27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Děkuju moc, mrknu na to, snad to pomůe jinak fakt nevím, co budu dělat
Není tady
Já mám CatGenie, take stelivo konečně nemusím řeit. Jsou tam omyvatelné granulky. Mohu říct, e CatGenií mi nepomohla jenom v tom, e konečně nemusím neustále kupovat a doplňovat stelivo, ale záchod je pořád čistý a nic nikde nesmrdí :-)
Není tady
To mi přijde zbytečně sloité a zdlouhavé oplachovat kočkolit to radi koupím ten voňavý a pak ty kočičince vyhodím ven ne je umývat
Není tady
A jak jste spokojené s tím voňavým kočkolitem nevadí to třeba té kočce, e to voní? Jinak s tou catgenií, neuvaujete, e by jste si ji pořídila? Ono ve výsledku Vám to usnadní hodně práce a dokonce i uetříte a nemusíte kupovat a doplňovat neustále stelivo jak ji zmiňuje Pidulik. jinak kdy si to pak přepočítáte finančně tak vás to vyjde levněji viz tento článek : https://www.financni-navigator.cz/kolik … hov-kocky/ , ale jako nechci radit záleí jen na vás co preferujete
Není tady
Za mě doporučuji pořídit si kvalitní kočičí toaletu. Já sama pouívám samočistící toaletu CatGenií a jsem spokojená. Mám dvě kočky, jednu toaletu a super. Nemusím se o nic starat a konečně doma nic nezapáchá a já jenom neustále nelítám celý den kolem záchodu a nečistím ho. Tak jsem jej čistila i několikrát denně:-(, jeliko jsem nechtěla, aby kočičky byly v hovínkách a taky to zapáchalo:-( Stelivo jsem často měnila taky a stejně to nepomohlo. U CatGenií stelivo neřeím. Stelivo se čistí samo, při spláchnutí toalety.
Upravil(a) KarolínkaLejla (17. 5. 2019 20:04)
Není tady
Také máme catgenie a jsme spokpjeni dříve jsem musela kadý den čistit, aby mě to doam nesmrdělo a od té doby co máme catgenie je to super. Doma čisto nic nesmrdí za mě spokojenost
Není tady