Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 31. 7. 2007 16:48

noddy
♥------

Kamarádky manžel má milenku

Dobrý den,nevím,zda mi někdo může napsat nějakou radu,ale zkusím se zeptat.V neděli jsme jeli s manželem po dálnici z Prahy a předjel nás kamarádčin manžel.Já myslela,že jedou z rodinného výletu,a tak jsem chtěla,aby je manžel předjel,že si zamáváme.Ale vedle řidiče-manžela mé kamarádky seděla úplně jiná ženská.Dost mě to vyděsilo,ale utěšovala jsem se,že to nemusí nic znamenat.Jenže za chvíli mi zazvonil telefon a ten náš známý mi volal,ať jeho ženě nic neříkám.Byl prostě s milenkou a my ho načapali.A teď řeším to,jestli jí to mám říct,že má její chlap ženskou a nebo dělat,že se mě to netýká.Ale hlavně,jak jí to mám říct.Nikdy jsem se do takové situace nedostala.Nejradši bych mu rozbila čumák.Z té Prahy jsme měli odjíždět mnohem dříve,ale nějak jsme se zasekli a pak se mi stane tohle.Pořád na to myslím.Poradíte mi někdo?Díky za každou reakci.

Není tady

#2 31. 7. 2007 16:52

sexynet
♥♥♥♥♥♥-

Re: Kamarádky manžel má milenku

Do cizich vztahu bych se osobne NIKDY nemichal. Ne ze by muselo vzdy platit - nehas, co te nepali, ale tohle je zrovna pripad, do ktereho bych se nemotal.

Není tady

#3 31. 7. 2007 16:55

Nick3594
Host

Tak ty chceš být tou "dobrou duší", která jí to chce říci..... usch. To není tvůj problém a skutečně se tě netýká, takže se nemusíš tvářit, že se tě netýká.......

#4 31. 7. 2007 16:55

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Taky bych si to nechala jen pro sebe!

Není tady

#5 31. 7. 2007 16:58

Santala
♥♥♥♥♥♥-

No, já to tak jednoznačný jako sexik nemám neutral

Určitě bych jí nic neříkala narovinu.
Pak taky záleží na tom, jaký máte vztah vy dvě.
Jestli ti ovšem kamarádka každou noc brečí do telefonu,jak je zoufalá...stejně bych nic neříkala, ale možná lehce naznačila.
Ale, tohle je hrozně složitý - sama sem tý situaci byla několikrát va
Je to hrozně idividuální...Jedna z těch mejch " postiženej " kamarádek mi pak řekla, že to bere jako podraz, že jsem jí nic neřekla  a ona se mi nad ním rozplývala láskou..

No, nezávidím..

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#6 31. 7. 2007 17:01

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Mně to řekla kamarádka,. že má můj manžel milenku.

A jsem jí strašně vděčná. Já jsem stejně tušila, ale s odstupem půl roku jí děkuju, že jsem nebyla dál za vola.

Není tady

#7 31. 7. 2007 17:03

Leila
♥♥♥♥♥♥-

A jestli bych to dovedla já říct kamarádce?? 

Jak které, asi. Teď těžko říct.

Musíš ji odhadnout- jestli Ti bude vděčná,že ví, nebo naopak.

Upravil(a) Leila (31. 7. 2007 17:04)

Není tady

#8 31. 7. 2007 17:04

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Leila napsal(a):

A jsem jí strašně vděčná. Já jsem stejně tušila, ale s odstupem půl roku jí děkuju, že jsem nebyla dál za vola.

No, prosim Noddy !
Tady to máš live od přímo zasvěcené !
Myslím na tebe Leilo par
Koukej mu už dát nějakou parádní lekci s tím fiktivním milencem ! dumbomtummenuppfuckyou

Není tady

#9 31. 7. 2007 17:06

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Santala napsal(a):

Leila napsal(a):

No, prosim Noddy !
Tady to máš live od přímo zasvěcené !
Myslím na tebe Leilo par
Koukej mu už dát nějakou parádní lekci s tím fiktivním milencem ! dumbomtummenuppfuckyou

pussa

Není tady

#10 31. 7. 2007 17:07

Leila
♥♥♥♥♥♥-

noddy napsal(a):

Dobrý den,nevím,zda mi někdo může napsat nějakou radu,ale zkusím se zeptat.V neděli jsme jeli s manželem po dálnici z Prahy a předjel nás kamarádčin manžel.Já myslela,že jedou z rodinného výletu,a tak jsem chtěla,aby je manžel předjel,že si zamáváme.Ale vedle řidiče-manžela mé kamarádky seděla úplně jiná ženská.Dost mě to vyděsilo,ale utěšovala jsem se,že to nemusí nic znamenat.Jenže za chvíli mi zazvonil telefon a ten náš známý mi volal,ať jeho ženě nic neříkám.Byl prostě s milenkou a my ho načapali.A teď řeším to,jestli jí to mám říct,že má její chlap ženskou a nebo dělat,že se mě to netýká.Ale hlavně,jak jí to mám říct.Nikdy jsem se do takové situace nedostala.Nejradši bych mu rozbila čumák.Z té Prahy jsme měli odjíždět mnohem dříve,ale nějak jsme se zasekli a pak se mi stane tohle.Pořád na to myslím.Poradíte mi někdo?Díky za každou reakci.

Ale taky ji odhadni ve smyslu, aby po Tvé informaci neskočila z okna, Noddy. vissla

Není tady

#11 31. 7. 2007 17:10

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Leila napsal(a):

noddy napsal(a):

Ale taky ji odhadni ve smyslu, aby po Tvé informaci neskočila z okna, Noddy. vissla

No, přesně - tohle je hrozně složitý.
Musíš znát víc faktorů - jestli žije v iluzi "Happy family" zbouráš jít doměček z karet, obšourník se vrátí, všechno zapře a budeš ta nejhorší na světě, co jim pokazila idylku va

Upravil(a) Santala (31. 7. 2007 17:10)

Není tady

#12 31. 7. 2007 17:13

noddy
♥------

Já právě vůbec nevim,jak by mohla reagovat.Vím,že už jednou krizi měli,on už měl "tašky za dveřma",ale co by to s ní mohlo udělat teď,fakt vážně netušim.A jak bych u ní dopadla já, nevim vůbec.

Není tady

#13 31. 7. 2007 17:14

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Santala napsal(a):

Leila napsal(a):

noddy napsal(a):

No, přesně - tohle je hrozně složitý.
Musíš znát víc faktorů - jestli žije v iluzi "Happy family" zbouráš jít doměček z karet, obšourník se vrátí, všechno zapře a budeš ta nejhorší na světě, co jim pokazila idylku va

fuckyou fuckyou fuckyou

Jo, krásně popsaný.

Noddy, musíš vědět, jaký je jejich manželství, jestli ona netuší, jestli to "ustojí". A jít do toho- stejně Ty to asi chceš udělat- že Tě třeba nebude mít ráda.

Držím Ti palce, Noddy.

Není tady

#14 31. 7. 2007 17:14

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

Já bych jí to asi řekla... Nebo aspoň naznačila...

Není tady

#15 31. 7. 2007 17:14

Santala
♥♥♥♥♥♥-

noddy napsal(a):

Já právě vůbec nevim,jak by mohla reagovat.Vím,že už jednou krizi měli,on už měl "tašky za dveřma",ale co by to s ní mohlo udělat teď,fakt vážně netušim.A jak bych u ní dopadla já, nevim vůbec.

Tak zatím jen prozkoumej terén vissla

jak moc dobrá je to kamarádka ?
Jak často se vídáte ?
Chtěla by jsi ty slyšet něco takového od ní ?
Brala bys to jako kamarádské gesto ?

Není tady

#16 31. 7. 2007 17:16

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Já bych byla opatrnější. taky je možné, že to ví a nestojí o takovouhle "pomoc". V žádném případě bych se do toho nepletla.... může to napáchat víc zla než dobra. Tohle není tak jednoduché. Až jí to řekneš , nebude to moct ignorovat a myslím, že Ti je po tom úplné prd.

Upravil(a) Nety (31. 7. 2007 17:17)

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#17 31. 7. 2007 17:26

Maya.82
Host

No zajímavé téma, ale jak se říka "Za dobrotu na žebrotu" já bych se asi taky radši do toho nemotala nakonec stejně nejhůř skončí ten co chce pomoct.

#18 31. 7. 2007 17:34

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

tohle je nejhorší situace :-( když nic neuděláš, tak ti bude vyčítat že jsi ji to neřekla ..., když jí to řekneš tak ti zase nebude věřit a budeš pro ni asi ta špatná, je to fakt blbá situace ...

Není tady

#19 31. 7. 2007 17:38

Nick3594
Host

Vašku, jak jí může něco vyčítat, když nebude vědět, že je viděla? To mi tedy vysvětli wink

#20 31. 7. 2007 17:52

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

ono se to časem může provalit, nebo může manžel od ní odejít ....

Není tady

#21 31. 7. 2007 17:53

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

Není tady

#22 31. 7. 2007 17:55

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

vašek napsal(a):

tohle je nejhorší situace :-( když nic neuděláš, tak ti bude vyčítat že jsi ji to neřekla ..., když jí to řekneš tak ti zase nebude věřit a budeš pro ni asi ta špatná, je to fakt blbá situace ...

Proč vyčítat něco, o čem buď vůbec neví a nebo si toho vědoma je, ale nechce to vědět, nebo nechce, aby to věděli ostatní ? Mně ta situace přijde naopak už docela jednoduchá. Nechala bych senzaci senzací a starala se o své vlastní vztahy. Ale chápu, že ldi, když je průser, tak projevují abnormální zájem právě o ty vztahy druhé, kde se něco děje, ač jim do toho vůbec nic není. Ne každý vztah nevěra zničí. Každý, kdo po nevěře vztah končil bude říkat, že by to zase chtěl vědět, aby ze sebe nedělal vola a pdobné důvody. jenže jsou i silné vazby a vztahy, které nevěru přečkají. A tam je lépe asi nevědět. Každopádně když pojme podezření, zjistí si to sama. A jestli to byl úlet, tak to tak patrně mělo zůstat. Vždy´t už tady ta témata podobná byla tolikrát....

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#23 31. 7. 2007 17:56

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

vašek napsal(a):

A nebo taky ne. A i když se to provalí, nikdo nemusí říkat hned - jo já to věděla, já je taky viděla...
S tímhle fakt opatrně a vůbec do toho nestrkat nos pokud nebudu požádána o radu.

Není tady

#24 31. 7. 2007 18:06

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

já s tebou Nety souhlasím, nestrkat do toho nos, co ale když už žena podezření má a zeptá se jí....

Není tady

#25 31. 7. 2007 18:12

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Za sebe můžu zodpovědně napsat, že já bych byla ráda, kdyby mi o tom kamarádka řekla. Sice je to ožehavé téma, může se v tomto případě napáchat i dost škody, ale na druhé straně, je lepší "vědět", než být za oslíka i několik let..... Není pro mě hloupější představy, než že celé okolí ví, jenom já netuším.....
A ještě dodatek: jestli už měl dotyčný manžílek jednou kufry za dveřma, asi to neukazuje na přílišnou idylku v jejich vztahu. Možná se kamarádka Noddy nerozvádí právě jen proto, že ten vykuk dojede z výletu s milenkou a vykládá manželce, jak by ji nikdy neopustil.... Pokud Noddy opatrně řekne kamarádce pravdu, možná jí tím dopřeje osobní svobodu dřív, než by se k tomu sama ta její kamarádka rozhoupala. Mně vždycky nejvíc nadzvedne představa, že ta jeho manželka mu třeba zrovna v té chvíli žehlí košile nebo vaří večeři, ach jo....
A zase - dokážu si představit, jak těžko by se mi něco takového mé kamarádce říkalo.... V této chvíli opravdu nevím, zda bych toho byla schopná.
Ale obecně vzato, hlasovala bych pro "čisté víno". Mně kdysi "dobré duše" (a to zdaleka nebyly kamarádky) dopřály jisté informace a já jsem za to neskonale vděčná, mohla jsem se totiž následně nějak v tom partnerství zařídit. Nakonec - pokud si chlap dovoluje brát milenku do auta (asi by hned nevolal, kdyby šlo jen o kolegyni a o jeho čisté svědomí), musí přece počítat s tím, že ho někdo uvidí.

Upravil(a) Tercila (31. 7. 2007 18:24)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí