Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 3. 8. 2007 8:20

Ellischka
♥♥♥----

Re: Přítel mě naučil žárlit!

Nicolasi díky,neberu to osobně,jen jsi mi ještě pořád jako chlap neřekl,proč se ti chlapi neustále otáčejí za ženskými,ale nejen že se otočí,oni furt čumí:-)))
  Já vím,že to musím řešit v sobě,ale on by mi mohl pomoci tím,že nebude u toho tak okatý,navíc si myslím,že nebýt tohoto,tak máme naprosto pohodový vztah,tak proč si ho kazit! Já když koukám po chlapech,tak on to nikdy nepozná,mám být tedy také tak trapná a dělat to okatě?

Není tady

#77 3. 8. 2007 8:22

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

A ženský nečumí? Na ženský, na oblečení, na miminka, ... big_smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#78 3. 8. 2007 8:40

Ellischka
♥♥♥----

KALIK napsal(a):

A ženský nečumí? Na ženský, na oblečení, na miminka, ... big_smile

Ale jo,čumí,ale jak jsem už napsala,určitě ne tak,aby to bylo nepříjemné tomu chlapovi!!

Není tady

#79 3. 8. 2007 8:49

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

No, já myslím, že ti chlapi to jenom tak neprožívají ! vissla
Podle mě je to dáno už přírodou - chlap je lovec a ženská potřebuje ochránce - asi se bojíš, že by se našla nějaká lepší samička.
Vždy je ale někdo lepší, krásnější .... to by se člověk musel zbláznit.
Je třeba se nad to povznést. Říct si, že tím žárlením ubližuješ jen sama sobě ! Ten chlap to prostě dělá automaticky, aniž by tím něco myslel nebo sledoval. Já se třeba také přistihnu, jak koukám na pěknou holku - prostě mi to přitáhne oči... na poprsí kolikrát čumím a pomalu nezavřu pusu a to nejsem chlap.
Leda bys mu vyškrábala oči - to by možná pomohlo big_smile

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#80 3. 8. 2007 8:51

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Zapracuj na svém sebevědomí - jeho čumět neodnaučíš. Možná jo, když si na to dá pozor při procházce s tebou. ale dělat to nepřestane ! To asi žádný chlap - pokud není zrovna momentálně fákt móc čerstvě zamilovanej !

Není tady

#81 3. 8. 2007 8:55

Ellischka
♥♥♥----

Feuria napsal(a):

Zapracuj na svém sebevědomí - jeho čumět neodnaučíš. Možná jo, když si na to dá pozor při procházce s tebou. ale dělat to nepřestane ! To asi žádný chlap - pokud není zrovna momentálně fákt móc čerstvě zamilovanej !

A jak mám zapracovat na svém sebevědomí Fe?

Není tady

#82 3. 8. 2007 9:00

OTZI
♥♥♥♥♥--

Elischka- Jak mám zapracovat na sebevědomí?

Jo mám stejnou otázku.

Není tady

#83 3. 8. 2007 9:12

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Já mám také mezery - né zrovna v otázce vztahů - tam to mám momentálně si myslím na pohodu... sebevědomí mi nechybí.
Což se před pár lety říct nedalo - byla jsem na tom asi jako vy. Já nevím sad mě například pomohla paradoxně až nevěra mého přítele .... tak jak to tu popisovala Majkafa.
Prostě jsem začala nějak víc žít a přestala jsem se tím zabívat.
Také se mi líbila knížka - proč muži milují potvory! .... já nevím holky jak na to ? Každý to má jinak...

Není tady

#84 3. 8. 2007 9:14

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Je ještě možnost - poohlédnout se po jiném příteli, když vám tihle nevyhovují .... nikd nikoho nenutí zůstávat v nevyhovujících vztazích.

Není tady

#85 3. 8. 2007 9:42

OTZI
♥♥♥♥♥--

Tu knihu mám taky,ale zatím jsem jí nečetla,jen prolistovala.

Zaparcovat na tom sebevědomí je  u mě jediná možnost.Když si někdo věří a je se sebou spokojenej ,tak se necítí tak ohroženej. Je pravda,že bysme see z toho fakt musely zbláznit. Během života přichází spousta jidí (ženskej),které jsou hezčí,chytřejší atd atd. I během našeho manželství se  vždycky nějaká  středem zájmu objeví.Mám zkušennost,že  za chvíli  zmizí  a třeba za půl roku  je zajímavá zase jiná.Myslím to tak jako to má Elischka. Pouze obdivné pohledy a tak ,takže u mě je to asi dobrý v tom,že není žádná stálá,kterou muž obdivuje,to by bylo hůř.

Ale nejvíc je asi přitahuje ( ty chlapi ) to ,že ty ženský jsou CIZÍ!!! Ve finále zjistěj, že jsme stejně nejlepší (doufám???-to začínám dobře s tím zvyšováním sebevědomí)big_smile

Není tady

#86 3. 8. 2007 13:08

Ellischka
♥♥♥----

Jo to je fakt,kdyby byli s nimi a potkali nás,tak se třeba otočí za námi,viď?:-)) Prostě jsou pro ně zajímavé,protože je neznají.Naštěstí to je opravdu jen krátkodobé.Nicméně my také nejsme svaté ,že?Díky svému příteli(nebo spíš tomuto jeho jednání)si ráda vychutnávám pohledy mužů a bez obav si je užívám:-))

Měnit nechci Fe,miluji ho(a stále víc)!

Není tady

#87 3. 8. 2007 13:18

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

No - tak není co řešit ... když ho miluješ smile

Není tady

#88 3. 8. 2007 13:32

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ellischka napsal(a):

Nicolasi díky,neberu to osobně,jen jsi mi ještě pořád jako chlap neřekl,proč se ti chlapi neustále otáčejí za ženskými,ale nejen že se otočí,oni furt čumí:-)))
  Já vím,že to musím řešit v sobě,ale on by mi mohl pomoci tím,že nebude u toho tak okatý,navíc si myslím,že nebýt tohoto,tak máme naprosto pohodový vztah,tak proč si ho kazit! Já když koukám po chlapech,tak on to nikdy nepozná,mám být tedy také tak trapná a dělat to okatě?

..když ti moje odpověď vyřeší tvé žárlení a když po tom tak toužíš, tady to máš.

jako chlap se otáčím za ženskými z následujících důvodů:

- jsem vizuálně zaměřený a otočím se za tím, co se mi líbí
- když vidím pěknou ženskou, krásná ňadra, postavička a zadeček k nakousnutí, tak můžu dokonce čumět
- jak říká Feuria, jsme lovci (ne všichni muži ve všech situacích, ale řekněme, že většina) a chceme v podvědomí dobýt a oplodnit co nejvíce samiček - což se samozřejmě nerovná automaticky tomu, že ošukám kteroukoli ženu, na které spočine moje oko
- intenzita čumění závisí na tom, jak mnoho mám či nemám rád ženy, jak velký jsem nadšenec ženské krásy a taky, jaké mám "dobré vychování" či tzv. "ohleduplnost"
- proč bych čuměl na dlaždice na ulici, když se můžu podívat na pěknou ženskou, mé srdce poskočí, zorničky se mi rozšíří a den je hned takový pěknoučký
- a to i přesto, že mám vedle sebe tebe, krásnou mladou holku. Ale vidím tě pořád. Skoro každý den. Znám tvé pihy. Tvé vlasy a oči. A přestože tě miluju, neoslepl jsem a koukám se na další ženy. Jako pokrytec bych zapíral, že nekoukám. Ale pravda je taková, že se na ně chci koukat. Jsem trochu necitlivý k tvé dokonalé duši a tak občas pronáším poznámky. Ale protože s tebou zůstávám a vybral jsem si tě jako svoji vyvolenou, tak se nemusíš bát, že mé šovinistické poznámky o cizích nadrech ohrozí náš vztah a mou lásku k tobě.
- a pokud bych náhodou zaparkoval u některé té slečny, po které tak okatě pokukuji. Tak nezoufej. Znamenalo by to, že nejsem pro tebe ten pravý. Tak by nebylo čeho litovat.

Je to pravda a odpověděl jsem na tvoji otázku. Howgh - stačí to takhle?

Eliško, zlato moje,
- neexistuje reciprocita v tom, že ty se budeš chovat "ohleduplně" (tzn. čumět po chlapech a jejich svalech, vzdouvajících se poklopcích poočku a tajně....tak, aby to tvůj přítel neviděl..) a tvůj partner to bude z lásky k tobě dělat také tak.
- tvůj přítel vůbec nemusí vnímat své "čumění" jako něco, co váš vztah KAZI - to je jen tvůj výmysl. Naopak, tvůj přítel povazuje třeba váš vztah za naprosto POHODOVY, protože může říct ostatním chlapům "já si v pohodě očumuju ženský, pokochám se pohledem a doma mám fajn kost, kterou pak vošukám a jsme oba spokojení"
- přítel jistě nesdílí tvoji definici "že je TRAPNY" dělat to okatě. Já ostatně také ne. Trapné mi přijde, když to někdo dělá potajmu a hraje si na slušnáka (tady vidíš, že vnímámí trapnosti může být značně rozdílné).

Není tady

#89 3. 8. 2007 13:37

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Táta mojí mámě říká ( když prudí, kvůli tomu, že se otáčí za ženskýma stolt ) Slibil jsem ti věrnost, ne slepotu lol

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#90 3. 8. 2007 13:41

Ellischka
♥♥♥----

Super, Nicolasi!! Kdyby mi to takhle vysvětlil on,bylo by po žárlivosti! :-)
Díky,pomohlo mi to,pokaždé,když začnu žárlit,vzpomenu si na tebe a tvá slova!

Máš pravdu,je to zbytečné,vždyť to děláme všichni!!!

Není tady

#91 3. 8. 2007 13:42

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

tummenupp .... teda ty dokážeš nažhavit drát Béďo big_smile ehm teda Nicku ....
A já říkám - koukat můžeš, ale nešahat lol

Není tady

#92 3. 8. 2007 13:43

Ellischka
♥♥♥----

Santala napsal(a):

Táta mojí mámě říká ( když prudí, kvůli tomu, že se otáčí za ženskýma stolt ) Slibil jsem ti věrnost, ne slepotu lol

tummenuppbig_smile

Není tady

#93 3. 8. 2007 13:53

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

já bych si i šáhnul lol

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#94 3. 8. 2007 13:58

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Kali - ty jsi teda fakt pošahanej hmm  lol
Jo - to já bych si pak taky šáhla ... a toho otisku dlaně ze své tváře by jsi se nezbavil ani za tejden dumbom lol

Upravil(a) Feuria (3. 8. 2007 13:59)

Není tady

#95 3. 8. 2007 14:13

OTZI
♥♥♥♥♥--

Nikolasi Super vysvětlení. Teď  mi je hned taky líp.
Něco na tom je ,že muži a ženy jsou každej z jiný planety a je fajn,že jsi nám tady ujastnil Vaše mužský jinoplanetární chování. Fakt super.

Není tady

#96 3. 8. 2007 17:33

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Feuria napsal(a):

tummenupp .... teda ty dokážeš nažhavit drát Béďo big_smile ehm teda Nicku ....
A já říkám - koukat můžeš, ale nešahat lol

stolt To do mňa vtĺkali už v detstve. Asi preventívne, mám 8 dioptrií a sklony všetko si ohmatávať lol

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#97 5. 8. 2007 19:09

x21365
Host

Se budu opakovat rodna , ale Nicolasi, já tě fakt miluju tummenuppgodlikepussa

#98 6. 8. 2007 7:46

OTZI
♥♥♥♥♥--

Ještě bych se zeptala na radu.Bavíme se o žárlivosti,když třeba o nic nejde, Ale jak se zachovat,když intuice je  fakt silná a pozorujete nějaký změny v chování,nebo Vám je něco podezřelé.Co udělat? Přímý důkaz nemáte,ale něco se Vám nezdá? Jak se zachovat  sama k sobě a i k partnerovi?

Není tady

#99 7. 8. 2007 10:38

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Misa II napsal(a):

Se budu opakovat rodna , ale Nicolasi, já tě fakt miluju tummenuppgodlikepussa

Drahá Míšo,
už teď se těším na důkazy tvé lásky :-))

Pusu.

Není tady

#100 7. 8. 2007 10:54

algida
♥♥-----

Ellischka napsal(a):

algida napsal(a):

Ellischka napsal(a):

Ale jo,ať se dívají,my to taky děláme,ne? :-))
Ale proč o nich mluví?

treba ma pocit ze te to zajima ... co ktera kamaradka a jak ... v jakem smyslu o nich mluvi?

No že mi třeba o sousedce vypráví,jak je šikovná o druhé,že má rozhled,že studuje vysokou atd. Přeci nemůže mít proboha pocit,že z toho budu na větvi.

to je fakt to by mne taky neuchvatilo. taky nemam potrebu chvalit a poslouchat jak nekdo nekoho chvali. u nas v rodine to je bezne, muj tatik i moje babicka chvali sikovny a studujici lidi - ackoliv jsem taky sikovna a studujici prijde mi to ze mi o nich vypravi ze jsou lepsi nez ja - asi jsem vztahovacna. ja chvalim jen ve smyslu: ta mrcha ma peknou sukni ... ale co si budem povidat furt je to lepsi nez kdyby ti vykladal tamta ta ma tak krasny prsa ... a tamta zase zadek.
pak taky zalezi jestli tebe chvali nebo ne ...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí