Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 6. 8. 2007 8:52

OTZI
♥♥♥♥♥--

Taky S.O.S

Jsem tu od minulého týdne a přispívala jsem do žárlivosti. Prosím o radu. Momentálně jsem ve stavu,kdy mi zase všechno připadá divné,podezřelé a manžela podezírám,.že něco kuje za mými zády.Jak jsem pasala už mě párkrát pozlobil.Teď se úplně klepu a mám zase hrozný myšlenky.Pomůžete mi se z toho dostat.Jeho chování mi připadá občas podezřelé a navíc já  to vlastně pozoruju a hledám něco podezřelého.Jak se toho zbavit?

Není tady

#2 6. 8. 2007 9:12

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Taky S.O.S

Nijak. Ono to zase odezní a ty intervaly se budou prodlužovat samy, pokud nepřjde tedy zase nějaká fakt jasná příčina k žárlivosti.  Škoda, že Tě pozlobil párkrát, kdyby jen jednou bylo by to snazší. Ale nemyslím, že existuje recept, jakse toho zbavit a to teď. pussa

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#3 6. 8. 2007 9:22

OTZI
♥♥♥♥♥--

Já vím,že to odezní a bude to dobrý.Minulý týden jsem tady psala v klidu a měla jsem na všechno racionální názor a klid.Teď mám pocit vnitřního neklidu  a jsem fakt rozklepaná a je mi  z toho úplně špatně..Říkám si sama,že se toho chci zbavit a být v klidu.

Není tady

#4 6. 8. 2007 9:35

Santala
♥♥♥♥♥♥-

OTZI napsal(a):

Já vím,že to odezní a bude to dobrý.Minulý týden jsem tady psala v klidu a měla jsem na všechno racionální názor a klid.Teď mám pocit vnitřního neklidu  a jsem fakt rozklepaná a je mi  z toho úplně špatně..Říkám si sama,že se toho chci zbavit a být v klidu.

Já když mám tyhle stavy, tak mi většinou pracuje intuice va..

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#5 6. 8. 2007 9:45

OTZI
♥♥♥♥♥--

Mě taky intuice už párkrát nezklamala.
Jenže co mám teď udělat.Abych byla v klidu a pak třeba manžela nepodezřívala neoprávněně.Viz.to co jsme psali v přítel mě naučil žárlit.
Je to složitý.

Není tady

#6 6. 8. 2007 10:00

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

A proč začala náhle fungovat intuice ? asi se něco událo nebo proč ? Nějaký ten spouštěcí moment va

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#7 6. 8. 2007 11:14

host eska
♥♥♥♥♥♥-

OTZI, tak mě napadá tohle. Nevím, jestli to tobě pomůže, ale snad ti to nepřihorší.

Nebylo by lepší, než si vyčítat, že ho podezíráš, raděj se s tím, že tě podvádí zkusit smířit? Když už tě podvedl víckrát, tak je jasný, že mᚠpodezření. Kdybys ho neměla, byla by jsi spíš trochu naivní. Tak s tím pocitem nebojuj.
Ty se s ním, jak je vidno, kvůli tomu nechceš rozcházet, tak se s tím nesmíš ale trápit.
Z hluboka dýchej, bež se vyplakat a pak si řekni, že přeci taková věc, jakože můj milý spí s nějakou jinou není tak hrozný. Vzpomeň si na harémy a jiná zřízení.

všichni u podpisu moudře hovoří, a já budu mluvit, až mi lýtka dohoří... bo nejsu žadny rétor big_smile
http://www.kamelie.ic.cz/sm1_soubory/sm29_mal.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gif

Není tady

#8 6. 8. 2007 11:17

OTZI
♥♥♥♥♥--

Psala jsem ,že  muž je takovej telefonista,kterej si rád povídá a smskuje z ženskejma.Nejsou to žádné naše kamarádky ani známé(ani jeho  známe),během posledních 5ti let  swe provalilo,že si takhle psal a volal  ,je to asi 4 roky  s jednou,druhou  a před 2 lety zase s další.Nevím jestli bylo jen u volání. A ani jestli byly jen tyhle nebo  ještě další.Manželovi jsem dala najevo,že  se mi to nelíbí,že mu nic nezakazuju,ale vadilo mi,že to dělal tajně abych o tom nevěděla,to si pak můžu domejšlet buhvíco.To volání nebylo njak pracovní,prostě si povídal ( možná i víc,ale to nevím).A protože muže znám a vím,že se dokáže krásně vylhat z každý situace.Děláme spolu,takže to vím i ze zkušenností z práce. Já lhát neumím,ani po telefonu,každej by to poznal. On pokud potřebuje,tak situaci vyřeší vklidu bez mrknutí oka . Tehdy jsem se s tím děsně potýkala,byla jsem z toho špatná a ptala se,co si potřebuje s nima povídat atd atd. A dlouho mi to trvalo,než jsem na to přestala myslet a zůstal mi strach,že  to může udělat zase.No a minulý týden jsem ho přistihla ,jak rychle pokládá telefon,když já jsem vešla.Mě to hned rozhodilo a tak jsem z tý pevný linky zavolala na to číslo co bylo poslední.Ozvala se ženská ,je to zákaznice a byla to linka na Úřad práce,ne na mobil. Podnikáme spolu s mužem,tak jsem se ho ptala jestli tajně schání zaměstanace na ÚP. On říkal,že ne a že neví o co jde. Pak jsem mu napsala SMS,tak co ta paní xy,jestli nám sehnala zaměstnance,nebo jestli si je  on zase se..e do vegetu. Nepřišla žádná odpověď.Pak on přijel ,něco si tady udělal a řekl,co tím myslím,tak jsem mu to řekla.On řekl,že ona den předem volala a on měla na uchu ještě jeden telefon,tak že pak jí volal on.Že ona chtěla nějaké služby a ukazoval mi to zapsané ve  svém bloku.A že prý jí řekl,že teď nemáme kapacitu. Tehdy jsem se zklidnila a měla jsem na sebe vstek,že vyvádím a podezřívám ho neoprávněně.Bylo mi trapně.Byla mezi námi taková bariéra.Jenže  myslím si,že kdyby to bylo podezřívání neoprávněně,tak by se třebá bránil jinak.Přemýšlím o tom a myslím,že by třeba ihned reagoval na tu SMS. Některé věci mi připadaj divné a proto jsem i vykolejená.
1. Když jsem zavolala  na to číslo a ozvala se mi ta ženská,tak jsem se hned podívala do objednávkového sešitu jestli se náhosdou neobjednávala
Dívala jsem se i do toho jeho bloku jestli tam nemá nějakou poznámku,ale bylo to v rychlosti a v tom pominutí mysli,ale myslím si,že kdyby tam ta poznámka,kterou mi pak ukazoval byla,tak bych si toho všimla a nedělala bych pak tu scénu.
2. Kapacitu máme
3. V práci jsme do 17. hod,já ten den odcházela a o žádném telefonu nevím a myslím si,že na ÚP jsou asi taky do 17. hod,takže si myslím,že ona už taky v tu dobu jde domů
4. Jednou jí k nám do firmy přivezl a neřekl mi to ,takže už předtím se s ní nějak musel spojit,aby jí ve městě vyzvedl a přivezl
5. Proč jí nevolal na mobil ,proč na Úřad  ,moje fantazie mi říká ,že na úřadě se to ztratí,volá tam kdekdo,kdežto když volá na mobil,tak tam může být její manžel .
Nevím,intuice  je fakt silná,nevím,možná mám bujnou fantazii,ale co když ne? Co když se to opakuje.včera jsem chtěla manžela moc chtěla a on nějak nemohl ( to se stalo snad jen jednou-je ještě mladej).
Možná,že vám připadám jako blázen,ale člověk trochu vycítí  z chování,že je to trošku divný a pak si už jen sumíruje ty divnosti a je z toho tenhle stav.Vím škodím si sama sobě,ale nedokážu tý psychice poručit.

Není tady

#9 6. 8. 2007 11:41

host eska
♥♥♥♥♥♥-

OTZI napsal(a):

Psala jsem, že  muž je takovej telefonista,kterej si rád povídá a smskuje z ženskejma.Nejsou to žádné naše kamarádky ani známé(ani jeho  známe),během posledních 5ti let  swe provalilo,že si takhle psal a volal  ,je to asi 4 roky  s jednou,druhou  a před 2 lety zase s další.Nevím jestli bylo jen u volání. A ani jestli byly jen tyhle nebo  ještě další.Manželovi jsem dala najevo,že  se mi to nelíbí,že mu nic nezakazuju,ale vadilo mi,že to dělal tajně abych o tom nevěděla,to si pak můžu domejšlet buhvíco

Hm, ale to jste teda nějak moc nevyřešili?
No, podívej, tvůj muž je takovej telefonista. Co si ty budeš domýšlet, pokud to nezjistíš, je na tobě. Provalilo se, že si takhle telefonoval s ženskejma a co ti na to řekl, že si rád povídá s cízíma ženskejma? Co se vlastně provalilo?

Jinak, podle toho, co píšeš, tě prostě podvádí. Já ho neznám, ty ho znᚠa tak tušíš, že to tak je, ale nechceš si to přiznat. Ale z tvého popisu to dost vyplývá.
Co s tím chceš dělat?
Faktem je, že chce s tebou být, ty jsi jeho žena a žádost o rozvod nepodává. Pak zřejmě z nějakého důvodu a možná jen pro adrenalin potřebuje bokovky. Možná je ve vztahu nějaký problém.
Smiř se, promluvte si a nebo odejdi.
Když se smíříš, už na to nemysli. Chápu, že je to moc těžký nezávidím ti, ale jinou možnost nevidím, třeba na něco příjdeš ty. Chceš se furt trápit?

všichni u podpisu moudře hovoří, a já budu mluvit, až mi lýtka dohoří... bo nejsu žadny rétor big_smile
http://www.kamelie.ic.cz/sm1_soubory/sm29_mal.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gif

Není tady

#10 6. 8. 2007 11:57

OTZI
♥♥♥♥♥--

Možná si to nechci připustit,možná je to pravda,možná není.Nemám vlastně důkaz,že  by mě měl podvádět,tak vlastně nemůžu nic dělat.Můžu  si to jen takhle myslet a trápit se s tím.
Když by to nebyla pravda a byl to jen výplod mé bujné fantazie,což vlastně zavinil on,tím co dělal.Co když si to jen takhle myslím a on nic nekuje,tak ho ztratím tou žáírlivostí. Je to děsně složitý.

To telefonování byl fakt asi adrenalin,nebo posilování jeho ega. Já vím jen o telefonování (bohudík), třeba za tím bylo něco víc.On se samozřejmě zapřísáhl,že ne.Já jsem mu to říkala,co si mám o tom myslet? Když by nic nedělal za mými zády ,tak mě tyhle myšlenky nenapadaly.

Jasně,jsem jeho žena,měli jsme hezkou dovolenou a máme podle mě krásnej vztah. To jsme měli i před tím,proto jsem byla děsně překvapená a dostala jsem pořádnou facku,když jsem  se dozvěděla o těch jeho telefonech a SMSkách. On se omlouval,sliboval ,jenže když jsem se o tom chtěla ještě bavit,udělala jsem i chybu,že jsem mu to i připomněla,tak jsem byla já ta špatná,já ta žárlivá a už se o tom nechtěla bavit.Pak za ty 2 roky se to opakovalo zase s jinou paní. A opakovalo se zase to slibování,prošení,protože v tu chvíli jsem mu řekla ,že končím a odcházím.Prosil nechoď ,miluju tě atd atd. Celou tu dobu si říkám,že se zase objeví nějaká jiná a může se to klidně opakovat.Vždycky jse nejřív to volání a SMSky ,než třeba k něčemu dojde,tak se nemůže divit,že když jsem to " podchytila" v tý fázi SMS,tak že se mi to nelíbilo.

Takže co mám dělat fakt nevím.Mám jen to podezření a divnej pocit,takže nemůžu dělat vlastně nic.

Není tady

#11 6. 8. 2007 13:06

host eska
♥♥♥♥♥♥-

Podle něj, jak je vidno smsky na vᚠvztah nemají vliv a ni to, jestli tě podvádí. Někdo je holt takovej.
Takže ty , kdybys měla jistotu, tak se s ním rozvedeš?

Upravil(a) host eska (6. 8. 2007 13:07)

Není tady

#12 6. 8. 2007 14:00

OTZI
♥♥♥♥♥--

Hostesko-To je otázka,kterou jsem si zatím nepoložila a vlastně ani  nevím co bych udělala.Je to moc složitý.Vlastně teď si uvědomuju,že tu jistotu radši mít nechci. Teď už jsem na tom líp než ráno.Už jsem se trochu uklidnila. Takže si uvědomuju,že radši nebudu pátrat a budu optimista a předpokládat,že to tak není.( Pro svůj klid)Jen nevím co udělat,aby mi to co nejřív zmizlo z mysli a byla v úplně v pohodě.Hlavně co udělat,abych předešla případné další chuti manžela na další telefonickou známost. Nemyslím dělat na něj bububu,ale co udělat sama ze sebou a tak.

Není tady

#13 6. 8. 2007 14:13

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj Otzi,

tak to je vážně těžký. Ale rozhodně bych  ho nijak nestíhala a nekontrolovala. Pak budeš totiž časem paranoidní a uvidíš něco i tam, kde to není.A co poradit, to tedy ani netuším. Asi bych věřila své intuici. Ale je důležité tu intuici správně vyhodnotit. Bohužel, znám spoustu chlapů, co podvádí svoje ženy. A je to hrozný. A zamyslet se nad tím, proč to dělají? Buď prostě proto, že jim jedna ženská nestačí. Potřebujou jich víc. Občas někde ujet. Aby si dokázali, že jsou furt chlapi. Nezávislý. Je to ale trochu blbý dokazování. Nekde tedy jsme si o lásce psali, že skutečným projevem lásky je hluboká spokojenost. Taková ta vnitřní, kdy člověk je absolutně srovnaný, nežárlí, protože nemá důvod a toho druhého by nenapadlo zahnout, protože taky nemá důvod. Takže oba se milují a jsou  uvnitře opravdu spokojeni. Takové manželství měla moje babička s dědou.

Můžu rozebrat jednotlivě u chlapů, co vím, proč kterej zahybal:
- jeden to měl fakt jako sport, ženských vždycky moc a dělá to už od dospívání a dělat bude dál. jestli se srovná, možná v 50-60 fakt nevím smile.
- další byl Pražák a našel si tam na škole holku z vesnice, kterou si pak zamilovanej vzal. jenže  po asi 7-8 letech manželství zjistil, že si nerozuměj, on je chytrej, podniká i v cizině, ona prodavačka, že si tedy nemají co říct. takže hledá bokovky, spíš na pokec, aby si vylil srdíčko a postěžoval.
- další v těch nejvíc plodných letech 30-40  dělal vrcholově sport, byl hodně sám v zahraničí, a pak když už se chtěl trochu víc věnovat sexu, tak zjistil, že manželka na něj dlabe, buď si našla milence nebo možná milenku, prostě s ním spát nechtěla. se jí ani nedivím. no a on začal ve 45 koukat po holkách kolem 30. ale jsou spolu furt - majetek.
- další, úspěšnej, mladej kluk, pracovně hodně vytíženej, měl na ruce týden prstýnek a chtěl se setkat v soukromí ... co k tomu dodat. prostě na prvním místě kariéra, manželka proto, že manželství je v tom co dělá jako lepší, pro tu kariéru, být ženatý, určitě jí miluje, ale ... smile ??
- no a další, príma kamarád, s manželkou od vejšky, z nudy občas zahne.

Všichni mají společné jedno. Všichní doma lžou. A to prostě u mě kazí dojem z chlapa, i kdyby mi snesl modré z nebe. Na lhaní jsem totiž alergická. Jo a když už to tu píšu, tak si to určitě taky přečte někdo, koho se to tu hlavně týká. Takže pro tebe ....

A ještě něco mají ti ženatí společné. Stoprocentně si myslí, že jejich manželka milence NEMÁ - a to mě fakt pobavilo smile  Protože ONA by jim to přece neudělala - co dělají oni, to už jaksi neřešej.

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, a je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#14 6. 8. 2007 14:15

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Spíš se smiř s tím, že to tak vždy bude ... smiř se s tím, že on si potřebuje zřejmě něco dokazovat. Protože, když před tím jen zavřeš oči - o to víc to bude bolet až ti je on (svou případnou nevěrou) otevře .... Být tebou soustředím se na to, jak se chová ke mě. Pokud v pořádku - nekaž si to zbytečným přemýšlením coby, kdyby. Pokud se s ním chceš rozvést - tak začni pátrat po důkazu. Jinak to nech být...

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#15 6. 8. 2007 14:22

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Naty - tak jsem se tomu od srdce zasmála .... ten můj exženáč si tohle také myslel - dokud nedošla manželka s rozvodem. Když jsem mu to já před lety říkala po jeho hrdinských řečech o tom, " však a si i ona někoho najde" ... že kdyby to byla pravda na rameni mi bude plakat ... a uplynul rok a pláče.
Ptal se, co já - zda s ním budu. Já ho sice stále mám ráda, ale řekla jsem mu NE ! Už jen z toho principu, že nikomu nebudu lepit díru po manželce !
No jo - to oni nečekají, že s tím také jednou dojde třeba manželka a to hned s řešením.
Chlapi jsou od přírody zasévači a především srabi! (pardon - mám momentálně trošku zaujatý pohled na věc).

Není tady

#16 6. 8. 2007 14:25

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Fe, přesně tak. Všichni chtějí mít doma hlavně klid. A tak pak stáhnou krovky a poslušně vyrazí třeba na nákupy .. taky takovýmhle říkám Srabíci ..... smile
Ale jsou i chlapi, kteří jsou CHLAPI.

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, a je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#17 6. 8. 2007 14:49

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Vím Naty, nejsou všichni stejní ... jen z každého páru dva big_smile

Není tady

#18 6. 8. 2007 14:54

faf
♥♥♥♥♥♥-

offtopic Fe, chcela som ti pisat, ze ako po vikende, ale ako tak pozeram, tak uz ani nemusim. lol iba ze by nejake podrobnosti?

Tusim si zasa namichnuta, hm? offtopic

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#19 6. 8. 2007 16:15

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Otzi - co uděláš, až zjistíš, že ten tvůj není jen telefonista, ale je i šukalista ?
Udělᚠbugr nebo sklopíš uši a budeš se užírat tak, jako se užírᚠv nejstotě teď ?
Nechápu, jak můžeš napsat, že máte hezký vztah, když ty si nejseš vůbec jistá !  Chceš měnit sebe...

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#20 6. 8. 2007 16:40

OTZI
♥♥♥♥♥--

Frigo napsal(a):

Otzi - co uděláš, až zjistíš, že ten tvůj není jen telefonista, ale je i šukalista ?
Udělᚠbugr nebo sklopíš uši a budeš se užírat tak, jako se užírᚠv nejstotě teď ?
Nechápu, jak můžeš napsat, že máte hezký vztah, když ty si nejseš vůbec jistá !  Chceš měnit sebe...

A ty jsi si jistá?

Není tady

#21 6. 8. 2007 16:47

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Otzi, čím si mám být jistá ? Jestli myslíš vztahem, který mám, tak jsem si jistá, že stojí za ho :-).  Jediné, čím jsem si jistá je, že je pro mé děti bezva táta.  Jo a ještě si jsem jistá, že už nezahýbá.  lol

Upravil(a) Frigo (6. 8. 2007 16:49)

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#22 6. 8. 2007 19:22

majkafa
Host

OTZI, manžel tě "pozlobil"? dumbom Ty jsi jeho matka a on tvé dítě, že tě pozlobil? Nebo jste rovnoprávní partneři? grater A co ty, ty ho posloucháš? Nebo - jsi mu dobrou maminkou? Přečti si po sobě, co píšeš a zamysli se nad tím. Hodně se zamysli. pussa

#23 6. 8. 2007 20:49

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

OTZI: Buď se smíříš s tím, jaký je, nebo odejdeš. Smířit se znamená pro mě nenechat se trápit a vnitřně užírat tím, co dělá. Za sebe ti řeknu, že mě by to teda užíralo, takže já bych mu dala vale. Je to chudinka, který je buď tak blbý, že neumí zamaskovat stopy po svém volání a smskování nebo je ještě větší chudáček, protože mu dělá dobře, jak ty na většinu věcí přijdeš, ptᚠse ho, smskuješ...prostě se ponižuješ a jeho ego to dobře lechtá. Vždy manželka je už taková ponížená slípka a a já udělám cokoli, ona na mě ta husa bude pořád viset! .... to teda mᚠvizitku. Okamžitě přestaň řešit jeho a sebe sama se zeptej, proč s ním jsi. A zkus to sem napsat. Jsem zvědavá, nač přijdeš.

Není tady

#24 6. 8. 2007 20:51

cilka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ústecký kraj

Vždy manželka je už taková ponížená slípka a a já udělám cokoli, ona na mě ta husa bude pořád viset! .... to teda mᚠvizitku. Okamžitě přestaň řešit jeho a sebe sama se zeptej, proč s ním jsi.

jj, pořád jsem to říkala... a pořád to tak nebylo....

Není tady

#25 7. 8. 2007 6:17

baba
♥♥♥♥♥--

Natynka napsal(a):

Ahoj Otzi,

tak to je vážně těžký. Ale rozhodně bych  ho nijak nestíhala a nekontrolovala. Pak budeš totiž časem paranoidní a uvidíš něco i tam, kde to není.A co poradit, to tedy ani netuším. Asi bych věřila své intuici. Ale je důležité tu intuici správně vyhodnotit. Bohužel, znám spoustu chlapů, co podvádí svoje ženy. A je to hrozný. A zamyslet se nad tím, proč to dělají? Buď prostě proto, že jim jedna ženská nestačí. Potřebujou jich víc. Občas někde ujet. Aby si dokázali, že jsou furt chlapi. Nezávislý. Je to ale trochu blbý dokazování. Nekde tedy jsme si o lásce psali, že skutečným projevem lásky je hluboká spokojenost. Taková ta vnitřní, kdy člověk je absolutně srovnaný, nežárlí, protože nemá důvod a toho druhého by nenapadlo zahnout, protože taky nemá důvod. Takže oba se milují a jsou  uvnitře opravdu spokojeni. Takové manželství měla moje babička s dědou.

Můžu rozebrat jednotlivě u chlapů, co vím, proč kterej zahybal:
- jeden to měl fakt jako sport, ženských vždycky moc a dělá to už od dospívání a dělat bude dál. jestli se srovná, možná v 50-60 fakt nevím smile.
- další byl Pražák a našel si tam na škole holku z vesnice, kterou si pak zamilovanej vzal. jenže  po asi 7-8 letech manželství zjistil, že si nerozuměj, on je chytrej, podniká i v cizině, ona prodavačka, že si tedy nemají co říct. takže hledá bokovky, spíš na pokec, aby si vylil srdíčko a postěžoval.
- další v těch nejvíc plodných letech 30-40  dělal vrcholově sport, byl hodně sám v zahraničí, a pak když už se chtěl trochu víc věnovat sexu, tak zjistil, že manželka na něj dlabe, buď si našla milence nebo možná milenku, prostě s ním spát nechtěla. se jí ani nedivím. no a on začal ve 45 koukat po holkách kolem 30. ale jsou spolu furt - majetek.
- další, úspěšnej, mladej kluk, pracovně hodně vytíženej, měl na ruce týden prstýnek a chtěl se setkat v soukromí ... co k tomu dodat. prostě na prvním místě kariéra, manželka proto, že manželství je v tom co dělá jako lepší, pro tu kariéru, být ženatý, určitě jí miluje, ale ... smile ??
- no a další, príma kamarád, s manželkou od vejšky, z nudy občas zahne.

Všichni mají společné jedno. Všichní doma lžou. A to prostě u mě kazí dojem z chlapa, i kdyby mi snesl modré z nebe. Na lhaní jsem totiž alergická. Jo a když už to tu píšu, tak si to určitě taky přečte někdo, koho se to tu hlavně týká. Takže pro tebe ....

A ještě něco mají ti ženatí společné. Stoprocentně si myslí, že jejich manželka milence NEMÁ - a to mě fakt pobavilo smile  Protože ONA by jim to přece neudělala - co dělají oni, to už jaksi neřešej.

Cau Naty, krasne napsany, no comment...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí