6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, můu se zeptat kde kupujete kvalitní oblečení na běh ? Mám doma pár věcí, ale s nimi moc spokojená bohuel nejsem ..
Není tady
Ahoj, osobně vybírám v nějakých běeckých speciálkách, protoe v klasických řetězcích nemají lepí modely na běhání. Dobrou zkuenost mám např. s www.mujbeh.cz - zaměření na Nike, nebo i www.totalstore.cz není patný, tam mají o něco víc značek...
Upravil(a) Majka415 (18. 10. 2016 17:58)
Není tady
Super, mrknu.. díky moc!!
Není tady
Já mám teda dobrou zkuenost s věcmi na www.nessisport.cz, objednávám tam u delí dobu a zatím jsem nenala nic, co by zboí mohlo konkurovat. Jsem váně spokojená. Kvalita super, věci originální (zatím jsem nikoho nepotkala ve stejném).
Není tady
Dobrý den. Ráda bych se zeptala na radu ke stravování, běhu a doplňkům. Běhám 4 dny v týdnu 1 hodinu, jeden den chodím na zumbu, posilovnu jsem úplně vyřadila, jeliko je věčně obsazená a chodit tam v devět večer se mi váně nechce. Ráda bych znala názor na tenhle spalovač: http://www.fitness4u.cz/spalovace-tuku/ … apsli.html a jestli má smysl spalovače v konfrontaci s mnostvím pohybu, jaký mám, zařazovat, a druhá otázka je na protein. Kdy, jak a jaký protein jíst v případě redukční diety? Nahrazovat s ním snídani, nebo večeři? Svého času jsem měla 100% whey, ale kdy to míchám do vody, tak mě nezasytí, a pokud tím nenahrazuji hlavní jídlo jako snídani, oběd nebo večeři, ale piju jej jako doplňěk ,,normálního" jídla, přibírám po něm. Co koupit tento: http://www.fitness4u.cz/proteiny/409-ph … 1000g.html
Děkuji vem za shovívavé rady.
Není tady
Co se týká spalovače, tak to nevím, ale pokud jde o protein, ten se dá pít večer po cvičení.
Není tady
Ahoj zacala jsem behat a docela me to chytlo,tak bych potrebovala neco na spalovani at mi ty kilca jdou lepe dolu ☺
Není tady
Také jsem úplně propadla běhání,běhám u skoro rok,vyzkouela jsme různé spalovače a povzbuzovače,ale nakonec mě oslovil acai práek,mohu jen doporučit.
Není tady
Co to je acai o t9m jsem neslysela,to je nejakej spalovac?
Není tady
Je to bio práek,který obsahuje hodně antioxidantů a má pozitivní vliv na ztrátu hmotnosti. Obsahuje hodně vlákniny,tak se po něm cítí zasycena a zrychluje metabolismus. Kupuji si ho na natu.cz vyjde tady cenově dobře.
Není tady
Tak to zni dobre,podivam se na to.
Není tady
Zhubnul jsem běháním 20 kg a u jsem u toho zůstal. Min. 3x týdně vyběhnu. Někdy se mi nechce, ale u to beru jako hygienu, něco jako čitění zubů. :-)
Není tady
nemáte z toho běhání bolesti kolen, kloubu?
Není tady
Ty jsi ale nenápadná.
Není tady
Lejla9 napsal(a):
nemáte z toho běhání bolesti kolen, kloubu?
Mám.
A ani nemusím běhat
Není tady
Heleno, a já myslela, e jsi začala běhat.
Není tady
Na klouby jsem zkusila spoustu přípravků, moc od bolesti neulevily. A ve fitku kámoky poradily alavis. Ten pomohl.
Není tady