18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hodně se mi stává, e se mi točí hlava, kdy se koukám nahoru, nebo kdy jí skloním. Posledně mi od toho bylo a patně a zvracela jsem, nemohla jsem vydret v práci. Je nějaká "první pomoc", aby se hlava přestala točit, nebo aby to alespoň troku povolilo? Zkouela jsem si zacvičit hlavou, ale nepomohlo to.
Děkuju.
Není tady
.
Upravil(a) Olympia (13. 4. 2010 18:15)
Kdy se ti to stane tak a ti někdo namasíruje krk hlavně za uima a ke krku.Tyto závratě jsou větinou od páteře při záklonu se v páteři přiskřípne tepna,hlava se neprokrví a proto ta závra..já to měla taky,musím si dávat pozor a nedívat se nahoru ani nesmím s dětmi poutět draka,pomáhá mi udrovat si páteř Dornovou metodou zkus si to pročíst je to www.dornova-metoda.com
Není tady
Ahoj, nevím, zda je to jetě aktuální, ale já měla podobné problémy. Dola jsem si k praktické dr., ta mi prohlédla a poslala na neutologii - a tam diagnostikovali zablokovanou páteř. Dr. mi ji ikovně odblokoval, pak jsem tam jetě byla párkrát a taky mne poslali na rehabilitaci. Naučila jsem se tam cviky, které mi vdy pomohou, kdy cítím, e páteř - krční, zase zlobí. Rozhodně to nebrat na lehkou váhu a určitě to chce konzultaci s dr., můe to být cokoliv!!!!
Není tady