Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#26 12. 9. 2007 18:10

savéla
♥♥♥♥♥--

Re: suchá kůže

Já nedám dopusti na obyčejnou Marynu a princess krém od Dermacolu. Levné a účinné. Maryna funguje úplně na všechno tvář, ruce, nohy i loket, není tak mastná jak indulona, lépe se vstřebává a i kosmetička ji doporučovala jako čistý krém bez přísad.

Není tady

#27 12. 9. 2007 18:32

AlixaZS
♥♥♥♥♥♥-

Syn měl kdysi hodně vysušenou pokožku na celém těle a doktorka mu napsala Balneum Hermal. A je to skvělý. Určitě stojí za vyzkoušení. Přidává se denně do koupele. Ale nesmí se teda umývat mýdlem. To vysušuje. Dá se koupit v lékárně. A jinak je skvělý Excipial Lipolotio.

Balneum Hermal F pokrývá pokožku olejovým filmem, který slouží jako přechodná ochranná vrstva
až do obnovení přirozeného tukového kožního pláště. Balneum Hermal F snižuje uvolňování
fyziologických faktorů zadržujících vodu v rohové vrstvě kůže. Snižuje také zvýšené odpařování vody
u kožních onemocnění jako jsou ekzémy a lupénka. Kromě toho také usnadňuje odlučování
šupin. Použití Balneum Hermal F je vhodné u těch pacientů, u nichž je pokožka chudá na látky
tukové povahy, suchá a lehce svědící. Zvláštní výhodou je příjemný způsob opětného obnovení
přirozeného mastného povrchu kůže.
Indikace
Přípravek je určen k podpůrné léčbě těm pacientům, kteří mají potíže s výrazně suchou a svědící
kůží. Používat Balneum Hermal F je též možno u malých dětí a kojenců s citlivou kůží. Mezi
spektrum použití patří atopický (kojenecký) ekzém, neurodermatitida, lupénka a ichtyóza. Přípravek
mohou používat dospělí, děti i mladiství i bez doporučení lékaře. Přípravek je možné používat i
během těhotenství a kojení.

Není tady

#28 12. 9. 2007 20:31

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

Balneum Hermal je super! Taky mám vyzkoušené!

Není tady

#29 13. 9. 2007 7:49

Bětka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

Décimo mýdlo bych na suchou kůži vůbec nepoužívala. Na peeling používám lufu, pemzu jen na chodidla a dlaně.
Vichy se mi zdá slušná kosmetika, nemám pocit mastného obličeje ani žádné pnutí.
Excipial mi příliš nevyhovuje, i když ho vetřu do vlhké pokožky, zůstane mi na povrchu mastná vrstva a pod ní seschlá kůže.
Po Balneum Hermal se podívám, díky za tip!

http://lbdf.lilypie.com/g4Gmp1.png

Julinka

Není tady

#30 14. 9. 2007 21:34

Marjan
♥------

Krém macademia od firmy Dr,Temt je velmi dobrý na suchou pokožku.....

Není tady

#31 23. 10. 2007 15:55

Štěpánka007
♥------

Zdravím,
pro péči o plet, vlasy a jiné se mi nejvíce osvědčila kosmetika ALCINA, kterou odebírám přes 10 let.
V normálním obchodě není k sehnání, vždy jen v kosmetickém salonu, kde by vám měla kosmetička poradit, jaký produkt je pro vás vhodný a jak jej užívat. Já si tuto kosmetiku kupuji v Jihlavě. Nevím, jestli máte ve svém okolí salon, který tuto kosmetiku prodává. Pro informace se podívejte na stránky www.adkosmetika.cz, tam by jste asi našla to, co hledáte. Stačí napsat dotaz a info vám přijde na e-mail.
Všechny zdravím.

Není tady

#32 23. 10. 2007 17:50

turbinka
♥------

Turgorový krém FENCHEL od Alciny je na suchou ple vynikající.

Není tady

#33 23. 10. 2007 19:33

Štěpánka007
♥------

turbinka napsal(a):

Turgorový krém FENCHEL od Alciny je na suchou ple vynikající.

S tím zkušenost zatím nemám, z této řady používám denní krém Cenia a noční krém Viola.
Turbinko,
co od Alciny už mᚠvyzkoušené? Diocela mě zajímá názor někoho druhého, protože jsme s kolegyní diskutovaly o alergické pleti. Já mám plet vysoce alergickou a po Alcině jsem ready. Kolegyně používá VIchy, ale po jejich krému jsem se osypala.
Nemáte někdo s Alcinou zkušenost, nebo jsem sama ???

Není tady

#34 24. 10. 2007 18:40

turbinka
♥------

Stepanko, hodne pouzivam krem Q 10, mivam unavenou plet a ten me spolehlive rozzari a omladi. Taky jsem vyzkousela uplnou novinku sampon Plantur39, sice pisou, ze je pro zeny po 40, ale ja jsem si ho koupila i s kofeinovym tonikem a vlasy se mi hodne spravily. Tu Q10 doporucuju i na citlivou plet.

Není tady

#35 24. 10. 2007 23:04

TamtaOna
♥♥♥♥---

Mě teď perfektně pomáhá bambucké máslo, měla jsem hrozivě suchou kůži, ale tohle je fakt senzační!

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí