|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
No niku dík moc
jste tu všichni strašně hodní
jsem dneska v nějaké depce..
člověk si uvědomí spoustu věcí...
Není tady

Tak to je fajn, že si spoustu věcí uvědomuješ, člověk se z chyb většinou poučí. Ale už to teď fakt nech plavat, s tím, co se stalo, už nic nenaděláš. Ber to jako absolutně blbej úlet, ale neměj z toho depku, na depky jsi ještě mladá.
Není tady

Kismína - sorry, že to píšu foneticky, ale je to hezký 
Řekla bych, že máš dneska větší štěstí na lidi, ber to tak, že né každej je moralista, jsou i lidi, kteří dají za pravdu tobě. Lépe řečeno ztotožní se s tvými názory.
Stejně se historie nedá změnit. Zaměř se na to, co tě čeká, nemusíš to nijak moc měnit, akorát buď zodpovědná, aby sis nějakým blbým úletem nezkazila život.
Tak pic 
Není tady
kiss-me-na napsal(a):
sexynet: bezpochyby vím co dělat..jenže hledám tu nejlepší možnost..zajímá mě jak to vidí ostatní, chtěla jsem vědět jak by to astaní udělali, či cokoliv jiného, lidské zvědavost... proto jsem sem napsala. Vím že si stejně nenechám do něčeho moc kecat, ale...byla jsem zvědavá. Každý kluk, chlap to má jinak
někdo má rád nepřístupné a někdo ďáblíky...zaředila jsem do té druhé skupiny
a nevím zdali je to dobře
Můj názor, případně i rady zní:
a) Nikam se neškatulkuj, to Ti v ničem nepomůže (ba naopak).
b) Používej kondom.
c) Hlídej si spotřebu alkoholu, když to s Tebou takhle cloumá.
d) Pokud víš, že toho nebudeš druhý den litovat, a pokud Ti to za to stojí, tak si to užij.
Já jsem v Tvém věku sice nic podobného neprováděla a dnes toho vůbec nelituji, ale nemá cenu Tě tu soudit. Každý člověk je prostě jiný...
Když Tě okolí neodsoudí jako děvku, tak si na Tobě stejně najde něco jiného... (budeš pro ně třeba stará panna, workohlička, alkoholička, bulimička, anorektička, hysterka, fiflena...). Člověk je tvor společenský a s těmi soudy okolí už se budeš muset sama nějak vyrovnat;)
Není tady