29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Neznáte někdo a nebo doporučíte nějakou firmu na vestavěné skříně,aby byla levná a spolehlivá?Chceme do ložnice na jednu stranu a těch firem na výběr je tolik,že nevíme jakou.A kolik jste zhruba zaplatily?
Díky moc
Není tady
Já jsem si nechala udělat skříně od Indeca a jsou bezvadné. Mám 3,5m dlouhou skříň a stála kolem 35 000 Kč. Před tím jsem měla skříň od soukromého truhláře ,ale hrůza -děs . Nažehlovací hrany se pořád odlepovaly,posuvné dveře po 2 letech nefunkční. Indeco a myslím Woodface mají systém posuvných dveří takový,že celá váha leží na spodní liště, ostatní firmy mají závěs na vrchní kolejnici a tím pádem se může stát ( jako mě) , že se časem prověsí a už nefungují tak jak mají.
Není tady
Taky máme dobré zkušenosti s firmou INDECO. Na jejich stránkách si můžeš udělat i přibližnou kalkulaci. Nás vyšla skříň do ložnice zhruba tak jako eskynu.
Dokonce půl roku potom, co nám skříně dělali, volala paní z firmy, jak jsme spokojeni, a jestli není nějaký problém.
My máme dobré zkušenosti s firmou Elben, byli podstatně levnější, než INDECO a vše proběhlo bez problémů. Skříň máme asi půl roku, tak ještě nevím, jak dlouho budou fungovat kolejničky, ale prozatím jsem spokojeni.
Není tady
Woodface a Indeco sice mají krásné skříně, ale přijdou mi strašně drahé. Zatím jen tak nezávazně koukám - my budeme chtít novou vestav. asi až za rok.
Není tady
Díky díky ještě zkoumáme a propočítáváme.Ale v těch firmách je opravdu velký rozdíl.Tak uvidíme snad se rozhodnem dobře.
Není tady
Váhala jsem mezi firmou INDECO a WOOFACE, vybrala firmu WOODFACE a velice lituji. Je drahá a pokud má hodně lukrativnějších zakázek, tak čekáte na vyřízení objednávky (přes měsíc i když je ve smlouvě např 14 dní) nebo ještě hůře reklamace neskutečně dlouho. Je to firma, která má ambice rozvoje do zahraničí a na "malé" domácí zákazníky kašle. Neplaťe dokud si vše důkladně neprohlédnete - jinak nepochodíte.
Není tady
Tak sem zjistila,že nejlevněji by mi to udělala firma Stako a to až o 8 tisíc míň- jen nevím jaká je to kvalita chce to vidět na vlastní oči.
Není tady
Ty skříně vypadají hezky (podle stránek). Zkus se zajít podívat do předváděcího střediska - v Praze jsou tři.
Není tady
My mame skrin od Woodface a jsem moc spokojena, byla drazsi, protoze jsme si vybrali ty nejlepsi materialy ale vse bylo dodano vcas a sami od sebe nas pozdeji kontaktovali a menili kolecka v pojezdech.
Není tady
doporučuji firmu Libovický - rychle, profesionálně jsem z Karlových Varů, nevím jak je to na ostatních pobočkách
Není tady
Spilka interiéry fakt ne - rozepisuju se o jeho jednání na http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=27604
Kolegyně měla dobrou zkušenost s INDECO.
Není tady
Zdravim. My jsme moc spokojeni s firmou Andalo-skrine (www.andalo-skrine.cz). Doporucila mi je kamaradka. Skvela cena i jednani, profesionalni pristup a kvalitne odvedena prace. Co vic si prat Nejstarsi skrine od nich mame uz pres 2 roky a nebyl sebemensi problem. Ted jsme si nechavali dodelat malickou skrinku do koupelny a byli zase skveli. Prijedou hned a jsou mili, ikdyz jde o "malou" zakazku. Mohu jen vrele doporucit.
Není tady
Dobrý den, za sebe mohu odkázat třeba na reklama. U nich jsme objednávali postele mým rodičům k Vánocům a velice pěkně se nám o vše postarali. Mamka s taťkou si nový nábytek v ložnici nemohou vynachválit a já jsem jen ráda, že jsme narazili na seriozní firmu.
Upravil(a) mala.popelka (17. 6. 2011 19:53)
Není tady
Dobrý den,
máme velkou zkušenost s firmou nabytek-klemes.cz.
Dělají krásné skříně na míru s posuvným systémem jako indeco a ještě za lepší ceny. Je to menší firma s letitou zkušeností. Mají veliký výběr materiálů lamina, skel a dalších materiálů.
Dodací lhůtu jsme měly konkrétně my 2 týdny. S prací, i s kvalitou jsme byli moc spokojeni. Vřele moc doporučuji.
Hlevně pozor na firmu Woodface-- na netu jsem četl mnoho negativních recenzí. Dělají nekvalitně, velmi draze a dodací lhůty taky nic moc!!!
Není tady
Nejlepší je rozjednat si to u více firem a pak se podle jejich jednání rozhodnout pro tu nejvstřícnější. Nám to takhle vychází u všeho, nejen u skříní.
Není tady
Dobrý den, můžu jen souhlasit s tím, že nejlepší je sehnat si co nejvíce firem, na které jsou dobré ohlasy, sjednat si to s nimi a pak se rozhodnout podle toho, která Vám bude nejvíce sedět :-). Já Vám z mé vlastní zkušenosti mohu doporučit firmu nepovolená reklama. Nechala jsem si od nich dělat celou šatnu s vestavěnými skříněmi. Byli vstřícní, práci odvedli detailně a moc dobře :-)
Upravil(a) tina (5. 6. 2014 16:29)
Není tady
Já jsem max. spokojena s :http://www.vestavene-skrine-ardekor.cz/. Vyšlo mě to od nich levněji než od velkých firem a kvalita je výborná. Díky úspoře jsem si mohla dovolit kvalitnější provedení.
Není tady
lepista napsal(a):
Já jsem max. spokojena s :http://www.vestavene-skrine-ardekor.cz/. Vyšlo mě to od nich levněji než od velkých firem a kvalita je výborná. Díky úspoře jsem si mohla dovolit kvalitnější provedení.
řešíme to ted taky - máme cenu z poslkého těšína od Moroszuk (nevím přesně jak se to píše) na vestavné skříně s pojezd.dveřmi - délka 3,5,výška do stropu (klasická),a asi 30 táců.
Jak velkou skřín budete mít vy a za kolik to vychází?
Není tady
Jaku napsal(a):
lepista napsal(a):
řešíme to ted taky - máme cenu z poslkého těšína od Moroszuk (nevím přesně jak se to píše) na vestavné skříně s pojezd.dveřmi - délka 3,5,výška do stropu (klasická),a asi 30 táců.
Jak velkou skřín budete mít vy a za kolik to vychází?
a jaká délka?
Není tady
aprill napsal(a):
Jaku napsal(a):
lepista napsal(a):
Jak velkou skřín budete mít vy a za kolik to vychází?a jaká délka?
to je na mně otázka?Jestli ano,tak to píšu - 3,55 m,bude to 4dílná skřín.Ještě ale nevím,jestli do toho půjdem,jaksi se mi nechce vyhodit olik prachů jen kvůli hadrům a věcem - se budu muset překonat,udělat pořádek v té skříni co máme a třeba setam hned objeví víc místa,ne? A za ušetřenou 30ku pojedem oba na královskou dovču.
Není tady
Dobrý den, rodiče si nechávali dělat nepovolená reklama S práci byli hodně spokojení, nechávali si těch skříní dělat více, cenu si přesně nepamatuji, ale neříkali, že by to bylo drahé. Záleží samozřejmě na návrhu (materiál, počet polic atd.)
Upravil(a) tina (5. 6. 2014 16:27)
Není tady
A tak to napíšu znovu... já doporučuji firmu bytexpert...když to tak vezmu, tak nám vlastně dělá skoro veškeré opravy v bytě, začalo to jádrem, pokračovalo podlahama a když už byli v tom, tak nám udělali i vestavěnou skříň v chodbě a už to tam nevypadá jako za války myslím, že jsme jejich dobří sponzoři
Není tady
My s pritelem mame vestavene skrine od woodface a jsme s nimi plne spokojeni urcite zkus zapremyslet a poptat se treba i primo do obchodu
Není tady
Kazdeho vec co od skrine ocekava jestli kazdodenni pouzivani tak urcite nesetrit a vybrat kvalitni skrin ktera se jen tak neopotrebuje
Není tady