27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahojky vem. Nosim kontaktní čočky u asi druhý měsíc. Celé dva měsíce to bylo bez problému, ale ted se mi na pravem oku začlo tvořit vypadá to jako to jak kdy spíte a ráno se probudíte. No doufám, e víte co myslím. A zařlo mě bolet vytahování čočky s pravého oka věčně mi slzí a podobně. Nestalo se to někomu z vás?? Nemáte radu co s tím. Zala bych si ke své oční, ale ona má objednací lhůtu půl roku. Tak jsem se chtěla zeptat jestli někdo nevíte co s tím. Díky Maya
Sorry chtěla jsem to dát ví nějakjsem se překlepla.
Moc se v tom tvým příspěvku nevyznám, ale pokud jsi začala nosit KČ a něco se ti dělá v oku, můe to být třeba infekce-kdy jsi manipulovala s čočkou, mohla sis do oka zanést nějakej sajrajt.... Kadopádně na oční jdi. To, e má tvoje doktorka takové objednací lhůty bych asi neskousla-u bych byla u jiný. Ale ty bys byla akutní případ, to tě musí vzít hned a bez objednání.
Není tady
Čočky na pár dní vysaď,kapej několikrát denně Opthalmoseptonex,koupí bez receptu v lékárně. Pokud nezabere, zkus Opthalmoframykoin mast, tu Ti napíe i obvodní lékař.Kdyby to nepomohlo, pak musí na oční, u mě to zatím vdycky zabralo. A hlavně je nutné dobře dezinfikovat čočky, denně nový roztok.
Není tady