Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#51 31. 7. 2007 22:11

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

Re: radu prosím :)

Oxi napsal(a):

Vasku nabuduce by sme sa na tu ich oslavu mali dat pozvat lol

lollollol oni tak budou na starý fotry zvědavý lol

Není tady

#52 31. 7. 2007 22:12

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

ked piju absinth tak im to ani nepride lol

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#53 31. 7. 2007 22:13

kiss-me-na
♥♥-----
Místo: Pardubice

Když tobě to připadá úplně špatně vííš.. S prvním zminovaným jsem chodila..měli jsme spolu pouze orální sex, více jsem nechtěla, po té oslavě se to vše zvrtlo a už jsme se neviděli ( na té jsem taky s nikým neměla sex ) potom jse se začala vídat s tím s kterým jsem se následně vyspala,..no..a pak je tam tamten, se kterým jsem ještě nikde nebyla..a oslavenec, toho jsem na techm záchodkách odmítla, to tam také zminuji smile

Není tady

#54 31. 7. 2007 22:13

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

Oxi

lollollol vypadáš jako mladej kluk alberttummenupplollollol

Upravil(a) vašek (31. 7. 2007 22:15)

Není tady

#55 31. 7. 2007 22:15

Maya.82
Host

Oxi to je dobry napad taky bych se na takovou oslavu podivala kde to jede každy s každým jak kiss-me-na psala. To musi byt zajimave. Já mám za sebou oslavy jen takové kde se popije pokecá a jde se spořádaně domů, ale že se na sebe každý s každým plazí tak ty ještě ne.

#56 31. 7. 2007 22:15

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

kiss-me-na napsal(a):

vašek: no já vým že se na to vymlouvat nemám, ale někdo má po něm prostě větší sklony k...určitým věcem..smile jo, taky bych to tak viděla, proto jsem jim všem řekla že je nechci.. ale stejně porát píšou, neodlomní. Mám v tom zmatek a jen jsem chtěla třeba pošťouchnout .) vidět názory druhých. To je myslím pochopitelné . Nezažil? Přála bych ti aby jsi zažil, ono to má něco pěknýho do sebe( byla to taky moje první taková akce, tak jsem si ji užila, plnými doušky..ale potom smile), to ráno bylo to zajímavé.

holka, ty máš IQ tykve .... k čemu máš větší sklony...jj, zábrany jdou stranou a morálka zapadá se sluncem, viď? Buď tohle chování v sobě máš a alkohol to podpoří, nebo nemáš...taky můžeš sice udělat kravinu, ale tohle roll
Víš proč ti holka píšou? Protože před nimi už máš nálepku "rádodajka" a tu už ti nikdo neodpáře....
No to bych Vaškovi fakt přála zažít big_smile tohle se fakt jen tak nevidí....big_smile
Ta hlavně, že sis to užila jak říkáš plnými doušky....a mělo to něco pěknýho do sebe..... lol co pohlavní nemoc, ještě žádná..???

Upravil(a) PPavlaa (31. 7. 2007 22:16)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#57 31. 7. 2007 22:15

kiss-me-na
♥♥-----

oxi: tak ty to teda zírám, jsi první kterého jsem tohle slyšela říct ( že s ním absint nic nedělá)
jinak..ačkoli pochybuji že já se na něčem takovém ještě jednou budu podílet, tak proč by jsme vás tam nechtěli?big_smile platilo pravidlo přivedte koho znáte smile, koho chcete..

Není tady

#58 31. 7. 2007 22:16

Maya.82
Host

kiss-me-na no popravdě jsečm už s těch všech lidí jelen co s kým kde. Ale je jich dost proto se v tom jaksi nevyznam. Jakub kamarad tam ten druhy. Kurnik či ja vím který je který??

#59 31. 7. 2007 22:19

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

Maya.82 napsal(a):

Oxi to je dobry napad taky bych se na takovou oslavu podivala kde to jede každy s každým jak kiss-me-na psala. To musi byt zajimave. Já mám za sebou oslavy jen takové kde se popije pokecá a jde se spořádaně domů, ale že se na sebe každý s každým plazí tak ty ještě ne.

jsem si říkal, že jsem asi chodil na jiný večírky a ono ne ... bylo ná víc

Není tady

#60 31. 7. 2007 22:20

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

kiss-me-na napsal(a):

oxi: no porad mi jak to chodí smile) nepřístupná...to je jedna z věcí který mi vždycky šla...potom jsem se na to vykašlala a zájemců se náhle ukázalo...nevím zdali je to tak dobrý ..

nepřístupná...to ti vždycky šlo...se poseru lollol
njn, všichni si chtěj vrznout, viď...no když vidí, že dáš, to se zájemců vynoří lol

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#61 31. 7. 2007 22:21

Maya.82
Host

Vašek vidiš, že nejsi jediný kdo chodí na normální večírky.

#62 31. 7. 2007 22:22

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Oxi napsal(a):

Jasne ze bolo plno zaujemcov ... ved ktory pubos by si rad nezas*kal uplne bez namahy ... V tvojom veku by som prisupil na sex tak po par mesiacoch chodenia, nie hned na pockanie.
Holky, co ich zbalis na jedno pivo su cenene asi ako ked najdes na ulici 5 korun.

tummenupptummenupptummenupptummenupptummenupp

Není tady

#63 31. 7. 2007 22:22

kiss-me-na
♥♥-----

no, neříkám že jich bylo málo, ale spala jsem pouze s jedním, nevím jak jste vydedukovali že jsem dala každému smile
tohle už nemá cenu, z této debaty couvu..PPavlaa zřejmě patří k tem co spíše sráží než debatují, ale budiš..A nevím jestli Vám ostatním se mi povedo to ještě někdy uvést na provou míru big_smile

Není tady

#64 31. 7. 2007 22:24

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Maya.82 napsal(a):

No nevím kiss-me-na dáblík bejt můžeš, ale nebylo by lepší počkat si aspon pár týdnů než to tomu svému předvedeš?? Já osobně si myslím, že tě tak akorát budou považovat za štětku a ne za dáblíka. Taky jsem měla známou co dala každému na potkání a nedopadla nejlíp.

tummenupptummenuppgodlike

Není tady

#65 31. 7. 2007 22:29

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

kiss-me-na

jsi to napsala dost špatně, takže se nemůžeš divit že to každej chápe jinak, a slovní obraty ... se to tam rozjelo... každej s kyždým..... nemůžeš používat jsou mnohoznačný přitom tvrdíš že jsi na večírku s nikým nespala. Musíš psát přesně a srozumitelně.

Není tady

#66 31. 7. 2007 22:31

kiss-me-na
♥♥-----

vasek : já se nedivím, z5tně jsem si to po sobě četla ..ale tak třeba pro příště.
          -> jediné čemu se tu divím je PPavlaa....

Není tady

#67 31. 7. 2007 22:32

Maya.82
Host

Vašek to máš pravdu já jsem to četla a jsem s toho jelen.

#68 31. 7. 2007 22:32

pavel124
♥♥-----

pro kiss-me-na: Když to čtu, nechápu, co u Tebe orální sex a normální sex. Není to jedno a to samé??vissla

Není tady

#69 31. 7. 2007 22:33

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

kiss-me-na napsal(a):

no, neříkám že jich bylo málo, ale spala jsem pouze s jedním, nevím jak jste vydedukovali že jsem dala každému smile
tohle už nemá cenu, z této debaty couvu..PPavlaa zřejmě patří k tem co spíše sráží než debatují, ale budiš..A nevím jestli Vám ostatním se mi povedo to ještě někdy uvést na provou míru big_smile

jj a jsem ráda, že nejsi moje dcera tongue

Není tady

#70 31. 7. 2007 22:33

Maya.82
Host

kiss-me-na proč se divíš PPavle?? Má na to prostě svůj názor. A o to ti přece šlo, aby ti lidi řekli své názory ne??

#71 31. 7. 2007 22:35

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

kiss-me-na napsal(a):

vasek : já se nedivím, z5tně jsem si to po sobě četla ..ale tak třeba pro příště.
          -> jediné čemu se tu divím je PPavlaa....

klidně se div...já se totiž divím taky, když to po tobě čtu....

Není tady

#72 31. 7. 2007 22:36

Maya.82
Host

Pavel124 Taky si myslím, že orální a normální sex je přece jen sex. Nebo, že by to bylo něco jiného??

#73 31. 7. 2007 22:38

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Chlap je lovec, potřebuje dobývat....ale s tebou té práce moc nemají....  dumbom

Není tady

#74 31. 7. 2007 22:38

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Maya.82 napsal(a):

Pavel124 Taky si myslím, že orální a normální sex je přece jen sex. Nebo, že by to bylo něco jiného??

ne myslíš si to správně...jen ona to vidí jinak...

Není tady

#75 31. 7. 2007 22:38

kiss-me-na
♥♥-----

maya.82 : jo, tak to máš pravdu..

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí