6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím vechny přítomné,
zajímají mne Vae názory a pohledy na příčiny depresí poporodních u en z pohledu duchovního, tedy podstatného... S čím myslíte e souvisí a proč ji mívá tolik en? Pak také z medikamenského pohledu záhadný únavový syndrom.
Můj názor jest e depresi vyvolává jakási příčina z karmické úrovně, tedy cítím e v tomto má také souvislost fakt e některé přírodní národy slaví smrt a pláčí při narození dítěte, je tedy moné e my eny toto vnímáme podvědomě...e někde v hloubi due vlastně nechceme by nae dítko přilo do tohoto "Babylonu"...něco takového mě napadá, nemám v tom jasnočisto...
Únavový syndrom pak cítím e souvisí s odpojením se od přírody a tradičních hodnot, přetechnizovanou společností a odcizenosti sami od sebe, e chybí kontákt sám se sebou a v konečném důsledku myslím e se přisávají diskarnáti, je-li člověk takto oslaben...
Není tady
Nikdo nemá názor? Nikdo si nic nemyslí, necítí?? Překvapivé...Pročpak se nikdo nevyjádří........................?
Není tady
Ahoj můj názor je,e poporodní depresi způsobuje sám porod.Je to velké trauma,velká bolest a vlastně velký stres.Po porodě se maminka uvolní a vechny emoce jdou ven,jako pláč atak,myslím si,e to souvisí i s hladinou hormonů a vyplavování adrenalinu.V těle vechno mění a vrací zpět do pořádku atak.Něco podobného jsem o tom četla,tak to bude asi tak nějak.
Není tady
Nimoe, já ti nevím, ač právě něčím takovým procházím. Přila jsem jen na to, e to má matka příroda sakra dobře vymyleno a nastaveno. Proměna v matku je velmi náročný proces a ona udělala ve proto, aby mimi přeilo. Já si připadnu normální a přesto obtěuju okolí různými výlevy. Vechno jen proto, aby to ten mrňousek zvládl a přeil.
Není tady
Deprese a unavovy syndrom jdou ruku v ruc.
Je to podle mne ztrata energie,ktera se musi doplnit.
Pocit stesti a deprase jsou dve strany mince. Naprosto normalni jev.
Myslim ze je to o tom ze existuje jev kdy se clovek na neco tesi,tesi a kdyz uz to,docili,pak muze nastat u nekoho opacny efekt. Vynalozeni energie pak zpusobi ztratu sily a nasledne depresivni stavy.
Z duchovniho hlediska nastava ona prochazka zivotem az do sve smrti,ktery muze byt snadny,ale taky nemusi.
Není tady
Po-porodní deprese jsou velmi časté, a to je větinou kvůli nadměrné spotřebě ivin (minerálů, vitamínů a bílkovin) u matky, které jsou vyuity na vytvoření dalí ivé bytosti a její porod. Vyčerpání zásob těchto nutričních látek u matky je často tak silné, e trvá a dva roky, ne se z něj ena při příjmu běné stravy dokáe zotavit a přestane být unavená a depresivní. Navíc vzhledem k tomu, e větina en do těhotenství ji vstupuje ve stavu chronického nedostatku minerálů a vitamínů, není divu, e pak v průběhu těhotenství skutečně onemocní. Na vině tedy nejsou hormony, jak se nám snaí namluvit lékaři, ale podvýiva matky nikoliv v kaloriích, ale v tzv. mikro-ivinách, kterými jsou právě minerály a vitamíny. Proto po-porodní deprese vyaduje speciální výivový program, jeho cílem je urychleně doplnit chybějící iviny a tím zkrátit výe uvedené problémové období po porodu na minimum. Otázkou ale zůstává, které iviny tělu konkrétní eny chybí, abyste nemuseli brát celou periodickou tabulku prvků a vechny známé vitamíny, co se lií podle dosavadního způsobu výivy matky. Pouívám přístroj, který změří, kolik pro zdraví důleitých minerálů a vitamínů v těle po porodu (ale nejen po něm) máte a kterých konkrétně máte nedostatek. Existuje přímá souvislost mezi nedostatkem minerálů nebo vitamínů v organismu a únavou, depresemi i konkrétními nemocemi. Kdo by měl zájem, můe mne kontaktovat na čísle 608 155 338. Působím jako výivový poradce v Praze.
Není tady
Zveřejněním telefonu poruujete pravidla babinetu.
Není tady
Eva. napsal(a):
Zveřejněním telefonu poruujete pravidla babinetu.
Tučným písmem taky 😃 ale jistě, ty můe 😊
Není tady