Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#1 6. 8. 2007 0:46

Maya.82
Host

Oči

Ahojky všem. Nosim kontaktní čočky už asi druhý měsíc. Celé dva měsíce to bylo bez problému, ale ted se mi na pravem oku začlo tvořit vypadá to jako to jak když spíte a ráno se probudíte. No doufám, že víte co myslím. A zařlo mě bolet vytahování čočky s pravého oka věčně mi slzí a podobně. Nestalo se to někomu z vás?? Nemáte radu co s tím. Zašla bych si ke své oční, ale ona má objednací lhůtu půl roku. Tak jsem se chtěla zeptat jestli někdo nevíte co s tím. Díky Maya

#2 6. 8. 2007 0:48

Maya.82
Host

Re: Oči

Sorry chtěla jsem to dát víš nějakjsem se překlepla.

#3 6. 8. 2007 1:31

Mihule
♥♥♥♥---
Místo: kousek od Prahy

Moc se v tom tvým příspěvku nevyznám, ale pokud jsi začala nosit KČ a něco se ti dělá v oku, může to být třeba infekce-když jsi manipulovala s čočkou, mohla sis do oka zanést nějakej sajrajt....  Každopádně na oční jdi. To, že má tvoje doktorka takové objednací lhůty bych asi neskousla-už bych byla u jiný. Ale ty bys byla akutní případ, to tě musí vzít hned a bez objednání.

http://smileys.on-my-web.com/repository/Babies/small-stork.gif

máme vlasatou holčičku Barunku  ** 10.6.2010 ve 12,51 hod., 47 cm, 3 310g **

máme druhou vlasatou holčičku Verunku  17.7.2012 v 8,13 hod. ,51 cm, 3 240g

Není tady

#4 6. 8. 2007 23:01

mia
♥♥♥♥♥♥-

Čočky na pár dní vysaď,kapej několikrát denně Opthalmoseptonex,koupíš bez receptu v lékárně. Pokud nezabere, zkus Opthalmoframykoin mast, tu Ti napíše i obvodní lékař.Kdyby to nepomohlo, pak mus횠 na oční, u mě to zatím vždycky zabralo. A hlavně je nutné dobře dezinfikovat čočky, denně nový roztok.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí