|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
sexynet :a tomu je tedy 14
oxi:chápu to zprávně, že tvůj první styk byl po vysoké?
Není tady
kdepak Oxi na to ještě čeká :-))
Není tady
kiss-me-na nie, chapes to zle
Ak by som mal v 17 dceru, mala by teraz uz 17, ale kedze som ju mal v 28 (takmer) tak ma teraz len 6 
A prvy pohlavny styk som mal v 15.
Jj Vasku, dceru mi urobil sused 
Upravil(a) Oxi (31. 7. 2007 21:52)
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
oxi: no porad mi jak to chodí
) nepřístupná...to je jedna z věcí který mi vždycky šla...potom jsem se na to vykašlala a zájemců se náhle ukázalo...nevím zdali je to tak dobrý ..
Není tady
No ta diskuze začíná trošičku mířít někam jinam. 
oxi : netušila jsem kolik ti je let , možná proto
Není tady
kiss-me-na: Ale stejne - na to, ze je ti 17, tak bys uz mohla trochu "vedet", co delat, ne?
Kdyz radis jak utrzena ze retezu 
Není tady
No jestli můžu do toho kecat a jestli jsem to pochopila dobře tak tady myšleno nepřístupná tak, že hned každému neroztáhneš nohy. Nebo se pletu??
Jasne ze bolo plno zaujemcov ... ved ktory pubos by si rad nezas*kal uplne bez namahy ... V tvojom veku by som prisupil na sex tak po par mesiacoch chodenia, nie hned na pockanie.
Holky, co ich zbalis na jedno pivo su cenene asi ako ked najdes na ulici 5 korun.
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
sexynet napsal(a):
kiss-me-na: Ale stejne - na to, ze je ti 17, tak bys uz mohla trochu "vedet", co delat, ne?
Kdyz radis jak utrzena ze retezu

Není tady
nejlepsi zpusob, jak ztratit kamarada, je se s nim vyspat...bohuzel se clovek pouci jen z vlastnich chyb...
ted uz jsem poucena a kamaradi jsou tabu (obzvlast, kdyz se jedna o partu..)
nejlepsi je pit radeji min, nez vic, odchazet radeji driv, nez pozdeji a hlavne sama! a na tyhle typky se vykasli, nestoji za to, zacni nekde jinde a lepe...

Není tady
Maya.82 napsal(a):
No jestli můžu do toho kecat a jestli jsem to pochopila dobře tak tady myšleno nepřístupná tak, že hned každému neroztáhneš nohy. Nebo se pletu??
Nepletes.
Ja bych to tak horky zase nevidel, staci, kdyz na sebe nenechas hrabat (nebo aspon pockas 3 tydny, kdyz vydrzi, at si sahne) :-)
Není tady
sexynet: bezpochyby vím co dělat..jenže hledám tu nejlepší možnost..zajímá mě jak to vidí ostatní, chtěla jsem vědět jak by to astaní udělali, či cokoliv jiného, lidské zvědavost... proto jsem sem napsala. Vím že si stejně nenechám do něčeho moc kecat, ale...byla jsem zvědavá. Každý kluk, chlap to má jinak
někdo má rád nepřístupné a někdo ďáblíky...zaředila jsem do té druhé skupiny
a nevím zdali je to dobře 
Není tady
HB: díky..asi nejlepší poznatek ze všech tady.
Není tady
No nevím kiss-me-na dáblík bejt můžeš, ale nebylo by lepší počkat si aspon pár týdnů než to tomu svému předvedeš?? Já osobně si myslím, že tě tak akorát budou považovat za štětku a ne za dáblíka. Taky jsem měla známou co dala každému na potkání a nedopadla nejlíp.
Maya.82 : jak každému
už jsem psala že jsem tam spala jen s jedním..a to ještě ani ne tam..ale až po určité době..
Možná je to šptně napsané, ne možná, ale určitě...Vypisovat všechno, byli by jsme tu ještě zítra
Schůzek jsme meli taky dost...to nebylo že bych se s nimi seznámila a ahoj já jsem Bára a šup na to 
Není tady
připadáš si jako děvka....svrbí mě jazyk říct ti, že jsi děvka....promiň ale toto 
Není tady
Myslis ze dablik je holka co da kazdemu hned? Dablik len tak neda nikomu ale provokuje az na hranicu znesitelnosti. A az potom sa rozhodne ci nieco bude alebo nie
A vacsinou nie 
Upravil(a) Oxi (31. 7. 2007 22:08)
HB
nemyslím si že když se s někým vyspíš tak ztratíš kamaráda ... třeba nestáli za to, ale rozhodně je ztratíš když bude takhle přeskakovat v partě mezi všema.
Není tady
kurňa..povidám vám že jsem tam měla pletku pouze s jedním..a to až asi po 3 měsících...na té párty to sice jelo ve velkém stylu, ale nepletme do toho sex 
Není tady
vasku mozno nie v nasom veku ale v 17 urcite ano 
kiss-me-na napsal(a):
vašek : ne neblázni, alkohol udělal své, byli jsme hodně moc opilí.Bumbal se tam absint.Tohle vše se odehrálo během půl roku. A nebyla jsem v tom takhle jediná, na té oslavě to bylo každý s každým. Z tech kluků jsem spala jen s jedním.
to je ale stupidní výmluva...když neumíš chlastat, tak nechlastej
hlavně, že je to čím omluvit, že 
Není tady
No nevim nejdřiv si psala o nějak Jakubovi pak nějaký kaqmarád, který mu to řekl no nevím to mi jako jeden nepřipada.
Vasku nabuduce by sme sa na tu ich oslavu mali dat pozvat