Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 8. 8. 2007 13:21

sexynet
♥♥♥♥♥♥-

Re: Panove, jste se sbou spokojeni? Nebo mate komplexy?

Blackie, nejsem psycholog, ale priznam se, ze si myslim - ano, je to tvoje chyba smile A pokud mas z toho komplex, tak to jen z jednoho duvodu - ze se takove malichernosti vubec vsimnes smile

Priznam se, musel jsem to cist dvakrat, protoze jsem si v te situaci neumel predstavit problem. At si delaj, co chtej, ne? Nechce se jim se mnou, ale chteji jit s nekym jinym? OK, at si jdou, kde je problem? Ja treba neumim tancovat vubec, a moje zena to vi, tak se preci nebude ztrapnovat se mnou, kdyz ja tancuju jak opilej namornik, a pocka, az se zvedne kamos, ne? Pohoda, ja si alespon odpocinu od toho vecnyho zvaneni smile

Není tady

#27 8. 8. 2007 13:26

Blackie
Host

sexynet napsal(a):

Blackie, nejsem psycholog, ale priznam se, ze si myslim - ano, je to tvoje chyba smile A pokud mas z toho komplex, tak to jen z jednoho duvodu - ze se takove malichernosti vubec vsimnes smile

Priznam se, musel jsem to cist dvakrat, protoze jsem si v te situaci neumel predstavit problem. At si delaj, co chtej, ne? Nechce se jim se mnou, ale chteji jit s nekym jinym? OK, at si jdou, kde je problem? Ja treba neumim tancovat vubec, a moje zena to vi, tak se preci nebude ztrapnovat se mnou, kdyz ja tancuju jak opilej namornik, a pocka, az se zvedne kamos, ne? Pohoda, ja si alespon odpocinu od toho vecnyho zvaneni smile

Aha, asi jsi me nepochopil, tak to napisu jednoduseji. Sedis se zenou a znamymi doma. Ty navrhnes pujdem do hospody. Zensky ne, nam se nechce. Za 10 minut totez navrhne Tvuj znamy, a vsichni se zvednou a jdou. Tebe by to nenasr... ? Ty bys to presel jen tak a nehledal v tom (v sobe) problem ? Mozna ne, a ver mi, ze Ti fakt zavidim. Opravdu a bez sarkasmu, protoze bych to rad umel taky.
Myslim si, ze je to o sile osobnosti, autorite a takovych vecech.
Jo a jinak ja tancuju rad a nevadi mi to, o tomhle to fakt nebylo.

Upravil(a) Blackie (8. 8. 2007 13:28)

#28 8. 8. 2007 13:26

TamtaOna
♥♥♥♥---

Blackie: Tak to je nemilé. Třeba to ani nic neznamená, ale chápu, že Tě to nutí k přemýšlení.
Sexynet: Ano, máš pravdu. Jde o to, že jsme neustále pod náporem umělé krásy. Ale to není (jak říkáš) ,,naše" chyba... Když všichni slintají po krásných nohách tamté či oné... a dokonalém tělu nějaké naondulované dívky (jejíž prsa jsou umělá, bříško, stehýnka a zadeček odsátý, nosánek vymodelovaný, očka mají nádhernou barvu čoček a jejich obličej je pokryt tunou svinstva, vlásky navlněny, nafoukány ... a ještě si je vezme do pucu grafik tummenupp )
Chtěnechtě je to model krásy a každá žena chce být krásná. Mě je tohle tedy docela fuč, problémy s tím nemám a ani k tomu nijak výrazně neinklinuju, ale v hlavě to hlodne...

Není tady

#29 8. 8. 2007 13:33

sexynet
♥♥♥♥♥♥-

Blackie: Nikdy jsem to nezazil, a kdybych to zazil, hmmmm, si bych ji rekl, jestli ji to potesilo - jestli ma radost z toho, ze ze me udelala ko.k.o.ta (sorry za sproste slovo, ale takhle bych to rekl v realu, predevsema)

Upravil(a) sexynet (8. 8. 2007 13:33)

Není tady

#30 8. 8. 2007 13:38

Maxík
Host

1/ pomerujete si poocku velikost s ostatnimi muzi u pisoaru? Ne!
2/ vadi vam neco na vasem "nastroji" a kdyz, tak co presne? Ne - mě ty 3 cm stačí! tongue  Vlastně jo - jednou se, potvora, ohnul! butter
3/ mate obavy pri sexu s partnerkou, zda-li ji ta vase "velikost" vyhovuje? Co to je "sex"?
4/ mate radi, kdyz partnerka na vasi "chloubu" peje chvalu? Nedokáži posoudit!
5/ byly byste schopni jit na plastickou operaci kvuli zvetseni? Ne! Jde to vůbec?
6/ mate obrizku? Ne!
7/ davate si rano bacha, do ktere nohavice "ho" strkate, nebo ho tam strkate uz automaticky? Ne! To je jeho problém!
8/ uz jste si "ho" nekdy priskriply do zipu lol  Jo! Aúúú!
9/ posilujete??? Jsem silnej dost! Takže jen občas - údržba!
10/ znam par jedincu, co si holi zadek - jak na jejich pocin hledite?? holite si zadek taky?  Když se jim to líbí ... Ne!
11/ jste nadmerne nebo malo ochlupeni? A pokud mate "kozich" - trpite komplexy a nasledne pri depilaci??? Ne!

Přijde chlap k doktorce, ukazuje kartičku zdravotní pojišťovny a ptá se:
"Berete tyhlety kartičky?"
Doktorka: "Samozřejmě, co Vás trápí?"
Pacient: "Ále, mám problémy s erekci, prostě se nepostaví a nepostaví."
Doktorka mu ho vezme do ruky a najednou mu stojí jako kláda.
A doktorka povídá: "Dyť vám stojí pěkně."
Pacient: "No, já jsem se asi špatně vyjádřil, já mám vlastně jiný problém, já se prostě neudělám."
Doktorka tedy začne a předvede úplně úžasnou práci rukama a chlap je najednou hotovej, až zacáká celou ordinaci."
Doktorka: "Dyť vy jste úplne zdravej, vy byste klidně mohl obskočit všechny šlapky v Perlovce."
Pacient: "No jo, ale tam neberou tyhlety kartičky."

#31 8. 8. 2007 13:50

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Blackie napsal(a):

sexynet napsal(a):

Me: Jo, myslim, ze jsi to vystihla...
Jinak ja si myslim, ze zeny maji komplexy hlavne z jnych zen... Ze prijde jina, hezci, stihlejsi, nevimcojeste...
A uplne hlavne - v zenach tyhle komplexy zpusobuje spolecnost sama. Grafik retusuje 8 hodin uplne prumernou "modelku", udela z ni nesmysl, na kterej se jine zeny divaji stylem "takova nikdy nebudu" a komplex je na svete. Vase komplexy jsou jen vase chyba. Kaslete na media, a budete v pohode smile

To posledni "Vase komplexy jsou jen vase chyba." plati i u chlapu ? OK, tak si prihreju polivcicku s mym komplexem. A jsem zvedavy, kam se to tady vyvine.
Modelova situace - dovolena - ja, moje love, a známí (pár ona a on). Sedíme v baru, letní večer, hraje hudba. Povídám mojí polovičce - pojď si zatancovat. Odpověď- ne-e, zatim se mi nechce. Za chvíli povídá moje drahá té známé - půjdem tancovat ? Ona že by šla, ale až co ten její. Ten že by zrovna nešel. Čili výsledek ? Já bych šel, moje draha taky, ale ta až když půjde kámoška a ta kámoška až půjde její manžel. Čili to vše visi na jednom člověku. Když tohle udělám já (se mi teď nechce), výsledek bude, že se všichni zvednou a půjdou, což BERU jako OK, proč by měli sedět u stolu kvůli jednomu.
Ale proč mám sakra blbej pocit z toho, že se sedí kvůli němu a kvůli mně by se nesedělo ? Z toho mám pak nemít pošramocené sebevědomí a nemít komplexy ohledně mužské ješitnosti ? 
Asi to klasicky moc rozebírám a řeším, ale vadí mi to, a kvůli téhle kravině jsem měl půlku večera v háji, a další věc na přemýšlení, co s tím sakra mám dělat.

Cus Bleku,

to by me taky nasralo. Anebo bych to vubec nerozebiral.
V tom druhem vztahu je sefem ten chlap - alespon na verejnosti to tak vypada (jeho zena proste ceka, az on se rozhodne).
Kdezto v tvem vztahu je sefem tvoje zena (anebo si proste dela za vsech okolnosti - samozrejme ne na 100% - co chce ona sama, coz nutne nemusi znamenat, ze ti sefuje, ale rozhoduje se nezavisle na tobe). Ona rozhodla, ze se ji nechce tančit a nesla.

A pak kdyz chtela jit, tak rekla sve kamosce. A to ze je prebil vyssi kartou ten kamos, se taky stava. Mel jsi ji rict, tak pojd tancovat jen se mnou. A kdyz by ti rekla, ze nejde, ze pocka na ty dva, tak by tve sebevedomi bylo jeste vice rozdrasane.

PS: nevim presne, co s tim delat.

Není tady

#32 8. 8. 2007 13:58

Blackie
Host

Nicolas napsal(a):

Blackie napsal(a):

sexynet napsal(a):

Jinak ja si myslim, ze zeny maji komplexy hlavne z jnych zen... Ze prijde jina, hezci, stihlejsi, nevimcojeste...
A uplne hlavne - v zenach tyhle komplexy zpusobuje spolecnost sama. Grafik retusuje 8 hodin uplne prumernou "modelku", udela z ni nesmysl, na kterej se jine zeny divaji stylem "takova nikdy nebudu" a komplex je na svete. Vase komplexy jsou jen vase chyba. Kaslete na media, a budete v pohode smile

To posledni "Vase komplexy jsou jen vase chyba." plati i u chlapu ? OK, tak si prihreju polivcicku s mym komplexem. A jsem zvedavy, kam se to tady vyvine.
Modelova situace - dovolena - ja, moje love, a známí (pár ona a on). Sedíme v baru, letní večer, hraje hudba. Povídám mojí polovičce - pojď si zatancovat. Odpověď- ne-e, zatim se mi nechce. Za chvíli povídá moje drahá té známé - půjdem tancovat ? Ona že by šla, ale až co ten její. Ten že by zrovna nešel. Čili výsledek ? Já bych šel, moje draha taky, ale ta až když půjde kámoška a ta kámoška až půjde její manžel. Čili to vše visi na jednom člověku. Když tohle udělám já (se mi teď nechce), výsledek bude, že se všichni zvednou a půjdou, což BERU jako OK, proč by měli sedět u stolu kvůli jednomu.
Ale proč mám sakra blbej pocit z toho, že se sedí kvůli němu a kvůli mně by se nesedělo ? Z toho mám pak nemít pošramocené sebevědomí a nemít komplexy ohledně mužské ješitnosti ? 
Asi to klasicky moc rozebírám a řeším, ale vadí mi to, a kvůli téhle kravině jsem měl půlku večera v háji, a další věc na přemýšlení, co s tím sakra mám dělat.

Cus Bleku,

to by me taky nasralo. Anebo bych to vubec nerozebiral.
V tom druhem vztahu je sefem ten chlap - alespon na verejnosti to tak vypada (jeho zena proste ceka, az on se rozhodne).
Kdezto v tvem vztahu je sefem tvoje zena (anebo si proste dela za vsech okolnosti - samozrejme ne na 100% - co chce ona sama, coz nutne nemusi znamenat, ze ti sefuje, ale rozhoduje se nezavisle na tobe). Ona rozhodla, ze se ji nechce tančit a nesla.

A pak kdyz chtela jit, tak rekla sve kamosce. A to ze je prebil vyssi kartou ten kamos, se taky stava. Mel jsi ji rict, tak pojd tancovat jen se mnou. A kdyz by ti rekla, ze nejde, ze pocka na ty dva, tak by tve sebevedomi bylo jeste vice rozdrasane.

PS: nevim presne, co s tim delat.

Cus Niku, jo tak nejak to je a o tomhle to je. Ja taky nevim co s tim mam delat, neresim to ted, co se stalo, stalo se, ale proste mi to o necem vypovida, minimalne o tom, ze bych mel ve vztahu zapracovat na tom, byt lidove receno silnejsi v kramflekach, i kdyz na druhou stranu podle ruznych veci to neni az tak spatne. Ale JA osobne si myslim, ze by to mohlo byt lepsi.

Upravil(a) Blackie (8. 8. 2007 13:59)

#33 8. 8. 2007 15:54

Me
♥♥♥♥♥♥-

Ale Blackie...tohleto jsem řešila ve třinácti/čtrnácti big_smile... teď už jsem z takových malicherností nějak vyrostla.
A musíš se prostě smířit s tím, že někteří lidé mají prostě PŘIROZENOU AUTORITU, nemusí se o nic snažit, a stejně všichni čekají, co udělají nebo řeknou, aby se podle nich mohli zařídit... ale spokojený život můžeš mít i bez toho...a myslím, že pokud se smíříš s tím, že nemáš žádnou autoritu/jakože nějakou určitě máš/, budeš mít ty ostatní na háku, bude ti jedno, jestli na tebe budou čekat, nebo ne, a paradoxně tím si tu vyšší autoritu získáš. Když máš kvůli takové kravině zkažený večer, tak tě pak nikdo jako autoritu brát nebude, lidi většinou vycítí, že se něco moc snažíš získat, ale spíš tak nějak křečovitě, a dávají přednost přirozeným autoritám wink

Není tady

#34 8. 8. 2007 16:04

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Blackie napsal(a):

sexynet napsal(a):

Tak presne stejne situace zazivam neustale a pocity mam ty same. A pekne mne to ...., ale nevim, co s tim .

Není tady

#35 8. 8. 2007 16:05

Me
♥♥♥♥♥♥-

sexynet napsal(a):

Jo,mají. Kdyby na ta média kašlali i chlapi, bylo by to v pohodě. Jenže když vidím přítele, jak slintá nad...ale to už je zas na jiné téma... wink

Ted mě napadá:proč se na Babinetu zakládají thready pro chlapy-typu Panove, jste se sebou spokojeni...?? big_smile va Nemel by se na to založit ještě nějaký Chlapinet?? big_smile

Není tady

#36 8. 8. 2007 16:21

kukusa
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Humpolačka

Blakie, tvoje prielkyne je pekna pipina - prdn dumbom - pokud se umi rozhodnout pouze na pocin sve kamaradky, ktera je bohuzel taky pekna pipina - bez pardonu - protoze se dokaze rozhodnout pouze na popud sveho pritele, ktery ji ma tzv omotanou. Mno jsem to shrnula.
Tak ted co s tim - uprimne nevim. Pokud ti s pritelkyni vztah po ostatnich strankach vyhovuje, promluvila bych si s ni. Pokud te jeji reakce rotujou a nedokazes je stravit, mel by ses ohlidnout po necem jinem. Predstav si, ze se jednou vezmete, budete mit deti a pani pojede na dovolenou, jen pokud pojede jeji kamaradka a to jeste bude zalezet na tom, jak se rozhodne partner ty kamosky. O miste dovolene ani nemluvim, protoze kamaradka Korziku, kterou ty tak zboznujes, primo nesnasi. A navic, pokud budou deti, tak je hodne velka sance, ze te zacnou udupavat i ony. Ty jim cokoladu zakazes, protoze neni zdrava, ale ony ji stejnak spapkaj, pac maminka jim to dovolila a basta. va Respekt si u teto slecny vydobudes jedine tim, ze ji reknes, jak to vidis a kdyz se nesrovna, tak jdes o dum dal.

Z meho zenskeho hlediska - chlapy, ktery mame na haku, nemame rady! Bereme je jenom jako soucast satniku a matracky. Nakonec se stejnak zamilujeme do toho, ktery bude rozhodovat za nas. +- to tak vzdycky funguje.
Tim jsem ti nechtela tvoje sebevedomi jeste vic posramotit, tim jsem ti chtela jenom objasnit situaci. Tak ji vem jako chlap do svych rukou.

Chlapy, tak proto jsem tu pripitomelou otazku o spokojenosti vcera zalozila - aby se to tu trochu pochlapilo - sakrrrraaa big_smile

http://lilypie.com/pic/090312/7zB3.jpghttp://b3.lilypie.com/Bbt9p1/.png

http://lilypie.com/pic/081130/UxM5.jpghttp://bd.lilypie.com/DrzCp1/.png
kontrola u gyndr 16.3.

Není tady

#37 8. 8. 2007 17:18

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Oxi napsal(a):

lvice napsal(a):

Ne, je důležité, aby tomu věřila ona sama, protože pak je jí fuk, když tomu chlap nevěří tongue.

Potom je to uz idealna zena big_smile

Potom je to už skoro chlap... usch

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#38 8. 8. 2007 17:22

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Blackie napsal(a):

Cus Niku, jo tak nejak to je a o tomhle to je. Ja taky nevim co s tim mam delat, neresim to ted, co se stalo, stalo se, ale proste mi to o necem vypovida, minimalne o tom, ze bych mel ve vztahu zapracovat na tom, byt lidove receno silnejsi v kramflekach, i kdyz na druhou stranu podle ruznych veci to neni az tak spatne. Ale JA osobne si myslim, ze by to mohlo byt lepsi.

ja by osm šla tancovať asi sama... ted ak by to nebol slaďák. Som s anaučila nečakať na durhých, lebo by s amohlo stať, že budem nevládna, kým sa tí durhí rozhýbu...
Čo si človek neurobí sám, to nemá. roll

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#39 8. 8. 2007 22:17

pavel124
♥♥-----

Není šprochu, aby nebylo na něm pravdy trochu. I chlapi jsou zakomplexovaní, záleží asi na sebedůvěře, na citlivosti partnerky, na okolnostech. Možná to víc skrýváme, bojíme se posměchu víc než bolesti, nesvěřujeme se. A když potkáme tu správnou, která nás blbých komplexů zbaví, o to víc ji milujeme.

1/ prohlížíte si vybavení ostatnich mužů u pisoaru?
Néé, u pisoárů ne, mohli by Tě nazvat teplým bratrem!!

2/ vadi vam neco na vasem "nastroji" a kdyz, tak co presne?
Že se vždy poblinká v nejlepším, vstává dřív než já, nereaguje na povely, atd. Ale to není důležitý, hlavně že je!

3/ mate obavy pri sexu s partnerkou, zda-li ji ta vase "velikost" vyhovuje?
Jasně, ale když to nevyzkoušíš, obavy nezmizí. Ještě bych prosil upřesnit, jakou velikost máte na mysli??

4/ mate radi, kdyz partnerka na vasi "chloubu" peje chvalu?
Záleží na situaci, vášnivosti a dalších detailech. Když to přispěje k lepšímu (delšímu) prožitku, proč ne?

5/ byly byste schopni jit na plastickou operaci kvuli zvetseni?
Néééééééééééééé, aúúúúúúúúúúúúúúú!!!!!!!!

6/ mate obrizku?
To samé jako v bodě 5.

7/ davate si rano bacha, do ktere nohavice "ho" strkate, nebo ho tam strkate uz automaticky?
Žije si tam vlastním životem, neřád. Ale když je moc dlouho v jedný, můžem mu udělat malý výlet do druhý.

8/ uz jste si "ho" nekdy priskriply do zipu?
Už jste si někdy sponkovačkou zkusili připevnit sponky do jazyka??

9/ posilujete???
Posilovat se dá ledacos, ale to malý nic v kalhotech bohužel ne!! Asi jenom sebevědomím a dobrou partnerkou.

10/ znam par jedincu, co si holi zadek - jak na jejich pocin hledite?? holite si zadek taky?
Pokud bych tam byl více chlupatý a někde se promenádoval v tangách nebo na adama, asi ano. Ale to je teorie, takže ne.

11/ jste nadmerne nebo malo ochlupeni? A pokud mate "kozich" - trpite komplexy a nasledne pri depilaci???
Znám několik jedinců co připomínají křížence s orangutanem, a dvou z nich jsem se na to zeptal: co s tím ochlupením, nevadí Ti to?? Jejich partnerky to vzrušuje, v zimě zahřeje, v létě se nespálí a ostatní závidí!!

Mám otázku na diskutující dámy : Koukáte se na okolojdoucím (stojícím, sedícím, ležícím, spícím) oblečeným  chlapům na rozkrok a jak často?? A myslíte, že to oni ví?? vava

Není tady

#40 8. 8. 2007 22:22

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Nekukám, ak mi ho nejako mimoriadne nestrkajú pred oči... Radšej sa im zahľadím do očí, z nich vyčítam viac... aj o erotike...

Brita

Není tady

#41 8. 8. 2007 22:25

pavel124
♥♥-----

JJ, oči - okýnko do dušičky rodna

Upravil(a) pavel124 (8. 8. 2007 22:26)

Není tady

#42 8. 9. 2007 10:50

Maxík
Host

Byl jsem odhalen a prý to musím opravit, protože to není pravda:

Maxík napsal(a):

2/ vadi vam neco na vasem "nastroji" a kdyz, tak co presne? Ne - mě ty 3 cm stačí! tongue

Takže opravuji: 3,5 cm!

#43 8. 9. 2007 12:51

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lollollol

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#44 8. 9. 2007 12:52

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Nekukám, ak mi ho nejako mimoriadne nestrkajú pred oči... Radšej sa im zahľadím do očí, z nich vyčítam viac... aj o erotike...

big_smile ono taky záleží, jestli je na co koukat tonguelol

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#45 8. 9. 2007 12:58

kukusa
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Humpolačka

pavel124 napsal(a):

Není šprochu, aby nebylo na něm pravdy trochu. I chlapi jsou zakomplexovaní, záleží asi na sebedůvěře, na citlivosti partnerky, na okolnostech. Možná to víc skrýváme, bojíme se posměchu víc než bolesti, nesvěřujeme se. A když potkáme tu správnou, která nás blbých komplexů zbaví, o to víc ji milujeme.

1/ prohlížíte si vybavení ostatnich mužů u pisoaru?
Néé, u pisoárů ne, mohli by Tě nazvat teplým bratrem!!

2/ vadi vam neco na vasem "nastroji" a kdyz, tak co presne?
Že se vždy poblinká v nejlepším, vstává dřív než já, nereaguje na povely, atd. Ale to není důležitý, hlavně že je!

3/ mate obavy pri sexu s partnerkou, zda-li ji ta vase "velikost" vyhovuje?
Jasně, ale když to nevyzkoušíš, obavy nezmizí. Ještě bych prosil upřesnit, jakou velikost máte na mysli??

4/ mate radi, kdyz partnerka na vasi "chloubu" peje chvalu?
Záleží na situaci, vášnivosti a dalších detailech. Když to přispěje k lepšímu (delšímu) prožitku, proč ne?

5/ byly byste schopni jit na plastickou operaci kvuli zvetseni?
Néééééééééééééé, aúúúúúúúúúúúúúúú!!!!!!!!

6/ mate obrizku?
To samé jako v bodě 5.

7/ davate si rano bacha, do ktere nohavice "ho" strkate, nebo ho tam strkate uz automaticky?
Žije si tam vlastním životem, neřád. Ale když je moc dlouho v jedný, můžem mu udělat malý výlet do druhý.

8/ uz jste si "ho" nekdy priskriply do zipu?
Už jste si někdy sponkovačkou zkusili připevnit sponky do jazyka??

9/ posilujete???
Posilovat se dá ledacos, ale to malý nic v kalhotech bohužel ne!! Asi jenom sebevědomím a dobrou partnerkou.

10/ znam par jedincu, co si holi zadek - jak na jejich pocin hledite?? holite si zadek taky?
Pokud bych tam byl více chlupatý a někde se promenádoval v tangách nebo na adama, asi ano. Ale to je teorie, takže ne.

11/ jste nadmerne nebo malo ochlupeni? A pokud mate "kozich" - trpite komplexy a nasledne pri depilaci???
Znám několik jedinců co připomínají křížence s orangutanem, a dvou z nich jsem se na to zeptal: co s tím ochlupením, nevadí Ti to?? Jejich partnerky to vzrušuje, v zimě zahřeje, v létě se nespálí a ostatní závidí!!

Mám otázku na diskutující dámy : Koukáte se na okolojdoucím (stojícím, sedícím, ležícím, spícím) oblečeným  chlapům na rozkrok a jak často?? A myslíte, že to oni ví?? vava

lol tak to je dobryyyy!!!!!

Pavle na rozkrok chlapum koukam, jenom kdyz jsou v plavkach. Nevim, jestli si toho vsimnou, v podstate je mi to jedno big_smile A porovnavam a porovnavam.... kokosaky...vlasaky.... buraky.... a buracky....

http://lilypie.com/pic/090312/7zB3.jpghttp://b3.lilypie.com/Bbt9p1/.png

http://lilypie.com/pic/081130/UxM5.jpghttp://bd.lilypie.com/DrzCp1/.png
kontrola u gyndr 16.3.

Není tady

#46 8. 9. 2007 13:08

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Tak já se snažím koukat nenápadně, abych nevypadala jako to ... usch
ale nejdřív sjedu chlapa pohledem jako celek, pak až posuzuju oči, zadek, ramena, tam to a tááák gloria a je fuk, co má na sobě, přece nebudu čekat na léto na koupák roll vissla lol

Není tady

#47 8. 9. 2007 14:13

Maya.82
Host

Tak to je docela dobrý dotazník se člověk občas i zasměje. big_smile

#48 19. 9. 2007 14:01

abadon
♥♥♥♥---
Místo: 3. planeta sluneční soustavy

Blackie napsal(a):

sexynet napsal(a):

Spíš špatný výběr partnerky. Když máš takovou nanynku, která jde tancovat až co její kamarádka ... hm. Nevidím důvod proč na něj čekáte. Proč se nezvedneš se svojí partnerkou a nejdete tancovat sami. V čem je problém? Myslím, že to moc komplikuješ.

Upravil(a) abadon (19. 9. 2007 14:02)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí