|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahojky,chci se zeptat jestli má někdo zkušenost s antikoncepcí Depo provera.Aplikuje se injekčně a je na tři měsíce.Začala jsem jí užívat loni na podzim,půl roku po porodu.Ze začátku jsem s ní byla moc spokojená,neměla jsem menstruaci.Ale poslední měsíc se mi začala horšit pleť a předevčírem to vyustilo,že jsem si v obličeji trošku rýpala a druhý den jsem měla nateklé oko,vypadala jsem jak postava ze Star treku,hrůza.Praktický doktor říkal,že to může mít souvislost,tak mi prosím napište vaše zkušenosti s tímto tipem antikoncepce.Uvažuji,že přejdu zase na pilulky.Dík S.
Není tady
Ahojky,já beru Depo proveru už pátý rok v kuse a nemůžu si jí vynachválit.Nepřibírám po ní, žádné měsíční krvácení a co víc,mě stačí aplikace jednou za půlrok.Má se to píchat po třech měsících,ale já fakt chodím jen dvakrát do roka.Nemám žádné problémy s pletí,ale beru nárazově vitamín E v kapslích...toliko moje zkušenosti
Není tady
Depo Proveru tak mozna opravdu po porodu, pro mlade holky vubec. Zvysuje riziko osteoporozy, obsahuje jen jeden hormon, spousta zen ma pak problemy s cyklem po vysazeni...
Není tady