29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Děkuju moc, mrknu na to, snad to pomůže jinak fakt nevím, co budu dělat
Není tady
Já mám CatGenie, takže stelivo konečně nemusím řešit. Jsou tam omyvatelné granulky. Mohu říct, že CatGenií mi nepomohla jenom v tom, že konečně nemusím neustále kupovat a doplňovat stelivo, ale záchod je pořád čistý a nic nikde nesmrdí :-)
Není tady
To mi přijde zbytečně složité a zdlouhavé oplachovat kočkolit to radši koupím ten voňavý a pak ty kočičince vyhodím ven než je umývat
Není tady
A jak jste spokojené s tím voňavým kočkolitem nevadí to třeba té kočce, že to voní? Jinak s tou catgenií, neuvažujete, že by jste si ji pořídila? Ono ve výsledku Vám to usnadní hodně práce a dokonce i ušetříte a nemusíte kupovat a doplňovat neustále stelivo jak již zmiňuje Pidulik. jinak když si to pak přepočítáte finančně tak vás to vyjde levněji viz tento článek : https://www.financni-navigator.cz/kolik … hov-kocky/ , ale jako nechci radit záleží jen na vás co preferujete
Není tady
Za mě doporučuji pořídit si kvalitní kočičí toaletu. Já sama používám samočistící toaletu CatGenií a jsem spokojená. Mám dvě kočky, jednu toaletu a super. Nemusím se o nic starat a konečně doma nic nezapáchá a já jenom neustále nelítám celý den kolem záchodu a nečistím ho. Tak jsem jej čistila i několikrát denně:-(, jelikož jsem nechtěla, aby kočičky byly v hovínkách a taky to zapáchalo:-( Stelivo jsem často měnila taky a stejně to nepomohlo. U CatGenií stelivo neřeším. Stelivo se čistí samo, při spláchnutí toalety.
Upravil(a) KarolínkaLejla (17. 5. 2019 20:04)
Není tady
Také máme catgenie a jsme spokpjeni dříve jsem musela každý den čistit, aby mě to doam nesmrdělo a od té doby co máme catgenie je to super. Doma čisto nic nesmrdí za mě spokojenost
Není tady