29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
To mas pravdu radkka, skrine se pouziva kazdy den a hodne s eopotrebi cim vice se setri tim vice se muze porouchat nebo rozbit.. neprijemna je pak cena opravy nebo nutnost kupovat celou novou..
Není tady
Tak teda byla jsem v obchode na ty vestavene skrine jak psala martinka a byla jsem velice prijemne prekvapena krasne skrine
Není tady
My máme skříně od Radys.cz, mají na webu skvělý návrhář, pro navrhnutí skříně zdarma. Mile mě překvapil i milý personál. Skříně vypadají robustně a kvalitně, zatím je máme dva roky, tak uvidíme co vydrží
Tady je ten návrhář, kdyby se někomu hodil - http://www.radys.cz/navrhar-vestavenych-skrini
Není tady
Nejlepsi skrine ktery clovek muze mit www.vestavenky.cz
Není tady
Vestavenky maji pekne skrine, kamaradka je mela a vypadali moc hezky.
Není tady
Zdravím mám dotaz je zde nějaká specifická výhoda oproti normálním skříním?
Není tady
Je to teď moderní trend a do bytů nebo malých prostorů bych řekla ideální volba.
Není tady
Mě selíbí když je třeba v chodbě, bundy a boty poschováváš uvnitř a na venkovnístranu dáš zrcadlo a je to super.
Není tady
To je fakt super - obzvlášť, jsou -li boty či bundy vlhké či mokré.
Není tady
To je fakt super - obzvlášť, jsou -li boty či bundy vlhké či mokré.
To je návrat k moudrostem našich babiček, víš.
V tomto případě "Navrch huj...
Není tady
Zaměřují se hlavně na kuchyně, ale dělají i interiéry a vestavěné skříně. Tady máš jejich webovky: interiery4u.cz
Není tady
Už z principu, protože tu adresu pořád vnucuješ, bych se na ty stránky ani nepodívala. A myslím, že zdaleka nejsem jediná.
Není tady