|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
A stejně si myslím, že život je tak krátky a člověk by ho měl prožít jinak než tím, že bude na svého partnera uražený.

Nemám moc času a teprve se rozkoukávám ale k tomuto se musím také přidat. Je to něco co mě už dlouho trápí.
a
I já mám doma cholerika. Je to můj druhý manžel. První byl flegmatik a taky to nebylo k životu. A navíc pil.
Zdá se že to beru z rohu do rohu.
Neštěstí je, že ten čertík z krabičky vyskakuje při sebenepatrnějším doteku, často ani nevím co ho vybudí. Po sedmi letech co jsme spolu jsem už uplně ubitá (myslím psychycky, ruku na mne ještě nevztáhl.)
Ale i tak už jsem byla asi před dvěma lety uplně na zhroucení a na práškách. Tak mě ty jeho sprosté nadávky a urážky deptaly.
Nejhorší je. že dcera z prvního manželství od nás odešla k otci. Podmínky nic moc ale asi tam má alespoň klid. ((několikrát ji slovně vyhodil - ať si táhne, i já také když jsem se jí zastala ).
Chtěla jsem odejít s dcerou někam bydlet jinam ale při nevelkém platu je to dost těžké.
Dcera studuje na gymplu a ráda by na vysokou a tak bych to vše neutáhla. Je to asi i můj strach být sama, podruhé rozvedená ! a na vlastních nohách.
Když je M normální tak je velice obětavý a zodpovědný. Mám starou maminku a on mi s ní vždy pomohl když potřebovala do nemocnice a též pro dceru ochodně dojede když je třeba. Když dávám dobrý pozor abych něco neřekla nebo neudělala případně ho jinak nepodráždila. tak můžeme mít i hezký den. Smutný co 

Není tady
Čau, Sagi, vítej do klubu Chovatelek parních válců
My s Reginou jsme zakládající členky a jakožto velezkušená chovatelka cholerika (30 let praxe) ti můžu radit
.....a ty se případně můžeš na moje rady vyprdnout, že....TAk já jsem se naučila loni (

) svého cholerika umravňovat - zatím pořád to funguje, tak snad je to už to pravé....já nevím, že na to člověk musí vždycky přijít až nakonec 

Takže - platí na něj jen jedno; musíš ho vypnout. Totiž ne jeho, ale sebe, pochopitelně. Ale já to i říkám, aby bylo jasno, že to není rozmar, ale že to vyplynulo ze situace. Řeknu - končím tuhle debatu -TEĎ a od tý chvíle prostě nereaguju. Nijak a za žádných okolností, dokud se neuklidní a ta jeho strmá samonasrávací se hezky nesloží jako kobra do košíku 
Není tady

Ja som držala 9 rokov s cholerikom, vydržala kadečo- ale už s ním, chvalabohu, dosť dlho nie som. Pre mňa, flegmatika tzv. "z chránenej dielne"(Naši sa fakt NIKDY nehádali) je to horror nahorrorovatejší.
Inak, ten môj mi prir rozchode povedal, že ho o.i. štvalo aj to, že sa so mnou nedalo ani pohádať
- doslova "Lepšie som sa porozprával s tou stenou ako s tebou!!!" 
Není tady

Lupi i ostatní
Tuhle jsme byli ještě s jeho matkou na výletě.(má podobnou povahu). Začali se strašně hádat
jesli ten rybníček u kterého jsme se byli podívat je stále stejný nebo jesli trochu zarostl travou. Už jsme dávno byli jinde a oni nepřestávali. A já se najednou musela začít smát.
Jen tak z ničeho nic mi přišlo k smíchu že si takovou blbostí kazí výlet a oni najednou oba ztichli a už o tom nepadlo ani slovo. No paráda. Dokonce se mě ani nikdo nezeptal čemu se směju. Díky 
Vaše rady fungují.

Není tady