Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 6. 8. 2007 16:44

děvčička
♥------

Celulda

Ahojte mám takový větší problém.Jsem mladá,štíhlá a přesto mě trápí postrach jménem celulitída.Poraďte mi prosím nějakou "babskou" radou,jak na ni.

Není tady

#2 6. 8. 2007 17:08

Jessie
♥♥♥♥♥--

Re: Celulda

Střídat studenou a teplejší sprchu, masírovat, nepít perlivou vodu, omezit sladké a tučné a případně zkusit nějaké krém. Ovšem pokud k tomu máš velké dispozice, tak nepomůže nic. Zkus si přečíst starší témata je toho tady už spousta

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

#3 9. 8. 2007 21:40

nexxi
♥♥♥♥♥--

jeslti máš poblíž tesco tak si zkus koupit gel na celilitidu je ho 250ml a stojí kolem padesáti korun a mě moc pomohl.jinak je dobrý pít sušenou syrovátku má v sobě cosi proti celuliditě a taky to pomáhá

" Je lepší litovat, že jsme něco udělali, než toho co ne."

Není tady

#4 13. 8. 2007 12:48

děvčička
♥------

Prosímtě nexxi a jak se ten gel jmenuje?To je prostě "Gel proti celulitidě"???

Není tady

#5 13. 8. 2007 21:49

nexxi
♥♥♥♥♥--

děvčička to v tem tescu poznáš.. všecko ostatní je drahý a malý a tohle je velký alevný.. teda aspon mě pajska přinde levná big_smile a docela to pomohlo.obsahuje to konské kaštany a kofein.

Není tady

#6 13. 8. 2007 22:08

host5522
Host

Docela by mě zajímalo, co jsou ty koňské kaštaty.... :-)) Nebo že by kaštany z Konga? :-))

#7 13. 8. 2007 22:09

host5522
Host

Já jsem ten typ, kterýmu nepomůže ani svěcená voda. Bohužel. Ale jsou horší věci.

#8 13. 8. 2007 22:16

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

Na celulitidu zaručeně pomáhá jedna věc - smířit se s ní... I když budeš cvičit, mazat, zdravě jíst... tak se max. zmenší, ale nezmizí.

Není tady

#9 13. 8. 2007 23:04

nexxi
♥♥♥♥♥--

někde sem kdysi četla že celulitidu potpodrujou tenký kalhoty nebo sukně v zimě kor mini že se tam hormadí tuk jak je těm nohám zima.. al ejstli je to pravda..

Není tady

#10 17. 8. 2007 11:32

děvčička
♥------

Já jsem z toho zoufalá.Cvičím,masíruju kostkama ledu,dřu se takovou tou hrubou žínkou a peelingem to masíruju a zdá se mi,že to nemizí,ba naopak dolíčků přibývá!!!Ale se s tím budu muset smířit grater!

Není tady

#11 17. 8. 2007 14:06

sandra
♥♥♥♥♥♥-

děvčička napsal(a):

Já jsem z toho zoufalá.Cvičím,masíruju kostkama ledu,dřu se takovou tou hrubou žínkou a peelingem to masíruju a zdá se mi,že to nemizí,ba naopak dolíčků přibývá!!!Ale se s tím budu muset smířit grater!

Děvčičko a máš přes den dostatek tekutin? Hlavně neperlivé vody? Hodně má taky vliv strava. Já si myslím, že celulitidu má skoro každá ženská.... Já jí mám taky, ale díky cvičení se mi zlepšila...A taky se snažím jíst zdravěji.

Není tady

#12 21. 8. 2007 13:33

děvčička
♥------

sandra:
Dostatek tekutin?Já myslím,že ano.Nyní jím zdravěji a méně-tak uvidíme.Ale jak tu už někdo poznamenal na světě jsou horší věci.

Není tady

#13 19. 10. 2007 13:59

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Celulitidě je lepší předcházet, než ji léčit. Nicméně, pokud už je na světě, nebo se zdá že se chystá do našeho života přijít (můj případ, i když vážím 53 kilo na 167 cm), je třeba začít bít na poplach - hodně pohybu, aerobní činnosti (spinning, plavání, aerobic), výborná je jóga na udržení pružného tělíčka, kombinace teplá/studená voda, masáže, možná i trochu těch krémů, zdravá strava chudá na cukry a přemíru živočišných tuků, vynechat alkohol, snažit se pít ze všeho nejvíc obyčejnou vodu. kdo má dost peněz, navrhuji drenážní, tzv. lymfatické masáže, které zprovozní lymfatický systém, aby začal pracovat tak, jak má. Myslím, že smířit se s celulitidou je až ta poslední štace. Navíc pohyb je zdravý na celé tělo a výše zmíněné ještě nikomu neublížilo.
Můj osobní program: 2x týdně spinning, jednou bazén v kombinaci s masáží stehen v páře, jednou jóga, zdravě papám, ale třeba vínku neodolám (no jo, hřeším), sladké jsem nikdy ráda neměla, takže pro mě žádná oběť, snažím se být často v pohybu a když cvičím, tak si představuji, jak mi ta lymfatická soustava ožívá a dává se do pohybu a toxiny mizí a s nimi i možnost mít ošklivou zadnici.
Good luck!

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#14 21. 10. 2007 11:48

děvčička
♥------

ADFka2:Takový program starání se o tělo by mě možná i bavil,ale nemám na to kde brát čas.Ale musím šťasna říct,že jak začala škola a já každý den ujdu zhruba 2 a půl kilometru (nádraží apod.),tak se mi zadeček pomalu vyhlazuje.Aspoň na něco je to každodenní šlapaní v té zimě dobré stolt

Není tady

#15 22. 10. 2007 14:17

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Děvčička: nemyslím, že je to časově až tak náročný, jsem plně zaměstnaná osoba, do práce dojíždím, a přesto stíhám, hele: spinning, to jsou 2 hodiny týdně. Jóga, to je hodina týdně. Plavání taktéž. To jsou jenom 4 hodiny týdně! Jestli nestíháš přes týden, věnuj část víkendu. Taky jsem dřív měla pocit, že nemám KDY tyhle aktivity vyvíjet, jenže jednak se tě tělo neptá, proč na něj kašleš, ale dává ti to znát a druhak, naučila jsem se upřednostňovat sebe, tedy aspoň co se zdraví týče.
A pokud nemáš skutečně možnost takto sportovat, tak prostě cvič doma. Skákej přes švihadlo, cvič jógu podle dvd apod. Ten zadek za to stojí, né? smile

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#16 17. 11. 2007 7:24

allyane
♥♥♥----

celultida je mi 15 171 cm 55kg nemam celulitidu ale moje mamka takyne, myslim ze to hodne ovlivnuji i geny zato moje mam je moc hubena ale ma brisko vetsi a ja ho mam po ni nukdy jsem s tim nebyla smirena tak jsem teda zacala cvicit tu jogu devcata vrele doporucuju je to neco uzasnyho cvicim fitness jogu 2x tydne a je to super jednak si protahnes a hoodne zpevnis svalstvo ale i dusevne se srovnas je to dobry cviceni......geny sou hald hodne ale da se na tom zapracovat, a pitnej rezim nepodcenuj to sem udelal ja a vypadala mi pulka vlasu.......jo tkz super

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí