Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 3. 8. 2007 14:49

Sany
♥------

JAK OŽIVIT SEX VE VZTAHU ?

Ahoj lidičky,

potřebuji poradit a tak se svěřuji s problémem. Jsme s partnerem spolu cca. 6 měsíců, jemu je 31 a mne 26 let.
4 měsíce spolu bydlíme. Poslední dobou mám pocit že už to není celkem on, sice je pořád milej a pozornej ovšem do postele chodíme jenom spát. sova  Frekvence sexu klesla na stěží 1 x za týden a dokonce jsem zjistila že než aby se namáhal sexem tak si to než přijedu z práce domů radši udělá sám. grater Moc bych chtěla opět cítit že po mně touží, nicméně mám pocit že žiju spíše s nejlepším kamarádem než s partnerem. O nevěře nelze mluvit, na tu nemá ani čas ani prostředky nebo možnosti, v tomto směru ani nemám podezření.

Cítím že to náš vztah může zničit a prosím o radu, co s tím ? Nebo je to snad OK a jsem pouze paranoidní ?

Není tady

#2 3. 8. 2007 15:33

Me
♥♥♥♥♥♥-

Re: JAK OŽIVIT SEX VE VZTAHU ?

Sany napsal(a):

Ahoj lidičky,

potřebuji poradit a tak se svěřuji s problémem. Jsme s partnerem spolu cca. 6 měsíců, jemu je 31 a mne 26 let.
4 měsíce spolu bydlíme. Poslední dobou mám pocit že už to není celkem on, sice je pořád milej a pozornej ovšem do postele chodíme jenom spát. sova  Frekvence sexu klesla na stěží 1 x za týden a dokonce jsem zjistila že než aby se namáhal sexem tak si to než přijedu z práce domů radši udělá sám. grater Moc bych chtěla opět cítit že po mně touží, nicméně mám pocit že žiju spíše s nejlepším kamarádem než s partnerem. O nevěře nelze mluvit, na tu nemá ani čas ani prostředky nebo možnosti, v tomto směru ani nemám podezření.

Cítím že to náš vztah může zničit a prosím o radu, co s tím ? Nebo je to snad OK a jsem pouze paranoidní ?

Nevím, po 6ti měsících je to docela brzo...je divné, že se radši udělá sám...já bych si s ním dala někdy večer vínko a až se uvolní a trochu se mu rozváže jazyk,promluvila bych si s ním, jestli nemá třeba nějakou zálibu/popřípadě odchylku až úchylku/ kterou by s tebou rád praktikoval, jak by to chtěl apod. Něco, co mu možná chybí s tebou, a proto se oddává vlastním radši vlastním fantaziím.
Ale možná je jen líný dumbom

Není tady

#3 3. 8. 2007 15:40

sexynet
♥♥♥♥♥♥-

Opravdu bych se nerad nekoho dotknul, to určitě ne, ale já si myslím, že pokud nemá muž chuť na sex, tak ho žena prostě fyzicky nepřitahuje. Tam bych hledal problém. Chutě, vůně, vzhled... Ale možná se pletu...

Není tady

#4 3. 8. 2007 15:54

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Sany napsal(a):

Ahoj lidičky,

Po 6ti měsících je to fakt divný va

Narovinu bych nadhodila tohle téma.Možná má trochu pravdu sexík, opadla ta chuť nového a zbylo to, co zbylo..stává se...
Každopádně, bych to s ním řešila.Zlepšovat samo "od sebe" se to nebude - to spíš naopak.

Kdyby si "TO"nedělal sám, tak bych řekla, že jste se prostě po tom gejzíru z nových těl a  vůní, srovnali do normálů vám vlastním.
Ale, když tam ta potřeba je a on jí řeší jinak než s tebou...to bych řešila vissla

Upravil(a) Santala (3. 8. 2007 15:56)

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#5 3. 8. 2007 16:01

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Sany napsal(a):

Ahoj lidičky,

Sanny a někdy jsi tady taky psala, že tvůj "Chlap" taky rád marihuanu vissla / je to pořád tentýž? ) smile
Vsadila bych se, že to hraje svou roli vissla

Není tady

#6 3. 8. 2007 16:08

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Santo, ak, tak len pozitívnu... vissla mala som výsostne pozitívne skúsenosti s "huličmi"... Teda, neboli to závisláci, len takí nedeľní huliči...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#7 3. 8. 2007 16:11

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Santo, ak, tak len pozitívnu... vissla mala som výsostne pozitívne skúsenosti s "huličmi"... Teda, neboli to závisláci, len takí nedeľní huliči...

Příležitostní možná - krátkodobě našponuje výkon smile Ale, ty co hulí pravidelně jsou časem k ničemu fuckyou va

Není tady

#8 3. 8. 2007 18:04

Me
♥♥♥♥♥♥-

sexynet napsal(a):

Opravdu bych se nerad nekoho dotknul, to určitě ne, ale já si myslím, že pokud nemá muž chuť na sex, tak ho žena prostě fyzicky nepřitahuje. Tam bych hledal problém. Chutě, vůně, vzhled... Ale možná se pletu...

No může být i unavený, třeba jestli má hodě práce a tak,je to prý častý problém podnikatelů...taky jen hádám, možné je vše, vyřeší to nejspíš promluva. I když - kdyby ho ona nepřitahovala, asi těžko jí řekne"Lásko,promiň, ale nepřitahuješ/nevzrušuješ mě"-spíš se to bude snažit nějak okecat a svést svou nechut na něco jiného, aby ji neranil nebo tak.

Můžu se zeptat, jaké to bylo předtím, tak po 2-3 měsících chození?To byl sex úplně v pořádku?

Upravil(a) Me (3. 8. 2007 18:06)

Není tady

#9 3. 8. 2007 18:14

Cihla
♥♥♥----
Místo: Plzeň

Mno, u nás jsme taky měli situaci, že se mu nějaký čas nechtělo a dělal si to radši sám u po*na... je fakt, že jsme spolu ale byli už přes 2 roky. Prostě stereotyp a námaha udělali své dumbom Většinou zabrala nějaká změna prostředí - kdekoliv, jen ne v té profláklé posteli, nebo nové prádlo, ze kterého někde kousek koukal - ten můj je na prádélko hodně, nebo udělat něco vyzývavého - třeba ho úplně dostalo, když jednou takhle na procházce zjistil, že prádélko pod letními šatičkami úplně postrádám a šli jsme na to hned na předsíni rodna Taky různé hry, nové polohy, nečekanost, zkrátka změna.
Pak ale nastaly problémy s naším vztahem, ty tady nechci řešit offtopic a měl nějaký úplný blok, to bylo teď po 4 letech; a nebylo s ním nic, ale sám si též vystačil. Po té krizi, která vyvrcholila dost nechutnou hádkou, jsme si spoustu věcí vyříkali, dost toho přehodnotili, já si studuji literaturu o vztazích a najednou je všechno jako dřív. Než odjel na služebku, byl sex každý den a i teď jsou ty mailíky pěkný gloria
Takže je možný, že a) buď potřebuje nějakou změnu, aby neměl pocit stereotypu ale "dobývání"
                             b) má v tom vztahu nějaký problém, který se projevuje tímhle v sexu; a tím, jak jste spolu krátce, na to z jeho chování zatím nepřijdeš (já po těch 4 letech toho svého asi znám líp, a taky jsem nepřišla, než jsme dali tu řeč)
Toť můj názor.

Není tady

#10 3. 8. 2007 19:41

sexynet
♥♥♥♥♥♥-

Jeste jedna vec na mne pusobi jako antikoncepce. Kdyz si o vse zena stale rika. Vim, ze to malinko potlacuje rovnopravnost, a je to i v rozporu s mym myslenim typu - komunikovat, ale i ja potrebuju zenu dobyvat, dvorit se ji, a proste delat vse, co pozaduji me pudy smile

Není tady

#11 3. 8. 2007 20:27

Cihla
♥♥♥----
Místo: Plzeň

Sexynet: Jo, přesně, máš pravdu... vždycky, když jsem naznačovala, že by jako mohlo něco, spíš ho to odradilo - a naopak, když k tomu naprosto nebyla vhodná chvíle, bylo to O.K. Ono vy chlapi potřebujete asi fakt buď dobývat, nebo, občas, i dělat rytíře na bílém koni, co pomáhá slabým holčičkám... Mám pocit, že jeden můj kamarád mě začal teď asi balit roll , páč jsem se mu svěřila s problémem (jako žena ženě lol ) a on teď  má nějaký sklony, jako že by se o mě chtěl starat či co a být se mnou, nevím; ví že mám přítele, ale fakt to jeho chování vypadá divně vissla Ale to je už trochu offtopic , jen jsem si na to vzpomněla jako protiklad k tomu dobývání - jistý způsob pečovatelství, či co - sexynet,z pohledu chlapa,  je to možný? va

Není tady

#12 3. 8. 2007 21:27

pavel124
♥♥-----

pro Sany: Kdyby byl unavený, určitě bys to poznala. Když je chlap milý a pozorný, a přesto nechce sexík, něco mu vadí (nebo má problém a chce ho vyřešit, sám). A nechce o tom mluvit, což značí, že páčit to z něj asi nemá smysl. Máte mezi sebou hodně dotyků, mazlení, líbání?? Neodtahuje se od Tebe příliš rychle?? Chytne Tě sám za ruku?? Když není problém v dotýkání, typuju to na tu přitažlivost. Možná, je to můj mužský názor. Doufám, že aspoň trochu pomůžetummenupp

Není tady

#13 3. 8. 2007 21:33

sexynet
♥♥♥♥♥♥-

Cihla: Ano, samozrejme, mas urcite pravdu, zvlaste pokud muze muz udelat na zenu dojem stylem ochranitele, silneho pana tvorstva, ktery prisel na pomoc vyresit slozitou situaci smile

Není tady

#14 3. 8. 2007 22:06

stanula
♥------

Ahoj,připojuji se do diskuse,méli jsme doma něco podobného,mému partnerovi stačili dvě polohy,přesně už jsem znala scénář a musím se přiznat,že mi to chvíli vyhovovalo,ale když jsem si představila,že by to takhle mělo být pořád tak jsem si řekla,že musím něco změnit nebo to skončí tak,že si každý někoho najdem.Je to smutný,ale nám pomohl partnera úlet o kterém jsem sejiž tady zmiňovala.Probírali jsme vše i sex a jelikož jsme mluvili otevřeňě o svých pocitech a já začla i narážet na toto téma tak jsme se docela dobře propracovali i k výbornému sexu.Doufám,že to vydrží.Takže moje rada je se nebát a otevřeně mluvit co se líbí a nelíbí a hlavně proč,ale chce to nenásilně a klapne to.

Není tady

#15 7. 8. 2007 22:15

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Ono je to tak, že když chlap cítí, že se to od něj chce, přejde ho chuť.
Mě by spíš zajímalo, jak víš, že si to dělá, když jsi v práci

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#16 7. 8. 2007 22:59

Sany
♥------

mashanka napsal(a):

Ono je to tak, že když chlap cítí, že se to od něj chce, přejde ho chuť.
Mě by spíš zajímalo, jak víš, že si to dělá, když jsi v práci

Hmm, to nen složité. Šla jsem vyhodit odpadky a narazila na papírové kapesníčky se známou vůní. V domácím PC mezi naposled otevřenými soubory bylo po*no, takže...... docela jasné ne. A přitom věděl že budu doma za hodinku a neprotestovala bych.
A tak to jde dál, dokonce téměř denně.... a přitom před 3 měsíci....škoda mluvit...byla to bomba a nejlepší sex a teď.

Není tady

#17 7. 8. 2007 23:05

Sany
♥------

sexynet napsal(a):

Možná máš pravdu, to ale těžko vyřeším. Ovšem v čem to bude že předtím ano a teď ne. Navíc když  tomu jednou začas dojde tak je v posteli skvělý, tak nevím..... cítím se jako poslední ubožačka a vím  že s tím prd nadělám.

Není tady

#18 8. 8. 2007 9:57

Rizzie
♥♥♥----

ahoj Sanny,
je mne lito ze se tak trapis, ja jsem kdysi mela podobny problem, (a mimochodem mrkni se na forum Citove chladny partner, treba tam najdes taky nejaky podobnosti) partner chtel ze zacatku snad co hodinu, strasne rychle se vzrusil, bylo to moc rychly, sice hezky ale rychly ja z toho nic nemela -tak jsem mu jemne naznacila, ze bych priste ja rada neco vice, no a po 3 mesicich frekvence 1x14 dni a radsi si to delal sam ve sprse, prej ze ho tim to chci taky orgasmus:kapitulation: taky, stresuju... Bohuzel to nemelo reseni.... Ale ty si s nim radsi promluv anebo to zkuste treba u toho po*na spolu.... (bacha na konci filmu se nebrečí, že se ti dva, popř. tři až čtyři, nevzali...)reta

Není tady

#19 22. 7. 2019 10:16

jarka.modra
♥♥-----

Holky mate nekdo prosim nejaky tip na oziveni sexu po 12ti letech manzelstvi? nic asi zase moc za hranicema, ale jen tak nejake oziveni by se nam asi hodilo. budu rada za kazdou radu, diky

Není tady

#20 22. 7. 2019 10:26

rina
♥♥♥♥♥♥♥

stanula napsal(a):

Ahoj,připojuji se do diskuse,méli jsme doma něco podobného,mému partnerovi stačili dvě polohy,přesně už jsem znala scénář a musím se přiznat,že mi to chvíli vyhovovalo,ale když jsem si představila,že by to takhle mělo být pořád tak jsem si řekla,že musím něco změnit nebo to skončí tak,že si každý někoho najdem.Je to smutný,ale nám pomohl partnera úlet o kterém jsem sejiž tady zmiňovala.Probírali jsme vše i sex a jelikož jsme mluvili otevřeňě o svých pocitech a já začla i narážet na toto téma tak jsme se docela dobře propracovali i k výbornému sexu.Doufám,že to vydrží.Takže moje rada je se nebát a otevřeně mluvit co se líbí a nelíbí a hlavně proč,ale chce to nenásilně a klapne to.

To máš mnou okopírovanou radu, pokud ovšem si tady sama sobě neuvedeš nějakou zázračnou reklamu.

Klid v duši přeji všem.

Není tady

#21 12. 5. 2021 9:14

Nespesnaa
♥------

Ahoj, řekla bych, že je to hodně individuální věc, co mohlo fungovat jiným může být pro jiné fiasko smile Chce to hlavně komunikovat o tom problému, často si jeden z patrnerů ani neuvědomí, že to toho druhého trapí smile po takové diskuzi je pak mnohem snazší zařídit se podle toho, zjistit potřeby druhého a pak třeba pořídit nějaké sexuální spestření smile

Není tady

#22 27. 5. 2021 14:17

Michalka88
♥------

Já se manžela zeptala, co by chtěl vyzkoušet a co mu chybí.. všechno je to o komunikaci. Hlavně teď prostě vím co se mu líbí a de to mnohem lépe smile

Není tady

#23 12. 7. 2021 20:01

naty9697
♥------

já nakoupila sexy prádýlko a nějaké pomůcky, a hned to šlo :-)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí