Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 6. 8. 2007 9:20

Sjuzn
♥♥♥♥♥--

Toční hlavy

Hodně se mi stává, že se mi točí hlava, když se koukám nahoru, nebo když jí skloním. Posledně mi od toho bylo až špatně a zvracela jsem, nemohla jsem vydržet v práci. Je nějaká "první pomoc", aby se hlava přestala točit, nebo aby to alespoň trošku povolilo? Zkoušela jsem si zacvičit hlavou, ale nepomohlo to.
Děkuju.

Není tady

#2 6. 8. 2007 14:31

Olympia
Host

Re: Toční hlavy

.

Upravil(a) Olympia (13. 4. 2010 18:15)

#3 6. 8. 2007 15:14

bílá kočka
♥♥♥♥---

Když se ti to stane tak a ti někdo namasíruje krk hlavně za ušima až ke krku.Tyto závratě jsou většinou od páteře při záklonu se v páteři přiskřípne tepna,hlava se neprokrví a proto ta závra..já to měla taky,musím si dávat pozor a nedívat se nahoru ani nesmím s dětmi pouštět draka,pomáhá mi udržovat si páteř Dornovou metodou zkus si to pročíst je to  www.dornova-metoda.com  wink

Kočka

Není tady

#4 20. 8. 2007 21:10

misulinka21
♥♥♥♥---
Místo: Střední Čechy - Neratovice

Ahoj, nevím, zda je to ještě aktuální, ale já měla podobné problémy. Došla jsem si k praktické dr., ta mi prohlédla a poslala na neutologii - a tam diagnostikovali zablokovanou páteř. Dr. mi ji šikovně odblokoval, pak jsem tam ještě byla párkrát a taky mne poslali na rehabilitaci. Naučila jsem se tam cviky, které mi vždy pomohou, když cítím, že páteř - krční, zase zlobí. Rozhodně to nebrat na lehkou váhu a určitě to chce konzultaci s dr., může to být cokoliv!!!!

http://www.ticker.7910.org/an1cxzS0g410010Mjg4ZHw0NzQ3NTE3amF8SmVuaWNrb3ZpIGpl.gif

http://www.ticker.7910.org/an1cqk60g410010Mjg3ZHw0MjAwNzlqYXxFbGluY2UgamU.gif

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí