|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Kačí, četla jsem tvojí slohovku až teď, ale normálně mám slzičky v očičkách... Už abych to měla taky za sebou. Takže tobě i Barušce spoustu štěstíčka!
P.S.jen tak mimochodem,budeme mít taky Barborku 
Není tady
ahoj gabi, díky 
jj koukala jsem na metříku
správná volba
Není tady
Kačí moc gratuluju!!! Baruška je nádherná, pobrečela jsem si u fotek
Hodně štěstčka s novým tvorečkem 
Není tady
Kaci mooc pekny. Blahopreji k malemu pokladu. :-) tedy velkemu. :-)
Není tady

Kačí..to bylo hezký....ale vážně, vážně moooc hezký...jsi jednička 

Bych šla normálně rodit znovu..na takovou pozitvní notu mě to naladilo 
......s tím rozením jsem si dělala pr... 

Upravil(a) Pinky (9. 8. 2007 18:08)
Není tady
pinky díkes...já bych šla znovu, když by to bylo takový i bez pr... 
Není tady
kaciii,moooc gratulujeme, tomu rikam porod:-) prejeme at je holcicka zdrava, plna zivota a dela vam jen samou radost, ale o tom zadna...:-)
s temi vlasky to u nas bylo stejne, asistentka zakricela, juj ja uz vidim vlasky, je uplne cerny, ja ho za ne vytahnu:-)
Není tady
kačí napsala si to moc hezky. Baruška je přímo kočka a měla nádherný míry. Ať jste všichni tři moc moc spokojený.
Není tady
Moc gratuluju k holčičce 
Je moc krásná 
Jo a tuhle jsem zkoukla fotky z přestavby bytu. Moooc pěkný
Není tady
teda - mně se o půl jedenácté asistentka ptala, jak to vidím, tak jsem jí řekla, že dneska to nebude - a taky že ne, narodil se až 0:45... 
hláška s vláskama u nás byla taky, jenom jsme měli drobečka o 55dkg lehčího 
tak moc gratuluju a ať se daří 
Není tady