6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kuličko docela jsem se zasmála Má pěkně vyčůranýho pesana...
Na pytel jsem se právě dívala a dávala dle něj a těňátko mi začalo hubenět, take mu prostě dávám granulek víc + kapsičku a dneska jsem dala melouna
Eri odčervení určitě nepodcením, nechci trápit Honey a ani sebe, vzhledem k tomu, e jí zatim máme doma... A ona ere komplet co má v misce, take s tabletama problém nemáme.
Není tady
přeili.. no... bavíme se zde o naich mazlících, take předpokládám e kadý den jeho ivota je pro nás cenný....
... a jak ví e ti "oříci a dávní" se doívali 10 a 18let (dle velikosti) A musí brát navědomí "nae vytváření nových plemen" to u nejsou ti přirozeně vykříení oříci kde přeili jen ti odolní....
Já taky nezapírám,e mu spíe pro svůj pocit nedám nějakou ňamku... třeba míchaná vajíčka na granulky... a to mluvím o 50kg borďákoj...
Upravil(a) Zen (10. 8. 2007 19:16)
Není tady
Krmime Proplanem, zacinali jsme na eukanube, ale proplan je lepsi, vic chutna, jsou po nem mensi hromadky a je i vic prichuti.
Není tady
U psů a předevím těňat se fakt moc nevyplácí krmit levným krmivem. Pokud, ale opravdu není moné krmit tím nejdrím doporučila by Acanu (samozřejmně druh který zhledňuje velikost a věk plemene), není z těch úplně nejdraích a nae půlroční hovawartka je po ní krásně rostlá (není buclatá ani vychrtlá), má nádherně lesklou srst a dle veterináře ve výborné kondici. Nyní jsme pro změnu zkusili přejít na Royal Canin (ten je tedy o poznání draí) a tak za 1 - 2 měsíce uvidíme, jestli se cena bude rovnat kvalitě.
Není tady
Stela, pak dej vedet jak vam to po Royal Canin roste. Taky o nem uvazuju, ale jsme furt na Purine.
Není tady
Tak ten ná jí jenom vařené masíčko (jeden den kuřátko, potom hovězí... ) - ke konzervě se ani nepřiblíí a granule si dá tak jednou za měsíc.
Není tady
já jinak nedám naPurinu dopustit, protoe Anča (minulá čuba) si ji vybrala asi z 15 vzorků a byly jsme náramně spokojený...rala Excellentku, protoe mi poměr cena- výkon přiel daleko lepí, ne u Proplanky....
Ale dětskou mají pro velký jen jednu Dog Chow a ta teda Amále (to je pro neznalé nae současný těně) nedělala vůbec dobře, co mě dost nemile překvapilo.
Po sérii pokusů jsme prosím zakotvily u Brita, který sice smrdí jak chcíplý kuřata (bodej ne), ale Máli po něm dočista přely střevní potíe....no a pak se v tom vyznejete.
Jen jsem jetě musela vyzkouet, jestli máčet, nebo ne.....no byla to docela fuka.
Není tady
Nae čuběnka starí má docela často problémy se zaíváním a kupujeme jí ProPlan. Myslí, e to chce změnit značku? To mně nikdy nenapadlo. Je Brit i pro malá plemena?
Není tady
Já mám dva příspěvky pro změnu na Zviřatech, pe jsem byla netrpělivá, jak pomalu se to odesílalo, tak jsem se vrátila a odeslala to znovu
Já Hani nevím...a co kdybys jí zkusila pár vzorečků? Oni ti sice řeknou, e se to nemá, ale jak jinak to zjistit, kdy jedno krmení nevyhovuje, e....
Jo, Brit dělá i pro malý-malý
Není tady
Hani napsal(a):
Ladie, a neměl by dostávat i třeba zeleninu a tak? Co má za hafa?
Je to kříenec Lhasa Apso a maltézáčka, ale "trochu" přerostl - má 13 kilo a je větí ne kokr Bohuel se na maso naučil, kdy byl těňátko (má 11 let) a u jsme ho nikdy nedonutili jíst nic jiného (max. granule K-9)
Take kadý den dostane masíčko s nudlemi (rýe, ovesné vločky, kroupy...) a s nastrouhanou čerstvou zeleninou. Kolikrát má lepí večeři, ne my...
Není tady
Ladie, to e pejska krmí vařenou stravou, není nic patného. Pokud k tomu přidá nějaký ten vitamínový doplněk, myslím e to je naprosto v pohodě. Odborníci spí varují před krmením půl na půl - tedy např. ráno granule a večer vařené. Psi po tom obvykle tloustnou. Já mám tuhle teorii ověřenou v praxi. Moje kamarádka takto krmí jejich labradora a ten u se ani moc labradorovi nepodobá je to spí taková patika.
Není tady
Mam Yorka, dostava vacsinou Eukanubu pre yorkov, ProPlan a niekedy Royal Canin. Ale najradsej ma varene kuracie maso so zeleninou a ovocie
Upravil(a) Oxi (11. 9. 2007 10:13)
Není tady
Hm.. tak jsem zjistila, e té naí raketě nejvíc chutná hlína, tráva,klacíky, kamení, igelit, papíry a ponoky granule (chiccopee) ere jen kdy se jí chce... kuře s rýí, rybí filé, vajíčko, vařená zelenina... to see klidně hrnec... (kdybych jí ho dala) a taky pikotky s mlékem(psím)
Není tady
Je to suená náhraka mateřského mléka...něco jako sunar pro děti... neosahuje to psí alergeny a nemá po tom srajdu...
Není tady
My krmíme Hillsem, sice je to ranec kdy platíme, ale jsem spokojená a Joná taky.
Není tady
Tak ten ná ere naprosto vechno,granule,zeleninu,vařenou stravu,vůbec si nevybírá.Granule má pokadý jiný a má krásných 40kg a není tlustý vzhledem ke své velikosti.
Není tady
Ahoj,
chci vás poprosit, kdokoli mi můete poradit, kde popřípadě jak koupit krmivo Propag...nae těně je na to naučené z chovné stanice, ale nemůeme je nikde sehnat. Ani internetový vyhledač si s tím neporadil.
Není tady
LucyG napsal(a):
Ahoj,
chci vás poprosit, kdokoli mi můete poradit, kde popřípadě jak koupit krmivo Propag...nae těně je na to naučené z chovné stanice, ale nemůeme je nikde sehnat. Ani internetový vyhledač si s tím neporadil.
To protoe je to propac?
Není tady
markéta napsal(a):
Hm.. tak jsem zjistila, e té naí raketě nejvíc chutná hlína, tráva,klacíky, kamení, igelit, papíry a ponoky granule (chiccopee) ere jen kdy se jí chce... kuře s rýí, rybí filé, vajíčko, vařená zelenina... to see klidně hrnec... (kdybych jí ho dala) a taky pikotky s mlékem(psím)
Není to náhodou sourozenec toho naeho straidla? Já do toho klidně můu jetě přidat i boty - hlavně ty drahé -a deku mojí skorotchýně. Zbytky vyhrabávám ze záhonů jetě teď
Není tady
Peti, buď v klidu, tomu se toti říká - potravinové doplňky! Nae zlatíčko čtyřměsíční nejroztomilejí nalo v parku ho.no - áááááá, drhla jsem jí čenich ampónem, no parádička!
Není tady
Ts, těch h..en, co serala nae labina, fuj Serala taky mrtvou my (za dva dny ji vyblila), ale vrcholem bylo, kdy ráno přede mnou vyblila celou cca 6cm dlouhou iku Opravdu nikdo nechápeme, jak ji mohla spolknout
Není tady