|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Nety:Jasně, že už s ním nejsem... a právě díky Bohu za to. Když si představím, že byl takový srab, že mi to ani nenašel odvahu za tu dobu říct, nevím, co bych s ním dělala... Pro mě je to naprostý důkaz jakési neuctivosti, nezájmu, ten člověk si tě prostě neváží. Jsem ochotná se přes nevěru snad i přenést, ale pouze v případě, že mi to sám partner řekne a vysvětlí proč se to stalo a proč chce se mnou zůstat. V takovém případě dám šanci - ale aby se schválně za mými zády tahal s jinou, a věděli o tom další lidé, némlich naši známí a on mi to neřekl - to neberu. A proto bych to chtěla vědět.
Není tady
Cihla napsal(a):
Souhlasím plně s Me; když mě podvedla po 3 letech moje první láska, všichni společní kamarádi o tom věděli, neboť on si svou novou slečnu vodil i mezi ně a nějak se s ní netajil, prý tvrdil, že mi to snad časem řekne, trvalo to asi 2 měsíce nebo tak, už ani nevím... Asi zkoušel, jestli se mu vyplatí zůstat se mnou nebo jestli bude lepší ona, nevím
Každopádně mi nikdo nic neřekl a když jsem je načapala sama, a přišla jsem se kamarádům vyplakat na ramínko, zjistila jsem, že oni to věděli - reagovali větami typu "On už ti to řekl?" apod. Tehdy to byla největší, závěrečná podpásovka, jakou jsem mohla dostat - kdyby mi to řekli rovnou, zachovali by si přede mnou tvář, ale takhle...
Dělali ze mě blba spolu s ním, a ještě se dokázali kamarádit se mnou a pak být zároveň i s ní... Jí prý hrozně zajímalo, jaká jsem, věděla o mě... pak se na mě další 3 měsíce smála jako rapl kdykoli jsme se potkaly, no, já bych to chtěla vědět, kdyby se situace opakovala. Takže problém je zřejmě v povaze oné podváděné dámy, a to tady nikdo nevypátráme
Tak to je síla, já bych asi zabila toho ex i ty kámoše!
Jsi silná, že jsi to zvládla!
Není tady
Me, byla to jen jedna lekce na téma "Život"
A dost mi to dalo a hodně jsem se tím tak nějak probudila, řekla bych, že od té doby jsem třeba vnímavější ke svému okolí. Napadlo mě, po pár letech, že mi to třeba neměli sílu říct, měla jsem tehdy svůj vysněný svět a nechtěli mi ho bořit, možná ani on sám
Ale měli mi ho zbořit, protože byl jenom trapnou iluzí. A v těch pokud možno žít nechci, i když se tomu nikdy úplně neubráníš 
Není tady

Cihla napsal(a):
Ale měli mi ho zbořit, protože byl jenom trapnou iluzí. A v těch pokud možno žít nechci, i když se tomu nikdy úplně neubráníš

Není tady
No a já jsem zase ráda, že jsem se to nedozvěděla, protože bych určitě reagovala stejně - rozchodem!
A také jsem ráda, že mě přítel neobtěžoval tím, že by mi řekl, že je nevěrný a snažil se vysvětlit důvody ! To bych ho praštila sama.... byla jsem ráda, že si to vyřešil sám a nebýt té "společné kamarádky" která mi to řekla po dalším roku, dobře fungujícího vztahu, mohl tento vztah fungovat nerušeně dál (zapomněla jsem napsat, že toho času to byla hlavně jeho kamarádka, která chtěla být něco víc, což jsem se také dozvěděla až časem - zase od jiné). Náš vztah, ku zlosti těch zainteresovaných, opět funguje a dnes už to beru tak, že ho to vlastně posilnilo - takže nelituji a určitě se na "kámošku" nezlobím. Jen vím, že to bylo už zbytečné - tu info mi měla dát, když byla aktuální a nebo vůbec. Tak to beru já! Jenže u nás je to tak nějak fifty fifty. Já za sebe vím, že nechci nic vědět - dokud se tedy partner nezamiluje a nerozhodne se odejít - ale to zase věřím, že mi to řekne sám. Podle sebe soudím tebe 
Není tady

To je obdivuhodné, takhle vědět, co je pro druhého nejlepší.
Není tady
No, já teda nevím, co je nejlepší pro druhé - ale vím, co je dobré pro mě ... to mi stačí.
Do jiných se nestarám... pokud se mě to nějak bezprostředně netýká!
Není tady
Kdyby všichni energii, co věnují péči o druhé, věnovali péči o sebe, jak by bylo na světě nádherně
.
Upravil(a) lvice (3. 8. 2007 12:15)
Balonek: Svatbičky jsou přece kvůli majetečku 
Proč jsi mi to neřekla před 20 lety? Vybrala bych si jinak:D Já jsem tehdy, duše čistá, měla ještě radost z toho, že oba dva máme jen holej zadek, tedy že jsme "v jedné lajně"
. Strašně mě tehdy udivilo, když mi známá v první větě o svém příteli nesdělila, že má krásné modré oči, nýbrž že on má našetřeno sto tisíc. Myslela jsem si, že je divná. 
A ona zatím byla "jenom" praktická. 
Není tady

Eva36 napsal(a):
Natálie : ... že neutáhne podnájem???!!! ... ch jo... voni jsou fakt blbí.... mojí kamarádky manžel se zase takhle vracel od rodičů, kam byl odejit, s kytkou ... tak si myslela, že třeba pochopil a že chce věci urovnat a on jí řekl:"Prosím tě, vem mě k sobě...já to tam s našima nevydržím." .... no, pitomci ... plácaj´to od maminky k manželce, k milence, pak zas k mamince ... a myslej´si, že jim to projde ...
LOL

Není tady