6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jsem tu od minulého týdne a přispívala jsem do árlivosti. Prosím o radu. Momentálně jsem ve stavu,kdy mi zase vechno připadá divné,podezřelé a manela podezírám,.e něco kuje za mými zády.Jak jsem pasala u mě párkrát pozlobil.Teď se úplně klepu a mám zase hrozný mylenky.Pomůete mi se z toho dostat.Jeho chování mi připadá občas podezřelé a navíc já to vlastně pozoruju a hledám něco podezřelého.Jak se toho zbavit?
Není tady
Nijak. Ono to zase odezní a ty intervaly se budou prodluovat samy, pokud nepřjde tedy zase nějaká fakt jasná příčina k árlivosti. koda, e Tě pozlobil párkrát, kdyby jen jednou bylo by to snazí. Ale nemyslím, e existuje recept, jakse toho zbavit a to teď.
Není tady
Já vím,e to odezní a bude to dobrý.Minulý týden jsem tady psala v klidu a měla jsem na vechno racionální názor a klid.Teď mám pocit vnitřního neklidu a jsem fakt rozklepaná a je mi z toho úplně patně..Říkám si sama,e se toho chci zbavit a být v klidu.
Není tady
OTZI napsal(a):
Já vím,e to odezní a bude to dobrý.Minulý týden jsem tady psala v klidu a měla jsem na vechno racionální názor a klid.Teď mám pocit vnitřního neklidu a jsem fakt rozklepaná a je mi z toho úplně patně..Říkám si sama,e se toho chci zbavit a být v klidu.
Já kdy mám tyhle stavy, tak mi větinou pracuje intuice ..
Není tady
Mě taky intuice u párkrát nezklamala.
Jene co mám teď udělat.Abych byla v klidu a pak třeba manela nepodezřívala neoprávněně.Viz.to co jsme psali v přítel mě naučil árlit.
Je to sloitý.
Není tady
A proč začala náhle fungovat intuice ? asi se něco událo nebo proč ? Nějaký ten spoutěcí moment
Není tady
OTZI, tak mě napadá tohle. Nevím, jestli to tobě pomůe, ale snad ti to nepřihorí.
Nebylo by lepí, ne si vyčítat, e ho podezírá, raděj se s tím, e tě podvádí zkusit smířit? Kdy u tě podvedl víckrát, tak je jasný, e má podezření. Kdybys ho neměla, byla by jsi spí trochu naivní. Tak s tím pocitem nebojuj.
Ty se s ním, jak je vidno, kvůli tomu nechce rozcházet, tak se s tím nesmí ale trápit.
Z hluboka dýchej, be se vyplakat a pak si řekni, e přeci taková věc, jakoe můj milý spí s nějakou jinou není tak hrozný. Vzpomeň si na harémy a jiná zřízení.
Není tady
Psala jsem ,e mu je takovej telefonista,kterej si rád povídá a smskuje z enskejma.Nejsou to ádné nae kamarádky ani známé(ani jeho známe),během posledních 5ti let swe provalilo,e si takhle psal a volal ,je to asi 4 roky s jednou,druhou a před 2 lety zase s dalí.Nevím jestli bylo jen u volání. A ani jestli byly jen tyhle nebo jetě dalí.Manelovi jsem dala najevo,e se mi to nelíbí,e mu nic nezakazuju,ale vadilo mi,e to dělal tajně abych o tom nevěděla,to si pak můu domejlet buhvíco.To volání nebylo njak pracovní,prostě si povídal ( moná i víc,ale to nevím).A protoe mue znám a vím,e se dokáe krásně vylhat z kadý situace.Děláme spolu,take to vím i ze zkuenností z práce. Já lhát neumím,ani po telefonu,kadej by to poznal. On pokud potřebuje,tak situaci vyřeí vklidu bez mrknutí oka . Tehdy jsem se s tím děsně potýkala,byla jsem z toho patná a ptala se,co si potřebuje s nima povídat atd atd. A dlouho mi to trvalo,ne jsem na to přestala myslet a zůstal mi strach,e to můe udělat zase.No a minulý týden jsem ho přistihla ,jak rychle pokládá telefon,kdy já jsem vela.Mě to hned rozhodilo a tak jsem z tý pevný linky zavolala na to číslo co bylo poslední.Ozvala se enská ,je to zákaznice a byla to linka na Úřad práce,ne na mobil. Podnikáme spolu s muem,tak jsem se ho ptala jestli tajně schání zaměstanace na ÚP. On říkal,e ne a e neví o co jde. Pak jsem mu napsala SMS,tak co ta paní xy,jestli nám sehnala zaměstnance,nebo jestli si je on zase se..e do vegetu. Nepřila ádná odpověď.Pak on přijel ,něco si tady udělal a řekl,co tím myslím,tak jsem mu to řekla.On řekl,e ona den předem volala a on měla na uchu jetě jeden telefon,tak e pak jí volal on.e ona chtěla nějaké sluby a ukazoval mi to zapsané ve svém bloku.A e prý jí řekl,e teď nemáme kapacitu. Tehdy jsem se zklidnila a měla jsem na sebe vstek,e vyvádím a podezřívám ho neoprávněně.Bylo mi trapně.Byla mezi námi taková bariéra.Jene myslím si,e kdyby to bylo podezřívání neoprávněně,tak by se třebá bránil jinak.Přemýlím o tom a myslím,e by třeba ihned reagoval na tu SMS. Některé věci mi připadaj divné a proto jsem i vykolejená.
1. Kdy jsem zavolala na to číslo a ozvala se mi ta enská,tak jsem se hned podívala do objednávkového seitu jestli se náhosdou neobjednávala
Dívala jsem se i do toho jeho bloku jestli tam nemá nějakou poznámku,ale bylo to v rychlosti a v tom pominutí mysli,ale myslím si,e kdyby tam ta poznámka,kterou mi pak ukazoval byla,tak bych si toho vimla a nedělala bych pak tu scénu.
2. Kapacitu máme
3. V práci jsme do 17. hod,já ten den odcházela a o ádném telefonu nevím a myslím si,e na ÚP jsou asi taky do 17. hod,take si myslím,e ona u taky v tu dobu jde domů
4. Jednou jí k nám do firmy přivezl a neřekl mi to ,take u předtím se s ní nějak musel spojit,aby jí ve městě vyzvedl a přivezl
5. Proč jí nevolal na mobil ,proč na Úřad ,moje fantazie mi říká ,e na úřadě se to ztratí,volá tam kdekdo,kdeto kdy volá na mobil,tak tam můe být její manel .
Nevím,intuice je fakt silná,nevím,moná mám bujnou fantazii,ale co kdy ne? Co kdy se to opakuje.včera jsem chtěla manela moc chtěla a on nějak nemohl ( to se stalo snad jen jednou-je jetě mladej).
Moná,e vám připadám jako blázen,ale člověk trochu vycítí z chování,e je to troku divný a pak si u jen sumíruje ty divnosti a je z toho tenhle stav.Vím kodím si sama sobě,ale nedokáu tý psychice poručit.
Není tady
OTZI napsal(a):
Psala jsem, e mu je takovej telefonista,kterej si rád povídá a smskuje z enskejma.Nejsou to ádné nae kamarádky ani známé(ani jeho známe),během posledních 5ti let swe provalilo,e si takhle psal a volal ,je to asi 4 roky s jednou,druhou a před 2 lety zase s dalí.Nevím jestli bylo jen u volání. A ani jestli byly jen tyhle nebo jetě dalí.Manelovi jsem dala najevo,e se mi to nelíbí,e mu nic nezakazuju,ale vadilo mi,e to dělal tajně abych o tom nevěděla,to si pak můu domejlet buhvíco
Hm, ale to jste teda nějak moc nevyřeili?
No, podívej, tvůj mu je takovej telefonista. Co si ty bude domýlet, pokud to nezjistí, je na tobě. Provalilo se, e si takhle telefonoval s enskejma a co ti na to řekl, e si rád povídá s cízíma enskejma? Co se vlastně provalilo?
Jinak, podle toho, co píe, tě prostě podvádí. Já ho neznám, ty ho zná a tak tuí, e to tak je, ale nechce si to přiznat. Ale z tvého popisu to dost vyplývá.
Co s tím chce dělat?
Faktem je, e chce s tebou být, ty jsi jeho ena a ádost o rozvod nepodává. Pak zřejmě z nějakého důvodu a moná jen pro adrenalin potřebuje bokovky. Moná je ve vztahu nějaký problém.
Smiř se, promluvte si a nebo odejdi.
Kdy se smíří, u na to nemysli. Chápu, e je to moc těký nezávidím ti, ale jinou monost nevidím, třeba na něco příjde ty. Chce se furt trápit?
Není tady
Moná si to nechci připustit,moná je to pravda,moná není.Nemám vlastně důkaz,e by mě měl podvádět,tak vlastně nemůu nic dělat.Můu si to jen takhle myslet a trápit se s tím.
Kdy by to nebyla pravda a byl to jen výplod mé bujné fantazie,co vlastně zavinil on,tím co dělal.Co kdy si to jen takhle myslím a on nic nekuje,tak ho ztratím tou áírlivostí. Je to děsně sloitý.
To telefonování byl fakt asi adrenalin,nebo posilování jeho ega. Já vím jen o telefonování (bohudík), třeba za tím bylo něco víc.On se samozřejmě zapřísáhl,e ne.Já jsem mu to říkala,co si mám o tom myslet? Kdy by nic nedělal za mými zády ,tak mě tyhle mylenky nenapadaly.
Jasně,jsem jeho ena,měli jsme hezkou dovolenou a máme podle mě krásnej vztah. To jsme měli i před tím,proto jsem byla děsně překvapená a dostala jsem pořádnou facku,kdy jsem se dozvěděla o těch jeho telefonech a SMSkách. On se omlouval,sliboval ,jene kdy jsem se o tom chtěla jetě bavit,udělala jsem i chybu,e jsem mu to i připomněla,tak jsem byla já ta patná,já ta árlivá a u se o tom nechtěla bavit.Pak za ty 2 roky se to opakovalo zase s jinou paní. A opakovalo se zase to slibování,proení,protoe v tu chvíli jsem mu řekla ,e končím a odcházím.Prosil nechoď ,miluju tě atd atd. Celou tu dobu si říkám,e se zase objeví nějaká jiná a můe se to klidně opakovat.Vdycky jse nejřív to volání a SMSky ,ne třeba k něčemu dojde,tak se nemůe divit,e kdy jsem to " podchytila" v tý fázi SMS,tak e se mi to nelíbilo.
Take co mám dělat fakt nevím.Mám jen to podezření a divnej pocit,take nemůu dělat vlastně nic.
Není tady
Podle něj, jak je vidno smsky na vá vztah nemají vliv a ni to, jestli tě podvádí. Někdo je holt takovej.
Take ty , kdybys měla jistotu, tak se s ním rozvede?
Upravil(a) host eska (6. 8. 2007 13:07)
Není tady
Hostesko-To je otázka,kterou jsem si zatím nepoloila a vlastně ani nevím co bych udělala.Je to moc sloitý.Vlastně teď si uvědomuju,e tu jistotu radi mít nechci. Teď u jsem na tom líp ne ráno.U jsem se trochu uklidnila. Take si uvědomuju,e radi nebudu pátrat a budu optimista a předpokládat,e to tak není.( Pro svůj klid)Jen nevím co udělat,aby mi to co nejřív zmizlo z mysli a byla v úplně v pohodě.Hlavně co udělat,abych předela případné dalí chuti manela na dalí telefonickou známost. Nemyslím dělat na něj bububu,ale co udělat sama ze sebou a tak.
Není tady
Ahoj Otzi,
tak to je váně těký. Ale rozhodně bych ho nijak nestíhala a nekontrolovala. Pak bude toti časem paranoidní a uvidí něco i tam, kde to není.A co poradit, to tedy ani netuím. Asi bych věřila své intuici. Ale je důleité tu intuici správně vyhodnotit. Bohuel, znám spoustu chlapů, co podvádí svoje eny. A je to hrozný. A zamyslet se nad tím, proč to dělají? Buď prostě proto, e jim jedna enská nestačí. Potřebujou jich víc. Občas někde ujet. Aby si dokázali, e jsou furt chlapi. Nezávislý. Je to ale trochu blbý dokazování. Nekde tedy jsme si o lásce psali, e skutečným projevem lásky je hluboká spokojenost. Taková ta vnitřní, kdy člověk je absolutně srovnaný, neárlí, protoe nemá důvod a toho druhého by nenapadlo zahnout, protoe taky nemá důvod. Take oba se milují a jsou uvnitře opravdu spokojeni. Takové manelství měla moje babička s dědou.
Můu rozebrat jednotlivě u chlapů, co vím, proč kterej zahybal:
- jeden to měl fakt jako sport, enských vdycky moc a dělá to u od dospívání a dělat bude dál. jestli se srovná, moná v 50-60 fakt nevím .
- dalí byl Praák a nael si tam na kole holku z vesnice, kterou si pak zamilovanej vzal. jene po asi 7-8 letech manelství zjistil, e si nerozuměj, on je chytrej, podniká i v cizině, ona prodavačka, e si tedy nemají co říct. take hledá bokovky, spí na pokec, aby si vylil srdíčko a postěoval.
- dalí v těch nejvíc plodných letech 30-40 dělal vrcholově sport, byl hodně sám v zahraničí, a pak kdy u se chtěl trochu víc věnovat sexu, tak zjistil, e manelka na něj dlabe, buď si nala milence nebo moná milenku, prostě s ním spát nechtěla. se jí ani nedivím. no a on začal ve 45 koukat po holkách kolem 30. ale jsou spolu furt - majetek.
- dalí, úspěnej, mladej kluk, pracovně hodně vytíenej, měl na ruce týden prstýnek a chtěl se setkat v soukromí ... co k tomu dodat. prostě na prvním místě kariéra, manelka proto, e manelství je v tom co dělá jako lepí, pro tu kariéru, být enatý, určitě jí miluje, ale ... ??
- no a dalí, príma kamarád, s manelkou od vejky, z nudy občas zahne.
Vichni mají společné jedno. Vichní doma lou. A to prostě u mě kazí dojem z chlapa, i kdyby mi snesl modré z nebe. Na lhaní jsem toti alergická. Jo a kdy u to tu píu, tak si to určitě taky přečte někdo, koho se to tu hlavně týká. Take pro tebe ....
A jetě něco mají ti enatí společné. Stoprocentně si myslí, e jejich manelka milence NEMÁ - a to mě fakt pobavilo Protoe ONA by jim to přece neudělala - co dělají oni, to u jaksi neřeej.
Není tady
Spí se smiř s tím, e to tak vdy bude ... smiř se s tím, e on si potřebuje zřejmě něco dokazovat. Protoe, kdy před tím jen zavře oči - o to víc to bude bolet a ti je on (svou případnou nevěrou) otevře .... Být tebou soustředím se na to, jak se chová ke mě. Pokud v pořádku - neka si to zbytečným přemýlením coby, kdyby. Pokud se s ním chce rozvést - tak začni pátrat po důkazu. Jinak to nech být...
Není tady
Naty - tak jsem se tomu od srdce zasmála .... ten můj exenáč si tohle také myslel - dokud nedola manelka s rozvodem. Kdy jsem mu to já před lety říkala po jeho hrdinských řečech o tom, " vak a si i ona někoho najde" ... e kdyby to byla pravda na rameni mi bude plakat ... a uplynul rok a pláče.
Ptal se, co já - zda s ním budu. Já ho sice stále mám ráda, ale řekla jsem mu NE ! U jen z toho principu, e nikomu nebudu lepit díru po manelce !
No jo - to oni nečekají, e s tím také jednou dojde třeba manelka a to hned s řeením.
Chlapi jsou od přírody zasévači a předevím srabi! (pardon - mám momentálně troku zaujatý pohled na věc).
Není tady
Fe, přesně tak. Vichni chtějí mít doma hlavně klid. A tak pak stáhnou krovky a posluně vyrazí třeba na nákupy .. taky takovýmhle říkám Srabíci .....
Ale jsou i chlapi, kteří jsou CHLAPI.
Není tady
Vím Naty, nejsou vichni stejní ... jen z kadého páru dva
Není tady
Fe, chcela som ti pisat, ze ako po vikende, ale ako tak pozeram, tak uz ani nemusim. iba ze by nejake podrobnosti?
Tusim si zasa namichnuta, hm?
Není tady
Otzi - co udělá, a zjistí, e ten tvůj není jen telefonista, ale je i ukalista ?
Udělá bugr nebo sklopí ui a bude se uírat tak, jako se uírá v nejstotě teď ?
Nechápu, jak můe napsat, e máte hezký vztah, kdy ty si nejse vůbec jistá ! Chce měnit sebe...
Není tady
Frigo napsal(a):
Otzi - co udělá, a zjistí, e ten tvůj není jen telefonista, ale je i ukalista ?
Udělá bugr nebo sklopí ui a bude se uírat tak, jako se uírá v nejstotě teď ?
Nechápu, jak můe napsat, e máte hezký vztah, kdy ty si nejse vůbec jistá ! Chce měnit sebe...
A ty jsi si jistá?
Není tady
Otzi, čím si mám být jistá ? Jestli myslí vztahem, který mám, tak jsem si jistá, e stojí za ho :-). Jediné, čím jsem si jistá je, e je pro mé děti bezva táta. Jo a jetě si jsem jistá, e u nezahýbá.
Upravil(a) Frigo (6. 8. 2007 16:49)
Není tady
OTZI, manel tě "pozlobil"? Ty jsi jeho matka a on tvé dítě, e tě pozlobil? Nebo jste rovnoprávní partneři? A co ty, ty ho poslouchá? Nebo - jsi mu dobrou maminkou? Přečti si po sobě, co píe a zamysli se nad tím. Hodně se zamysli.
OTZI: Buď se smíří s tím, jaký je, nebo odejde. Smířit se znamená pro mě nenechat se trápit a vnitřně uírat tím, co dělá. Za sebe ti řeknu, e mě by to teda uíralo, take já bych mu dala vale. Je to chudinka, který je buď tak blbý, e neumí zamaskovat stopy po svém volání a smskování nebo je jetě větí chudáček, protoe mu dělá dobře, jak ty na větinu věcí přijde, ptá se ho, smskuje...prostě se poniuje a jeho ego to dobře lechtá. Vdy manelka je u taková poníená slípka a a já udělám cokoli, ona na mě ta husa bude pořád viset! .... to teda má vizitku. Okamitě přestaň řeit jeho a sebe sama se zeptej, proč s ním jsi. A zkus to sem napsat. Jsem zvědavá, nač přijde.
Není tady
Vdy manelka je u taková poníená slípka a a já udělám cokoli, ona na mě ta husa bude pořád viset! .... to teda má vizitku. Okamitě přestaň řeit jeho a sebe sama se zeptej, proč s ním jsi.
jj, pořád jsem to říkala... a pořád to tak nebylo....
Není tady
Natynka napsal(a):
Ahoj Otzi,
tak to je váně těký. Ale rozhodně bych ho nijak nestíhala a nekontrolovala. Pak bude toti časem paranoidní a uvidí něco i tam, kde to není.A co poradit, to tedy ani netuím. Asi bych věřila své intuici. Ale je důleité tu intuici správně vyhodnotit. Bohuel, znám spoustu chlapů, co podvádí svoje eny. A je to hrozný. A zamyslet se nad tím, proč to dělají? Buď prostě proto, e jim jedna enská nestačí. Potřebujou jich víc. Občas někde ujet. Aby si dokázali, e jsou furt chlapi. Nezávislý. Je to ale trochu blbý dokazování. Nekde tedy jsme si o lásce psali, e skutečným projevem lásky je hluboká spokojenost. Taková ta vnitřní, kdy člověk je absolutně srovnaný, neárlí, protoe nemá důvod a toho druhého by nenapadlo zahnout, protoe taky nemá důvod. Take oba se milují a jsou uvnitře opravdu spokojeni. Takové manelství měla moje babička s dědou.
Můu rozebrat jednotlivě u chlapů, co vím, proč kterej zahybal:
- jeden to měl fakt jako sport, enských vdycky moc a dělá to u od dospívání a dělat bude dál. jestli se srovná, moná v 50-60 fakt nevím .
- dalí byl Praák a nael si tam na kole holku z vesnice, kterou si pak zamilovanej vzal. jene po asi 7-8 letech manelství zjistil, e si nerozuměj, on je chytrej, podniká i v cizině, ona prodavačka, e si tedy nemají co říct. take hledá bokovky, spí na pokec, aby si vylil srdíčko a postěoval.
- dalí v těch nejvíc plodných letech 30-40 dělal vrcholově sport, byl hodně sám v zahraničí, a pak kdy u se chtěl trochu víc věnovat sexu, tak zjistil, e manelka na něj dlabe, buď si nala milence nebo moná milenku, prostě s ním spát nechtěla. se jí ani nedivím. no a on začal ve 45 koukat po holkách kolem 30. ale jsou spolu furt - majetek.
- dalí, úspěnej, mladej kluk, pracovně hodně vytíenej, měl na ruce týden prstýnek a chtěl se setkat v soukromí ... co k tomu dodat. prostě na prvním místě kariéra, manelka proto, e manelství je v tom co dělá jako lepí, pro tu kariéru, být enatý, určitě jí miluje, ale ... ??
- no a dalí, príma kamarád, s manelkou od vejky, z nudy občas zahne.
Vichni mají společné jedno. Vichní doma lou. A to prostě u mě kazí dojem z chlapa, i kdyby mi snesl modré z nebe. Na lhaní jsem toti alergická. Jo a kdy u to tu píu, tak si to určitě taky přečte někdo, koho se to tu hlavně týká. Take pro tebe ....
A jetě něco mají ti enatí společné. Stoprocentně si myslí, e jejich manelka milence NEMÁ - a to mě fakt pobavilo Protoe ONA by jim to přece neudělala - co dělají oni, to u jaksi neřeej.
Cau Naty, krasne napsany, no comment...
Není tady