|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Ahoj
Mám přítele se kterým jsem 3 a půl roku. Nikdy nám to 100% neklapalo ale každou krizi jsme přešli a to i rozchod a jsme pořád spolu,nedokážu si představit, že bysme spolu nebyly ale přitom mě náš vztah nebaví možná je to tou dobou možná je to stereo typ,ale k tomu hlavnímu dva roky znám kluka - na začátku jsme si padly do oka hodně si povídaly trávily spolu hodně času a i něco malinko mezi námi bylo pak to ustalo a když jsme asi před půl rokem z přítelem měli krizi a dočasně se rozešli tak jsem stím kamarádem i spala - z přítelem jsme se k sobě vrátili i když věděl co se stalo (nemohl to překousnout) ale já toho nelituju,a ted nedávno jsem to udělala znovu ale to jsme krizi neměli naopak. Pořád musím na toho kamaráda myslet (ale extra zájem o mě nemá,sotva se spolu bavíme - spíš mu šlo o sex) s tím se i spojujou problémy že nepotřebuji z přítelem sex tak často jak by chtěl ale být to ten kamarád tak vím že bych šla sním hned. Prostě už nevím koho miluju a jestli vůbec a jestli můj současný vztah nemám skončit? 
Upravil(a) endyny (4. 8. 2007 0:09)
Není tady
Nazdar...
Holka, nechci byt spatnym prorokem, ale myslim, ze stejne nebudes ani s jednim. Toho staleho uz nemilujes ( a i kdyby sis myslela, ze jo, tak jste si toho uz udelali prilis) a ten novy te zjevne moc nechce, takze bych se podivala po nekom jinym.
Osobne na me pusobis mladounce, takze se toho neboj 
Není tady

řekla bych to samé co Cihla.. Jednoho máš v podstatě jistého a druhého jen občas. Toho jistého máš jen ze setrvačnosti, abys nebyla úplně sama ... Být tebou, tak bych se začla rozhližet po někom třetím, který bude fajn a který bude chtít tebe.
Nechci tě strašit, ale ten "jistý" ti to vrátí i s úroky, jestli už ti to nevrací a ty jen o tom nemáš páru, protože jsi zakokaná do dalšího..
Není tady
...holky, ani tři nejsou nic platní...
Úplně nejlspší je jeden, který za to stojí...ale kde ho najít?

Není tady
Kvitko, jasne, ze si nema nechat vsechny 3
, ale prave, najit toho jednoho, co za to stat bude.. a kde ho vzit? Budme v tomhle lehce fatalisti - u nas doma se rika, ze ten pravy nekde ceka a jednou se najdete. Osobne tomu moc neverim, podle me je dlouhodoby vztah hodne o tom, ze jaky si to udelas... Oba na tom vztahu musi makat. Ale rozhodne bych to nevidela nejak tragicky, jako ze kdyz si nezvoli jednoho z tech jejich 2, uz nikoho lepsiho nenajde. Blbost, najde ho. 
Není tady
S prvním tě vztah nebaví, druhý o tebe nemá extra zájem...? Tak na co čekáš? Vezmi nohy na ramena - někde se určitě najde "ten pravý".
Není tady
Milovat je možné třeba čtyři, ale žít v páru lze z podstaty pojmu pouze s jedním.

Je to možné, ale zdá sa mi, že to nie je tvoj prípad. Ty jendého znášaš, po druhom túžiš a možno si ho idealizuješ - ale asi by to fakt spravil nejaký "tretí".
Není tady
Já to mám taky tak, že jednoho "snáším",druhého potajmu miluju, třetí mě neskutečně fyzicky přitahuje a tvoří -společně s druhým- náplň mých erotických snů,čtvrtého beru jako psychickou oporu v těžkých chvílích, které mi předchozí tři neustále připravují...a na pana dokonalého už čekám x let, ale pořád nepřichází.. 
A co je to za život, to teda fakt nevím, ale představovala jsem si to úplně jinak... 
Upravil(a) Me (5. 8. 2007 16:54)
Není tady
No a já to mám momentálně v jednom kusu
Vše má svůj čas a jednou to udělá bum 
Není tady

wow docela jste mě uklidnily promyslím to a uvidím ale hlavně nejsem jediná to pomůže nejvíc
Není tady
TO ENDYNY
bud opatrna s projekci svych predstav idealniho partnera do jednoho nebo druheho. Musis strizlive! a jak to tak vidim, ani s jednim to patrne nema cenu!
Není tady

Asi je to tak, že v tom původním máš jistotu partnerského vztahu, abys nebyla sama a v tom druhém vzrušení z toho, že on o tebe bnestojí
Není tady