29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
...na rukách nosti.....
drahoušek se nade mnou sklonil, když jsem se v neděli odpoledne na hodinku natáhla, a poznamenal tím svým suchým humorem že co prý je to za "prostoje", a že to se hned tak nevidí, za bílého dne v posteli, oběd studený (chlap z vesnice:dumbom:).....musím mu občas vysvětlit, že jsem v JINÉM stavu:-)
Není tady
clariceann .. přítel byl na prvním ultrazvuku se mnou a půjde i na další. Jsem za to moc ráda,protože když drobečka viděl tak i slza ukápla a začal to těhotenství brát drobet vážněji ... nu ale na rukou mě nenosí
Ta dr je nějaká opravdu divná ... chju
Není tady
Tak já byla na UTZ sama o fotku si taky musím říkat a do ordinace se mnou chlap nemůže, ve 20tt se mnou byla moje šéfka, považovali jí za mamku před tím v 19tt se mnou byl přítel na 4D a to byl pro něj zážitek, protože z těch černobílých fotek nic nepoznal... až tam zjistil, že vlastně i "něco" nosim pod srdcem... ve 29tt sem byla na 4D znovu, a to šli obě maminky, protože to jsou starý ročníky a v životě to neviděli... no a ve 32tt sem šla sama, přítel byl v práci. Je hrdej na videa z těch 4D a všem je ukazuje... ale taky jako "žádný velký jásot" se nekonal... začal se víc zajímat až teď ke konci a když už mam pořádnej pupek a tim pádem si FAKT nevymejšlim když NUTNĚ chci krupicovou kaši, nebo NUTNĚ potřebuju pomazlit a spát....
Není tady
Ahoj,
já byla na potvrzení v 9tt sama a pak ve 14tt se mnou p. šel a měl větší představivost než já, dr. to nevadilo, snažil se podle mě o to víc nám něco ukázat. Bylo to zadarmo, ale fotky nedělá, měli sme jen video za 300,- Naopak mi to doporučoval v tomhle týdnu, že pak už není mimčo vidět celý najednou, že takhle je to nejhezčí. Pak jsem měla ještě UTZ ve 20tt to jsme byli taky spolu, a na poslední jsem šla sama.
Přítel šel spíš proto, že jsem to chtěla já, těhu prožíval svým způsobem, zakazoval mi určitý práce, hlídal at se šetřím, mluvil k bříšku, občas ho pohladil.
Ale jako otec se začal brát až na porodním sále, to jsem ho viděla prvně dojatýho - zvlášť když se nám místo kluka narodila holčička A ted je úplně skvělej, přebaluje a koupe
Přístup tvý dr. mě zaráží, měla by být naopak ráda, když tatínci jeví zájem. No každý dr. má něco, já bych toho svýho taky za některý věci Jestli ti jinak vyhovuje, tak si zajděte někam jinam na to 3D/4D spolu a je to.
Není tady
Manžel šel se mnou (velmi si to přál) už na první UTZ v 8tt. Domluvily jsme se s doktorkou, že mě prohlídne, udělá UTZ a když bude vše v pořádku, povoláme manžela z čekárny, ať se taky podívá. Bohužel ale nebylo srdíčko, takže jsem manžela nevolala, nechtěla jsem. Doktorka ale - zcela správně - neviděla problém, proč by se manžel nemohl na UTZ podívat. Kdyby bylo vše v pořádku, vytiskla by mi i fotku za 50,-.
Není tady
Manžel byl se mnou během obou našich těhotenství (jedno ZT + nynější) na všech UTZ od začátku - trval na tom. Vždycky počkal chvilku v čekárně a pak ho zavolali. na velkých UTZ mohl ihned dovnitř. jsem za to vděčná, okamžik smutné pravdy u prvního těhotenství (13 tt) bych sama těžko zvládala. a Teď by mi zas chyběly jeho hlášky ("ty bláho to je pindík - to je určitě po mně" doktor: "bohužel ne, to je pupečník!" )
Není tady
Tak u nás nebyl ještě ani na jednom. Měl jít na ten velký ve 20tt, ale neuvolnili ho z práce. Moc ho to mrzelo. Ale ujistila jsem ho, že bude další a tak tam určo půjde. Ale fotky nosím domu pravidelně. Můj Dr mi je vytiskne, když si řeknu. A nebo když se mu záběr dobře vydaří
Není tady
ani jednou a ani nevypada ze by byla nejaka snaha
Není tady
Ahoj. Tak můj přítel nebyl ani u jednoho UTZ. Na všechny mě odvezl a čekal na mě. Já jsem ho nikdy nenutila a ani jsem toho nijak nelitovala. Pro něj bude pohlaví miminka překvapení a pořád měl prý dojem, že když tam půjde, tak uvidí, co to bude. A i přesto i moje těhu strašně užívá, poslouchá, co miminko dělá, ptá se ho, jestli bude holčička nebo kluk, čeká, až se začne hýbat. Nelituju toho, že semnou na UTZ nebyl. A nikdy bych ho k tomu ani nenutila.
Není tady
Se mnou půjde manžel na velký UTZ ve 20. týdnu, tak jsem zvědavá, co na to bude říkat
Není tady
Na UTZ ve 12. týdnu jsem vzala mamku. Nejprve se jí nechtělo, že prý tam ještě nebude nic vidět, ale nakonec byla nadšená. Miminko se nám hezky předvádělo ze všech stran. Na příští UTZ ve 20. týdnu už půjde manžel. Jinak co se týče doktorky, tak s doprovodem na UTZ neměla žádný problém a ochotně nám vše ukázala a vytiskla několik fotek.
Není tady
manžel byl se mnou na všech ultazvucích a kontolách na KTG... nenutila jsme ho chtěl sám... teď už to bude trochu složitější protože máme malou dcerku.... takže buďto budou chodit oba nebo počkají venku ještě uvidíme
a nám se nejvíc líbil první ultrazvuk, kdy bylo vidět miminko krásně celé
Není tady
Já můžu brát na ultrazvuk koho chci a stejně bude vidět houbeles
ještě v tom 12 tt nám ukázal alespoň ruku, ale teď to bojkotuje totálně
až máme za sebou asi 90 minut natáčení 4D a vždycky je z toho akorát šmouha
nedělám si iluze že by se nám poslední pokus zadařil
ale jinak je fajn tam někoho mít, i když věřím, že bych si to užila i sama
Není tady
Na prvním ultrazvuku se mnou nebyl, ale na dalších 4D ultrazvucích a natáčení už se mnou byl .
Upravil(a) topazio (31. 7. 2009 15:11)
Není tady
Se mnou byla na prvním v 7tt máma, kdybych chtěla, tak se mnou může jít dovnitř, ale zůstala venku, přeci jen to byl ten vnitřní..., v tom 12tt se mnou byla ségra i manžel, pak šel ještě manžel a teď nevím, jestli jednou nebo 2x, pak si mě hned nechali v nemocnici a to jsem chodila na UTZ několikrát do týdne a sama.
Není tady
Teda, jak píšete s těma fotkama, tak Vám fakt závidím... Já jsem si o fotku řekla asi v 9tt a doktor mi řekl, že je brzo, že příště - a příště se zase nic nekonalo. Teď jdeme naposledy i s manžou, tak na něj musím dupnout, jinak snad budem bez fotečky!!!
Upravil(a) Vendys_ (22. 9. 2009 12:36)
Není tady
Vendys, tak ja sla na potvrzeni srdicka a automaticky jsem mu rekla, at mi to vytiskne - neprotestoval, jen rikal, ze toho tam moc neni videt, ale o to tu nejde, ze? priste si o ni urco rekni
Není tady
Vendy,
mne to doktorka tiskne pokazdy automaticky a bud trikrat, nebo dvakrat. Dokonce mi vytiskla i uplne prvni nekdy v 5. tydnu - jenom flicek.....
takze jak ktery. V Rakousku si ale ultrazvuk musis platit (pojistovna hradi jenom 2 za tehotenstvi) takze je to k tomu asi uz "zadarmo"
Není tady
Díky za podporu - určo si o ní řeknu
Já jsem teda za ultrazvuk nic neplatila, ale vím, že se u nás platí za fotku nebo za určení pohlaví. Každopádně jdeme už teď v pátek a manža tvrdí, že se zeptá, jestli holka nebo kluk
, tak dám vědět.
Není tady
Pritel byl se mnou hned na prvnim UTZ v 7 t.t., i kdyz jsme puvodne nechteli ani jeden, ale nejak se to sebehlo, brali to tam uplne automaticky a pozvali nas proste hned oba, takze se vlastne ani nedalo couvnout Uzasny zazitek, oba dojati, malem slzy tekly. Videli jsme dve male komurky, dve rozmazle skvrnky a dve krasna srdicka
Není tady
Vendys, vždyť ty jsi regulérní zimňátko
Jak to, že tě nevidíme u nás chlívku?
Není tady
No, vlastně protože to tady moc neznám - jsem tu chviličku, tak ani nevím jak to tu chodí.
A kde že mě to vlasně nevidíte???
Není tady
Jinak jsme mimochodem byli na tom ultrazvuku a bylo to super - tatulda byl celej dojatej. Pořád se chvástal, že se zeptá na pohlaví a nakonec si na to ani nevzpomněl. Holt budeme mít teda překvápko.
Není tady
Muj manzel teda ultrazvuky nijak zvlast neproziva, staci mu vzdycky obrazek. Byl se mnou jen na 4D ve 26. tydnu, protoze jsme byli u kamaradky gynekolozky, ale kdyz mu pujcila sondu do ruky a nechala ho, aby si mimco nasel sam, tak se mu to fakt libilo. Po tom ultrazvuku ho taky mimco poprve poradne nakoplo, asi mu chtelo vratit to dloubani
Není tady
Misu, tak to by se mi taky líbilo, bych si jezdila sama
Jinak můj byl poprvé ted ve 20tt na velkém
Není tady