29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kuličko docela jsem se zasmála Máš pěkně vyčůranýho pesana...
Na pytel jsem se právě dívala a dávala dle něj a štěňátko mi začalo hubenět, takže mu prostě dávám granulek víc + kapsičku a dneska jsem dala melouna
Eri odčervení určitě nepodcením, nechci trápit Honey a ani sebe, vzhledem k tomu, že jí zatim máme doma... A ona žere komplet co má v misce, takže s tabletama problém nemáme.
Není tady
přežili.. no... bavíme se zde o našich mazlících, takže předpokládám že každý den jeho života je pro nás cenný....
... a jak víš že ti "oříšci a dávní" se dožívali 10 až 18let (dle velikosti) A musíš brát navědomí "naše vytváření nových plemen" to už nejsou ti přirozeně vykřížení oříšci kde přežili jen ti odolní....
Já taky nezapírám,že mu spíše pro svůj pocit nedám nějakou ňamku... třeba míchaná vajíčka na granulky... a to mluvím o 50kg borďákoj...
Upravil(a) Zen (10. 8. 2007 19:16)
Není tady
Krmime Proplanem, zacinali jsme na eukanube, ale proplan je lepsi, vic chutna, jsou po nem mensi hromadky a je i vic prichuti.
Není tady
U psů a především štěňat se fakt moc nevyplácí krmit levným krmivem. Pokud, ale opravdu není možné krmit tím nejdržším doporučila by Acanu (samozřejmně druh který zhledňuje velikost a věk plemene), není z těch úplně nejdražších a naše půlroční hovawartka je po ní krásně rostlá (není buclatá ani vychrtlá), má nádherně lesklou srst a dle veterináře ve výborné kondici. Nyní jsme pro změnu zkusili přejít na Royal Canin (ten je tedy o poznání dražší) a tak za 1 - 2 měsíce uvidíme, jestli se cena bude rovnat kvalitě.
Není tady
Stela, pak dej vedet jak vam to po Royal Canin roste. Taky o nem uvazuju, ale jsme furt na Purine.
Není tady
Tak ten náš jí jenom vařené masíčko (jeden den kuřátko, potom hovězí... ) - ke konzervě se ani nepřiblíží a granule si dá tak jednou za měsíc.
Není tady
já jinak nedám naPurinu dopustit, protože Anča (minulá čuba) si ji vybrala asi z 15 vzorků a byly jsme náramně spokojený...žrala Excellentku, protože mi poměr cena- výkon přišel daleko lepší, než u Proplanky....
Ale dětskou mají pro velký jen jednu Dog Chow a ta teda Amále (to je pro neznalé naše současný štěně) nedělala vůbec dobře, což mě dost nemile překvapilo.
Po sérii pokusů jsme prosím zakotvily u Brita, který sice smrdí jak chcíplý kuřata (bodejť ne), ale Máli po něm dočista přešly střevní potíže....no a pak se v tom vyznejete.
Jen jsem ještě musela vyzkoušet, jestli máčet, nebo ne.....no byla to docela fuška.
Není tady
Naše čuběnka starší má docela často problémy se zažíváním a kupujeme jí ProPlan. Myslíš, že to chce změnit značku? To mně nikdy nenapadlo. Je Brit i pro malá plemena?
Není tady
Já mám dva příspěvky pro změnu na Zviřatech, pže jsem byla netrpělivá, jak pomalu se to odesílalo, tak jsem se vrátila a odeslala to znovu
Já Hani nevím...a co kdybys jí zkusila pár vzorečků? Oni ti sice řeknou, že se to nemá, ale jak jinak to zjistit, když jedno krmení nevyhovuje, že....
Jo, Brit dělá i pro malý-malý
Není tady
Hani napsal(a):
Ladie, a neměl by dostávat i třeba zeleninu a tak? Co máš za hafa?
Je to kříženec Lhasa Apso a maltézáčka, ale "trochu" přerostl - má 13 kilo a je větší než kokr Bohužel se na maso naučil, když byl štěňátko (má 11 let) a už jsme ho nikdy nedonutili jíst nic jiného (max. granule K-9)
Takže každý den dostane masíčko s nudlemi (rýže, ovesné vločky, kroupy...) a s nastrouhanou čerstvou zeleninou. Kolikrát má lepší večeři, než my...
Není tady
Ladie, to že pejska krmíš vařenou stravou, není nic špatného. Pokud k tomu přidáš nějaký ten vitamínový doplněk, myslím že to je naprosto v pohodě. Odborníci spíš varují před krmením půl na půl - tedy např. ráno granule a večer vařené. Psi po tom obvykle tloustnou. Já mám tuhle teorii ověřenou v praxi. Moje kamarádka takto krmí jejich labradora a ten už se ani moc labradorovi nepodobá je to spíš taková paštika.
Není tady
Mam Yorka, dostava vacsinou Eukanubu pre yorkov, ProPlan a niekedy Royal Canin. Ale najradsej ma varene kuracie maso so zeleninou a ovocie
Upravil(a) Oxi (11. 9. 2007 10:13)
Není tady
Hm.. tak jsem zjistila, že té naší raketě nejvíc chutná hlína, tráva,klacíky, kamení, igelit, papíry a ponožky granule (chiccopee) žere jen když se jí chce... kuře s rýží, rybí filé, vajíčko, vařená zelenina... to seže klidně hrnec... (kdybych jí ho dala) a taky piškotky s mlékem(psím)
Není tady
Je to sušená náhražka mateřského mléka...něco jako sunar pro děti... neosahuje to psí alergeny a nemá po tom srajdu...
Není tady
My krmíme Hillsem, sice je to ranec když platíme, ale jsem spokojená a Jonáš taky.
Není tady
Tak ten náš žere naprosto všechno,granule,zeleninu,vařenou stravu,vůbec si nevybírá.Granule má pokaždý jiný a má krásných 40kg a není tlustý vzhledem ke své velikosti.
Není tady
Ahoj,
chci vás poprosit, kdokoli mi můžete poradit, kde popřípadě jak koupit krmivo Propag...naše štěně je na to naučené z chovné stanice, ale nemůžeme je nikde sehnat. Ani internetový vyhledač si s tím neporadil.
Není tady
LucyG napsal(a):
Ahoj,
chci vás poprosit, kdokoli mi můžete poradit, kde popřípadě jak koupit krmivo Propag...naše štěně je na to naučené z chovné stanice, ale nemůžeme je nikde sehnat. Ani internetový vyhledač si s tím neporadil.
To protože je to propac?
Není tady
markéta napsal(a):
Hm.. tak jsem zjistila, že té naší raketě nejvíc chutná hlína, tráva,klacíky, kamení, igelit, papíry a ponožky
granule (chiccopee) žere jen když se jí chce... kuře s rýží, rybí filé, vajíčko, vařená zelenina... to seže klidně hrnec... (kdybych jí ho dala) a taky piškotky s mlékem(psím)
Není to náhodou sourozenec toho našeho strašidla? Já do toho klidně můžu ještě přidat i boty - hlavně ty drahé -a deku mojí skorotchýně. Zbytky vyhrabávám ze záhonů ještě teď
Není tady
Peti, buď v klidu, tomu se totiž říká - potravinové doplňky! Naše zlatíčko čtyřměsíční nejroztomilejší našlo v parku ho.no - áááááá, drhla jsem jí čenich šampónem, no parádička!
Není tady
Ts, těch h..en, co sežrala naše labina, fuj Sežrala taky mrtvou myš (za dva dny ji vyblila), ale vrcholem bylo, když ráno přede mnou vyblila celou cca 6cm dlouhou šišku
Opravdu nikdo nechápeme, jak ji mohla spolknout
Není tady