1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Já nedám dopusti na obyčejnou Marynu a princess krém od Dermacolu. Levné a účinné. Maryna funguje úplně na vechno tvář, ruce, nohy i loket, není tak mastná jak indulona, lépe se vstřebává a i kosmetička ji doporučovala jako čistý krém bez přísad.
Není tady
Syn měl kdysi hodně vysuenou pokoku na celém těle a doktorka mu napsala Balneum Hermal. A je to skvělý. Určitě stojí za vyzkouení. Přidává se denně do koupele. Ale nesmí se teda umývat mýdlem. To vysuuje. Dá se koupit v lékárně. A jinak je skvělý Excipial Lipolotio.
Balneum Hermal F pokrývá pokoku olejovým filmem, který slouí jako přechodná ochranná vrstva
a do obnovení přirozeného tukového koního plátě. Balneum Hermal F sniuje uvolňování
fyziologických faktorů zadrujících vodu v rohové vrstvě kůe. Sniuje také zvýené odpařování vody
u koních onemocnění jako jsou ekzémy a lupénka. Kromě toho také usnadňuje odlučování
upin. Pouití Balneum Hermal F je vhodné u těch pacientů, u nich je pokoka chudá na látky
tukové povahy, suchá a lehce svědící. Zvlátní výhodou je příjemný způsob opětného obnovení
přirozeného mastného povrchu kůe.
Indikace
Přípravek je určen k podpůrné léčbě těm pacientům, kteří mají potíe s výrazně suchou a svědící
kůí. Pouívat Balneum Hermal F je té mono u malých dětí a kojenců s citlivou kůí. Mezi
spektrum pouití patří atopický (kojenecký) ekzém, neurodermatitida, lupénka a ichtyóza. Přípravek
mohou pouívat dospělí, děti i mladiství i bez doporučení lékaře. Přípravek je moné pouívat i
během těhotenství a kojení.
Není tady
Balneum Hermal je super! Taky mám vyzkouené!
Není tady
Décimo mýdlo bych na suchou kůi vůbec nepouívala. Na peeling pouívám lufu, pemzu jen na chodidla a dlaně.
Vichy se mi zdá sluná kosmetika, nemám pocit mastného obličeje ani ádné pnutí.
Excipial mi příli nevyhovuje, i kdy ho vetřu do vlhké pokoky, zůstane mi na povrchu mastná vrstva a pod ní seschlá kůe.
Po Balneum Hermal se podívám, díky za tip!
Není tady
Krém macademia od firmy Dr,Temt je velmi dobrý na suchou pokoku.....
Není tady
Zdravím,
pro péči o plet, vlasy a jiné se mi nejvíce osvědčila kosmetika ALCINA, kterou odebírám přes 10 let.
V normálním obchodě není k sehnání, vdy jen v kosmetickém salonu, kde by vám měla kosmetička poradit, jaký produkt je pro vás vhodný a jak jej uívat. Já si tuto kosmetiku kupuji v Jihlavě. Nevím, jestli máte ve svém okolí salon, který tuto kosmetiku prodává. Pro informace se podívejte na stránky www.adkosmetika.cz, tam by jste asi nala to, co hledáte. Stačí napsat dotaz a info vám přijde na e-mail.
Vechny zdravím.
Není tady
Turgorový krém FENCHEL od Alciny je na suchou ple vynikající.
Není tady
turbinka napsal(a):
Turgorový krém FENCHEL od Alciny je na suchou ple vynikající.
S tím zkuenost zatím nemám, z této řady pouívám denní krém Cenia a noční krém Viola.
Turbinko,
co od Alciny u má vyzkouené? Diocela mě zajímá názor někoho druhého, protoe jsme s kolegyní diskutovaly o alergické pleti. Já mám plet vysoce alergickou a po Alcině jsem ready. Kolegyně pouívá VIchy, ale po jejich krému jsem se osypala.
Nemáte někdo s Alcinou zkuenost, nebo jsem sama ???
Není tady
Stepanko, hodne pouzivam krem Q 10, mivam unavenou plet a ten me spolehlive rozzari a omladi. Taky jsem vyzkousela uplnou novinku sampon Plantur39, sice pisou, ze je pro zeny po 40, ale ja jsem si ho koupila i s kofeinovym tonikem a vlasy se mi hodne spravily. Tu Q10 doporucuju i na citlivou plet.
Není tady
Mě teď perfektně pomáhá bambucké máslo, měla jsem hrozivě suchou kůi, ale tohle je fakt senzační!
Není tady