29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Muj manza byl se mnou na UZ ve 12 tt, po prve bylo videt vicemene kompletniho clovicka, pak v 16tt. Na velku UZ ve 20tt bohuzel nemohl a velmi me to mrzi, protoze to byl nejkrasnejsi ultrazvuk. Pak mi sice dr delala UZ pri kazde poradne, ale kvuli tomu, aby videla, ze dite je v poradku, byla to vzdy rychlovka a spise se venovala me, jestli treba nehrozi predcasny porod a pod.
Není tady
muj přítel byl se mnou na ultrazvuku ve 20tt, když jsme byli na 3D UTZ
Není tady
Ahoj, můj manžel se mnou byl ve 12tt a pak na 3D, má málo času, ale pokaždé mu nosím alespoň obrázky
Není tady
So mnou bol muz v 12 tt a bol uplne dojaty a nadseny ze bol clovicek tak krasne vidiet, poukazovali aj prstiky... vsetko bolo pekne vidiet, bolo to na tom screeningu, potom bol so mnou v 20 tt na utz srdicka, v 21 tt na velkom utz a v 22 tt na 3d utz, co som bola medzitym v 16tom doniesla som obrazok ukazat. je to urcite lepsie ked ide s tebou na utz, ma lepsiu predstavu ako mimi vyzera a vytvori si lepsi vztah alebo akoby som to nazvala..inak ze ide so mnou brali uplne automaticky, vzdy maju aj stolicku pre doprovod nachystanu.
Upravil(a) stvorlistok (5. 8. 2007 13:43)
Není tady
Ahoj. Moj bol v 16 a v 20tt. Bolo to prenho daco krasneho co mu doteraz vyraza dych. Malicke sa uz dalo krasne vidiet, kopalo, hybalo sa. Proste krasa.
Není tady
Děkuju děvčata,
díky vašim příspěvkům se mi podařilo manžela přemluvit, ať jede ve čtvrtek se mnou Předtím říkal, že je ještě brzo, že pojede až v tom 20tt, až bude vidět, zda je to kluk nebo holka. Jezdíte někdo na UTZ do Motola? Zajímalo by mě, zda v tak velké nemocnici mají tak kvalitní ultrazvuk, aby bylo pohlaví vidět už teď (na 90% to bude kluk, prvorozený syn má v rodině manžela už po pár generací samé kluky
)
Není tady
Tulipanko pohlavie sa sice vyvija tak skoro ale ani kvalitny utz ti v tak skoru dobu moc s istotou nepovie co to bude, aspon si myslim a varlata zevraj schadzaju az po 16 tom tyzdni, takze pohlaviu v tomto obdobi si myslim neda moc verit
Není tady
Tak ve třináctém týdnu ti to neřeknou nikde To není o kvalitě ultrazvuku. jedině bys navštívila věštkyni
Partner s tebou může jít kdykoli na jakýkoli ultravuk. Já už byla x-krát, přítel vyrazí na ten ve dvacátém týdnu. Možná ho vezmu klidně ještě v tom šestnáctém, jestli tedy půjdu. samozřejmě fotografie doma čile předkládám, to by mi jinak neprošlo
Není tady
Ahojte...
jsem strašlivě zklamaná.
Moje MUDr. nepustila partnera k UTZ (jsem 13+1). Asi kdybych si to "vydupala", tak ano - ale pouze po předchozí domluvě, a za 400Kč. O to nic, ale v podstatě mě dost odbyla, že to stejně nemá cenu dřív než v nějakém 24 týdnu, protože by tam nic neviděl. A basta, rozhodla za mě.
Jenže mně šlo o společný zážitek, aby taky něco z toho co prožívám já, měl šanci sdílet, aby nás to trošku spiklenecky spojilo - což zvlášť u nás, kteří jsme to neplánovali a bojujeme s nastálým stavem věci jak se dá, by bylo asi nanejvýš vhodné.
Je mi to moc líto, když si přečtu příspěvky holek, jak jejich parťáci zjihli a zněžněli, a že byli na UTZ pokaždé.
Druhá věc je že mi moje poněkud studená paní doktorka dala velmi důrazně najevo své znechucení nad tím, že jsem odmítla genetické testy a že si hodlám prožít svoje těhotenství s nezdolnou vírou, že moje dítě se narodí zdravé. To je mi panečku "svobodné" rozhodnutí...
O fotku (zpoplatněnou) jsem musela poprosit, žádné "nechcete fotku na památku, je ta možnost.."
Budu se hlásit jinam, ale ten prošvihnutý dnešek mě mrzí....
Není tady
Clariceann tak pristup dr. nic moc Nechapu proc by ji to melo vadit a mela by te takto odbyt.To asi vazne bude lepsi najit jinou dr s jinym pristupem
A v tom 24tt by ji to teda nevadilo ,jo?No tak to vazne nechapu ...
Ale muzu ti aspon napsat k tomu roznezneni partnera po shlednuti utz ,ze to se u nas absolutne nekonalo Muj manzel byl pri bleskovem utz v 10tt ,potom pri NT screeningu v 13tt a po absovlovani obou jsem byla ja rozneznela a on pekne otravny ,protoze tvrdil ,ze nic nevidel
asi ma nejakou spatnou predstavivost ... Pri utz v 20tt ,kdyz nam rekli pohlavi ,tak teprve v te dobe jsem na nem zacala registrovat vetsi zajem o brisko a celkove vubec
Tak nebud smutna ,jeste bude prilezitost a i kdyby to pritel nejak moc neprozival ,tak to neznamena ,ze se to po porodu razem nezmeni
a nebude z nej ten nej tata
Není tady
Přítel byl se mnou prvně na ultrazvuku minulý týden a příští týden jde se mnou na velký ultr.. Také za to platím 400 Kč. Sestřička mi doporučovala, abych ho vzala až v tom 20tt, že toho víc uvidí, ale u nás je to těžký s jeho zaměstnáním. Nebylo jisté, že by ten příští týden mohl jít. Tak si to raději zaplatíme 2x, než aby se nemohl zůčastnit vůbec. Bylo to rychlé, ale pro něj to byl i tak velký zážitek. Těším se na pondělí až toho drobečka uvidíme víc
Není tady
Clari, tak to zamrzí.
Zuzi, já jsem naopak byla strašně ráda, že manža byl ve 12tt se mnou. Ani jsem se nemusela ptát a sestřička říkala, že můžu s partnerem. Manža dokonce zatlačoval slzy dojetí. Prcek tehdy sebou pěkně mrskal, takže nám ukázal polohy zvyklé i nezvyklé
Není tady
Clari - to je mi líto u nás se o fotku taky musí hlásit ( a já občas zapomínám), jinak partner nebyl problém. Co se týče toho jihnutí - no, to u nás není tak horký
myslím že většina chlapů si to prostě uvědomuje mnohem později než my, co máme ty zázraky v pupíku - je to tak zařízený i z důvodu toho, aby se o nás měl kdo postarat, když si představím, že jak jihnu já, by jihnul ještě partner - to by nás doma kleplo
Co nejdřív si najdi novou dr, která nebude mít problém s partnerem u utz (a zadarmo) a užívejte spolu - zkuste třebas 4D utz, to je zážitek (i když můj chlap na něm zas skoro nic nevidí
) a okolo toho 20tt je ten utz vážně ještě jhezčí
zatím ho nagažuj (jako většina z nás) výběrem technických věcí, jako jsou chůvičky, ppř vysílačky, zjištění která autosedačka je nejbezpečnější a tak
v訚ak on taky zjihne, neboj
Není tady
Sadi vzdyt ja byla taky rada ,ze je tam se mnou ,ale asi jsem si vysnila ,ze po shlednuti utz me bude najednou na rukach nosit a hladit brisko od rana do vecera Myslim,ze dokud ho mala nekopla ,tak tomu stale nejak tezko veril ,ale ted uz pupek proste nejde prehlidnout
Kdyz ctu ,ze byl chlap na utz dojaty az k slzam ,tak je to pro me nepredstavitelne ,ale to neznamena ,ze ten muj chlap nebyl a neni hrozne moc stastny ,ze nas ma Jen to nedava tak moc najevo .. a me chvili trvalo ,nez jsem se s tim smirila ,ze zadne slzicky u utz nebudou
Není tady
Zuzi, to víš že jo, každý chlap dává najevo emoce úplně jinak. Já taky netvrdím, že mě od té doby zasypává květinama. Spíš propoceným prádlem z práce
Není tady
Zuzanka007 napsal(a):
Clariceann tak pristup dr. nic moc
Nechapu proc by ji to melo vadit a mela by te takto odbyt.To asi vazne bude lepsi najit jinou dr s jinym pristupem
A v tom 24tt by ji to teda nevadilo ,jo?No tak to vazne nechapu ...
Ale muzu ti aspon napsat k tomu roznezneni partnera po shlednuti utz ,ze to se u nas absolutne nekonaloMuj manzel byl pri bleskovem utz v 10tt ,potom pri NT screeningu v 13tt a po absovlovani obou jsem byla ja rozneznela a on pekne otravny ,protoze tvrdil ,ze nic nevidel
asi ma nejakou spatnou predstavivost ... Pri utz v 20tt ,kdyz nam rekli pohlavi ,tak teprve v te dobe jsem na nem zacala registrovat vetsi zajem o brisko a celkove vubec
Tak nebud smutna ,jeste bude prilezitost a i kdyby to pritel nejak moc neprozival ,tak to neznamena ,ze se to po porodu razem nezmeni
a nebude z nej ten nej tata
:-) dík Zuzi
drahouš bude výborný táta, celkově se o mě a o těhotenství zajímá, jestli pořádně jím (chválabohu jsem na to , jak ŽERU, přibrala jen půl kila:-) ), ale připadá mi takový nesvůj, jako by chodil kolem horké kaše, tak jsem prostě chtěla ať miminko vidí a ví co a jak.
Ale díky za povzbudivá slova:-)
Není tady