29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Na jedné straně to mám také tak teď byla otázka - co s tou druhou stranou.... ale když těch 110cm rozdělím na troje dvířka ? Tak budou kolem 36 cm - 3 dvířka pod dřezem. Nevím, jak by vypadalo, kdyby tam byla ta rohová - např. těch 40 cm (kolik to máš prosím tě ty, aby se tam vešel ten otáčecí koš ? No a zbytek by mohli být jen jedny dveře, ale ty by byli přes 60cm s využitím toho rohu ? No - nevím jestli fakt nebudou lepší ty troje dvířka - na ty jedny(prostřední) by se dal dát koš .... a asi by tři stejná dvířka působila estetyčtěji než dvoje různé ? Já fakt nevím :-( Hodila bych sem ten návrh, ale nevím, jak ?
Není tady
Jenom dotaz - pod dřezem bude odpad, ne? Jen jestli si na to myslela, nám zabírá dost místa... A ten návrh by byl nejlepší, ale já ti určitě neporadím jak A odkud budeš mít kuchyň?
Není tady
Zkus světlé barvy
Není tady
Zdravíčko, já si nechával obkládat kuchyň tady http://www.svetinterieru.cz/komplexni-r … klic.html. Co se týče ceny a provedení, jedná se o naprosto skvěle odvedenou práci a nemohu si je vynachválit. Rozhodně se jedná o velice kvalitní firmu a z vlastní zkušenosti mohu pouze a jenom doporučit.
Není tady
CherryAnn napsal(a):
Dobrý den, nemáte náhodou někdo zkušenosti s obklady Vogue marfil?
Tak tyto obklady bohužel neznám, vybrala jsem si krásné na www.studiokoupelen.cz. Manžel se do toho chce pustit sám, jsem zvědavá, jak to dopadne. Ráda bych to do vánoc měla, ale nevím, nevím.
Není tady