29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Koukám, že ty zážitky jsou všude stejné. Ale jakou oni mají radost z každé čuňačiny, co vyvedou. Čím víc to smrdí, tím větší mlaskání se ozývá. Když jsem jí viděla, s jakou radostí krade koňský koblížek z hnoje, ani jsem neměla sílu jí vynadat Musela jsem se fakt smát
Není tady
jj jsou to zlatíčka, nejhorší co mi zatím donesla byla tak 3 dny chcíplá krysa (to byla ještě štěně), k mému velikému překvapení jí odevzdala a nikam s ní nezdrhla... ježíš, to sem se málem po.... já
Není tady
TAk máme další nejoblíbenější pochotku... lilie z tchýninýho záhonku... paráda, už je celý vojela. Ještě, že je tchýně v lázních...
Není tady
Štěňour mi přestává žrát granule, tak jsem dneska sjela internet, ale je celkem nemožný zjistit, které krmivo je nejlepší. Když jsem se dostala k nějakým testům, tak jsou prý zavádějící, protože se posuzuje i obal atd. Chjo. Jsem si koupila aspoň půl kila K9 na zkoušku.
Není tady
Hani já teď zkusila Eminent a ten tý naší krásce chutná, do toho jí občas přimíchnu nějaký masko nebo konzervu, na netu jsem objevila s kusy kuřete, a fakt tam ty kusy jsou, snad 40% kuřete.
Není tady
LucyG napsal(a):
Ahoj,
chci vás poprosit, kdokoli mi můžete poradit, kde popřípadě jak koupit krmivo Propag...naše štěně je na to naučené z chovné stanice, ale nemůžeme je nikde sehnat. Ani internetový vyhledač si s tím neporadil.
www.salac.cz to je přímo velkoobchod
Není tady
Mně se osvědčila ACANA, takže tu a ani to nestřídám.
Není tady
moje pejsková, bo je stará - 12 a půl - a má trošku nadváhu - má smůlu - je na granulích ... dávám jí to vážené light, když ho nemají tak jí dám K9 - taky už jsem snad viděla nějakou tu odlehčenou
a když je víc peněz koupím "značkové", taky light a to pak žere jek nezavřená, čili efekt je asi v háji
Není tady
Starého NO jsem krmila granulemi Pro pac, večer masem (doma mi granule nežral, jen na vycházce ve smečce). Štěněti NO jsem koupila štěněcí Pro pac, moc mu nechutnal. Tak jsem zkusila štěněcí Chicopee s jehněčím masem (je dobré na srst a prý na lepší trávení). Malé balení bylo okamžitě pryč, tak doufám, že bude chutnat i dalších 15 kg. Jsou kvalitní a za rozumnou cenu.
Není tady
Před časem jsme sem psala, že naše štěňo krmíme Royal Caninem. Bartozska chtěla vědět jak nám po něm roste. Tak musím napsat že krásně. Tělíčko se jí zpevnilo, má krásnou srst a celkově se zdá če jí "Royalka" svědčí.
Samozřejmě vím, že je hodně drahá a tak jako levnější krmivo můžu vřele doporučit Acanu - mám s ní velmi dobré zkušenosti.
Není tady
Stelo Royal je opravdu drahej... chtěla jsem ho objednat, ale to by drahouš prskal... už teď prskal, že jsem objednala Acanu
Není tady
Taky jsme začali s Eminentem podle původního chovatele a problémy měla stejné, teď máme Hills, je to lepší, má nádhernou srst a začala i lepší růst, občas dám rýži s nějakým masem a po tom má hovínka nejlepší
No a vzhledem k ceně Hillsu můj manžel tvrdí, že pes má vyšší rozpočet na denní krmnou dávku jak on
Není tady
markéta napsal(a):
TAk máme další nejoblíbenější pochotku... lilie z tchýninýho záhonku... paráda, už je celý vojela. Ještě, že je tchýně v lázních...
my jsme přišli o umělé motýly v záhonech. Celé léto jí nevadili a teď na podzim už tam prostě nemají co dělat. Zbyly jen dráty
Není tady
Jj..........já o brejle...titanový!! Bylo jí doma smutno samotný...a taky o geniální inteligentní zavlažovač od Bosche, kterej to už mezitím přestal vyrábět.
A dneska! Mollynka už docela dlouho odmítala snídani, jenže dneska v kuchyni povídá "haf!" Jeden krátkej - což znamená, že něco chce. Povídám - Kokeš, co hcceš? Kocourovo misku už jsi vylízala, ne? "haf" a "haf!" Já, homo sapiens blbej jsem furt nechápala, tak strčila čumák do kastrolu a šoupla jím směrem ke mně -a představte si, mně to došlo!
Není tady
Já kupuju pro naše štěňátko čivavy Debut - http://www.shurgain.cz/cs/?sekce=21.
Chutná mu a krásně prospívá. Ale ze všeho nejradši má piškoty.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Jj..........já o brejle...titanový!!
Bylo jí doma smutno samotný...a taky o geniální inteligentní zavlažovač od Bosche, kterej to už mezitím přestal vyrábět.
A dneska! Mollynka už docela dlouho odmítala snídani, jenže dneska v kuchyni povídá "haf!" Jeden krátkej - což znamená, že něco chce. Povídám - Kokeš, co hcceš? Kocourovo misku už jsi vylízala, ne? "haf" a "haf!" Já, homo sapiens blbej jsem furt nechápala, tak strčila čumák do kastrolu a šoupla jím směrem ke mně -a představte si, mně to došlo!
Lupi.... oooo jak jsi úžasná!
Dnes jsem se dozvěděla, že prý když se dává psovi kočičí žrádlo, že začne hodně chlupatět. Je to fakt pravda? To jsou v tom hormony, nebo co?
Není tady
Tak to bude kec, Peťo....naše minulá byla jak medvěd, jednak po tatínkovi a druhak potom, když ji vykastrovali...nikdy kočenčí žrádlo neměla. Máli naopak přidávám do jejího to kocourovo, neb jí to tak chutná a je naopak velmi nechlupatá
Není tady
lupina montana napsal(a):
Tak to bude kec, Peťo....naše minulá byla jak medvěd, jednak po tatínkovi a druhak potom, když ji vykastrovali...nikdy kočenčí žrádlo neměla. Máli naopak přidávám do jejího to kocourovo, neb jí to tak chutná a je naopak velmi nechlupatá
OK tedy. Ale stejně to té naší zlatušce dávat nebudu. Chlupů tu všude máme i tak dost. A může kocour to psí? Nenafoukne se a nepraskne pak?
Naeeee...... teď už si dělám legraci.
Není tady
Nevím, jak kterej kocour....NÁŠ Vilda určitě jo....a jestli praskne, umře naprosto šťastnej, že si ukrad
Není tady
PetraP napsal(a):
markéta napsal(a):
my jsme přišli o umělé motýly v záhonech. Celé léto jí nevadili a teď na podzim už tam prostě nemají co dělat. Zbyly jen dráty
Naše Sardela pro změnu začínala klasiky - Vojna a mír, Decameron, pak přešla na něco lehčího - Saturnin / ten mě moc mrzel / načež úplně zpitoměla a sežrala mi starou barbínu.
Není tady
Eri napsal(a):
PetraP napsal(a):
markéta napsal(a):
my jsme přišli o umělé motýly v záhonech. Celé léto jí nevadili a teď na podzim už tam prostě nemají co dělat. Zbyly jen drátyNaše Sardela pro změnu začínala klasiky - Vojna a mír, Decameron, pak přešla na něco lehčího - Saturnin / ten mě moc mrzel
/ načež úplně zpitoměla a sežrala mi starou barbínu.
Tak ta naše čte jen noviny a časopisy. Ale dnes rozpárala svetr. Skorotchýnin. Nevím, jak to budu obhajovat
A už se těším, až z ní polezou nítě. Teda myslím ze psékové
Není tady
Nic neobhajuj....tvař se, žes v životě svetr neviděla
"Svetr..? Určitě? A jsi si jistá??? A hele - nebyl náhodou proužkovanej? Jo se sobama...hmmm, tak to teda fakt nevim...
Není tady
Byl béžovej s copánkama. Našla jsem pásek a rukáv. A zítra bude naše zlatuška chodit po zahradě a bude jí hrozně divný , že se nemůže vy... a že z ní lezou provázky a pak za mnou přijde a bude mi ukazovat prťku a že z ní něco leze a ať s tím něco dělám
Tohle už jsem si zažila s kouskem hadru. Akorát nevím, jak ho dokázala spolknout
Není tady
PetraP napsal(a):
Byl béžovej s copánkama. Našla jsem pásek a rukáv.
A zítra bude naše zlatuška chodit po zahradě a bude jí hrozně divný , že se nemůže vy... a že z ní lezou provázky a pak za mnou přijde a bude mi ukazovat prťku a že z ní něco leze a ať s tím něco dělám
Tohle už jsem si zažila s kouskem hadru. Akorát nevím, jak ho dokázala spolknout
Asi jsou ta naše zlatíčka všechna stejná. U nás to byly lyžařské podkolenky. Týden jsme nosily na procházky gumové rukavice
Když si ale představím pocit, jak se zuby zakusují do vlny........mám husí kůži.
Není tady