mu, e kdy zavolá kolegovi, tak se jistě na to auto půjde podívat a zamkne ho.
Není tady
V tu chvíli mi dolo, e jestli do večera nedovezu ten matro, tak toho mýho cholerika trefí. Přesunula jsem svou ruku na vnitřní stranu jeho stehna a mile jsem se usmála:
"Nemohl by tvůj kolega ...?
Není tady
V očích se mu zvlátně zalesklo: "No, kdy jetě chvíli bude pokračovat, můj kolega určitě bude svolný. Je silný, statný, kuráný a dobře rostlý."
Není tady
Hodila jsem po něm nejvilnějím okem, jaké jsem svedla, on jen protočil panenky, otočil se směrem k hangáru a zavolal: Frantooooö !!!! Vzápětí se ve dveřích objevila vysoká svalnatá postava, chlap, e by mohl elezo lámat.
"Frantooó, tady madam potřebuje odvést cement, jinak má problém se starým".
Lamelezo : "Ale jo, mladá paní, kolik toho potřebujete a kam to bude ? "
PS: (to já jen abychom si nespletli rubriku pavlač se sexuální poradnou :-D)
Není tady
Mladík se otočil směrem ke mě :"Pučím ti montérky, protoe Franta by ty tvoje tanga neustál." S vděčností jsem se oblékla, dopajdala k autu, Franta naloil cement a vyrazili jsme směrem k domovu.
Není tady
Najednou mi přila na mobil sms. Chlap a tchyně jsou u nás a schánějí se po mě. No jak vysvětlim, e mě neveze Pepa a ty monterky na sobě.
A do toho Franta povídá:" Stavíme se cestou u mě doma, slíbil jsem manelce, e odvezu bednu okurek její přítelkyni. Je to jen malá zajíďka." Paneboe, kdy já vlastně dorazím domů, a to vysvětlování !!!
Není tady
No ale kdy u průvih,tak aby to aspoň stálo za to.Souhlasila jsem a Franta uhnul na lesní cestu,e tudy je to k nim kratí.Asi v polovině lesa najednou před námi obrovská loue.Franta ji chtěl projet,ale kolo uvízlo v bahně a stáli jsme.Po chvíli to na mě vechno padlo a spustila jsem lamentování,jaký to mám ivot,vechno je jen na mě a teď jetě tohle a e mi nikdo nebude věřit,e jsem za to nemohla a e můj mu je árlivej a e mu snad zahnu aby měl proč,kdy dostanu stejně vynadáno.Franta poslouchal a potom mě něně pohladil po vlasech a blíil se ke mě........
Upravil(a) Ivča K. (12. 8. 2007 19:20)
Není tady
a struhol mi poriadne 2 facky, nech prestanem hystercit!
Upravil(a) Buba 1 (12. 8. 2007 19:51)
Není tady
Buba 1 napsal(a):
a struhol mi poriadne 2 facky, nech prestanem hystercit!
Není tady
Ale vzápětí mě chytil kolem krku a omlouval se,co to do něho vjelo a začal mě líbat jak blázen.
Není tady
ach, preco ? Svaly mu hrali, jeho hrud sa prudko hvihala a klesala......jeho jazyk sa hral s mojim jazyckom, spolu krasne santili, a vtedy sa to stalo. Z lesa vybehol polovnicky pes, za nim druhy..... Myslivci tam mali stretavku....
Není tady
Teda ta si chudák asi nevrzne.
Není tady
Vtom uputalo pozornost psov nieco ine, nejake male zvieratko sa mihlo v krikoch, a psi sa s ohlucujucim brechtom vrhli tam. Za chvilku sme poculi uz len vzdalujuci sa brechot. Nesputane, nezmyselne sme sa rozosmiali.
Není tady
Ivča K. napsal(a):
Teda ta si chudák asi nevrzne. http://sirmi.ic.cz/smajl/44.gif
spokojna?
Není tady