18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Máte někdo zkuenost? Co zabírá, resp. jak paradentózu alespoň potlačit (neb dle mé zubařky je neléčitelná)?
Já si dva dny u nemůu ani čistit zuby bez úpění bolestí. Ach jo...to jsem zase něco vyhrála...
Není tady
Zkus vyplachovat alvějí, zubní pastu Lacalut a co nejjemnějí kartáček. Důleité je dásně masírovat, aby drely zuby. Taky mají v lékárně cucací pastilky na zánět dásní (Tantum verde ap.) Jsem na tom stejně, u mi vypadly 2 zuby.
Není tady
.
Upravil(a) Olympia (13. 4. 2010 18:18)
Ahoj zkus pročíst a prohledat na čínskou medicínu,umí řeit spoustu neřeitelných problémů.Snad tam něco najde. www.patentnimedicina.cz jinak paradentózu můe způsobovat vir mononuleozi to si zkus najít a přečíst na www.zdravcentra.cz a pak dát na hoře mapa stránek,někde tam to je,dál si musí poradit sama.
Není tady
www.ahaonline.cz/cz/z-domova/16380/herec-roman-havelka-(39):-mely-mi-vypadat-zuby!-zachranil-me-doktor-sarlatan!/
Není tady
opravuji vir mononukleozi
Není tady
Děkuju! Vyzkouím ústní vodu Dr. Landy a vechny ostatní doporučované prostředky (Lacalut). Prvně jsem měla problémy, kdy mi bylo 21, ale do pár dní bolest sama ustoupila, co mě uklidnilo. Jene teď po dvou letech mě bolí krčky jetě víc a dásně mi krvácí samovolně několikrát denně.
Není tady
Přimlouvám se za tu alvěj. Zkus ji pěstovat na záhonu nebo v květináči (je to trvalka). Utrhni si denně pár lístků 8-10 a zalej asi půllitrem vroucí vody a nech 15-20 minut vyluhovat a přes celý den několikrát vyplahuj ústa nebo si v tom namoč kousek vaty a dej působit chvíli na ďásních.
Není tady
alvěj je skvělá, dostane se i suená v lékárně. Taky mi moc pomohla propolisová tinktura. Během pár dnů (vyplachování) mi přestal zánět dásní.
Není tady
Ahojky. Nala jsem tady spoustu zajímavých rad. Chci se podělit se svou dobrou zkueností. S paradentózou jsem se trápila opravdu několik let a u půl roku mám absolutní klid díky coenzymu extra max. Poradila mi to známá jen tak mezi řečí. Řekla jsem si, e za zkouku u nic nedám, kdy nic jiného úplně na 100% nezabíralo. Teď bez krve, bez bolesti!
Není tady
Zkuste vyzkouet Chytrou houbu, mě zabírá perfektně Mám takové umivé tablety, co se rozpustí ve vodě a pusa se tím vyplachuje.
Není tady
Ivanaa: Ahoj, opravdu to pomáhá? Manel má problémy s paradentozou a nic mu nepomáhá..u se dívám, co bych mu koupila..
Není tady
Me pomohla skvěle. TAk at to manel zkusí. Mrkněte na chytra-houba com, tam jsem to koupila ... no a uvidíte pak.
Není tady
Já mám dobrou zkuenost s masáním roztokem od herbadentu,pouívám ho.
Není tady