|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Holky, myslíte, že bych mohla zkusit jinou UV bez porady s lékařem???? On má dovolenou, nejde se mu dovolat.V zastoupení nikoho nemá..Malá mi poslední dny pláče celé dny, tak jsem uvažovala nad poslední variantou Nutrilon Omneo, jestli by ji to ulehčilo.Máme už vyzkoušenou Bebu a obyč. Nutrilon, ale vždy jsme skončily nakonec u Sunaru.
18 měsíců - 11kg a 82cm, http://eweli.rajce.net
- 1.rok - 9,2kgNení tady
Eweli,normální mléka můžeš měnit bez porady s lékařem, ten jen do karty zapisuje co zrovna jíte (pokud nejde o speciální mléka jako z H.A. přejít na normální, nebo ty štěpená a pod...).
Ale pozor na to, když měníš mlíko, nemělo by to být každý týden, to ani většinou nestihneš poznat, jestli mléko sedí či nikoliv.
Není tady
Eweli na nutrilonu omneo je naspáno, že pouze po poradě s lékařem. Omneo je na prdíky a na kakání. Malá ti s tímhle zlobí nebo pláče? Píšeš, že brečí, ale jestli je to prdama? Co v noci? Já bych to asi změnila, pokud tam nemáš Mudru, ale musíš vydržet jak píše Spuntík a to minimálně 14 dní, než se ti to zlepší, dříve efekt nečekej. Je to otázka, zda nevydržet, už vám budou tři měsíce, ale za zkoušku nic nedáš, pokud myslíš, že to jsou prdy a máte problém s kaděním.
Není tady
Eweli a zkoušela jsi kapičky Baby calm? nám hodně moc pomohly,Sab nic a tyhle bly učiněnej zázrak
než změníš mlíčko tak je nejdříve zkus dát
jinak Nutrilon Comfort (omneo) je bráno jako normální mlíčko..nevím proč je tam psáno po poradě s lékařem...možná je to na všech..ale ted jsem volala mudře a ta říkala,že pokud to předchozí mlíčko baštíte více jak 14 dní a netrpíte nějakou nemocí postihující trávicí trakt tak změna na Comfort je možná i bez porady 
Není tady
Holky, díky 
Štarmiku, Babycalm máme vyzkoušený, brali jsme ho tři týdny a nelepšilo se.Při každém prdu plakala
Tak jsme opět na Sabkách a k tomu Probiotické kapky...Jsem uplně už na dně.Ono to nějakou dobu bylo lepší a ted už týden je to zase uplně jak na začátku.Pláč běhěm dne a večer ještě hůř. A k tomu ještě to, že nechce pít. Ted třeba vypije 70ml a konec, vyplivuje lahvičku a víc do ní nedostanu... Ještě že ten čaj aspon pije, v těch vedrech. Normálně už nevím co s ní..Nechci at se trápí, proto jsem si ten Comfort našla na netu a byly tam docela příznivé výsledky u mamin, co měly podobné problémy.Já vím, že třetí měsíc končí, ale fakt nechci at se tak trápí... Proto to chci ještě zkusit.
18 měsíců - 11kg a 82cm, http://eweli.rajce.net
- 1.rok - 9,2kgNení tady
Eweli myslím, že klidně můžeš. Já na něj taky přešla - sice jsme to u doktorky nahlásili, ale ta mi řekla že pokud to není vyloženě změna značky tak můžem klidně. prý se nemá mlíčko moc střídat jakože různý značky, mimi si nestačí zvyknout. trvá to prý tak 2-3 týdny než si zvykne na nové složení mlíčka.
Každopádně my jsme měli Nutrilon H.A a před cca dvěma týdny jsme přešli na Nutrilon Comfort (bývalé Omneo) a jsme spokojené. Fakt je, že k tomu bereme Lefax před každým jídlem a tak 2x denně Hylak forte, ale malá je zlatíčko. Už skoro nemusíme rourku, kaká krásně sama i 2x denně a když jí bolí bříško tak jí stačí zacvičit s nožičkama , na chvíli stulit do klubíčka a za chvilku prdí o stošest ;-)
Není tady