Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 31. 7. 2007 14:30

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Přítel mě naučil žárlit!

va no jo big_smile  Vašíku gloria rodna

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#27 31. 7. 2007 14:41

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Feuria napsal(a):

usch usch usch fčecky dochromady jako, jo  va a to je co jako - to je ten - né? grupen big_smile
Asi začnu žárlit big_smile

...žárlit má smysl..ale až po "tom"... :-)
Neboj, budu tě držet za ruku (jak jsem ostatně slíbil již dříve). Za ostatní části těla samozřejmě také... :-)

Není tady

#28 31. 7. 2007 15:12

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

http://www.nactileti.net/grafika/3dsmajlici/smajlik267.gif

Není tady

#29 31. 7. 2007 15:22

Nick3594
Host

A já zase setřela grater grater. Chudák opelíchaná stará lvice ........ grater Raději půjdu sova nebo styrka, aby se měli ti ostatní chlapi na co koukat gloria

Upravil(a) lvice (31. 7. 2007 15:23)

#30 31. 7. 2007 17:22

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

bych řekl, že se sebevědomím a žárlivostí má problémy asi každý kdo si prošel nějakou nevěrou, rozchodem, rozvodem ... jak se dát do původní formy, to je otázka?

Zdar Nico ... je vidět, že bojujeme s větrnými mlýny, snad se to časem podá tummenupp

PS: taky záleží na tom partnerovi pokud se chová provokativně, tak je samozřejmě mnohem těžší se s tím nějak vypořádat, ale dělat to schválně? Fe, že se nestydíš ... dumbomlol

Upravil(a) vašek (31. 7. 2007 17:25)

Není tady

#31 1. 8. 2007 8:41

Ellischka
♥♥♥----

vašek napsal(a):

bych řekl, že se sebevědomím a žárlivostí má problémy asi každý kdo si prošel nějakou nevěrou, rozchodem, rozvodem ... jak se dát do původní formy, to je otázka?

Zdar Nico ... je vidět, že bojujeme s větrnými mlýny, snad se to časem podá tummenupp

PS: taky záleží na tom partnerovi pokud se chová provokativně, tak je samozřejmě mnohem těžší se s tím nějak vypořádat, ale dělat to schválně? Fe, že se nestydíš ... dumbomlol

Já?!!? Já mu nic nedělám ,to on mě provokuje,asi si tím vy chlapi(hlavně pokročilého věku)něco dokazujete:butter:

Není tady

#32 1. 8. 2007 8:43

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

já se stydím jen chvilku rodna, pak už né reta

Upravil(a) Feuria (1. 8. 2007 8:43)

Není tady

#33 1. 8. 2007 9:22

planet20
♥------

Jsem na tom úplně stejně jako ty, je mi 26 a příteli 45 a také mě někdy přivádí k žárlivosti, ale řeším to tak, že když ho vidím, jak kouká po jiné, tak mu řeknu ať si utře slinu a dál to neřeším....

Není tady

#34 1. 8. 2007 9:33

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Holky - ono to - kolik vám je, s tím nemá co dělat smile ... klidně se ti vaši mohou zakoukat do sebevědomé čtyřicátnice wink

Není tady

#35 1. 8. 2007 9:45

Ellischka
♥♥♥----

Ale jo,ať se dívají,my to taky děláme,ne? :-))
Ale proč o nich mluví?

Není tady

#36 1. 8. 2007 10:05

algida
♥♥-----

Ellischka napsal(a):

Ale proč o nich mluví?

treba ma pocit ze te to zajima ... co ktera kamaradka a jak ... v jakem smyslu o nich mluvi?

Není tady

#37 1. 8. 2007 10:18

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Začla bych s ním debatovat a pak bych přihodila něco o nějakém mladém šikovném kolouškovi - naprosto bez emocí smile

Není tady

#38 1. 8. 2007 10:21

OTZI
♥♥♥♥♥--

Jsem na tom naprosto stejně jako Elischka.Stejné stavy,stejné chování ,úplně stejně. Manžel podobný typ jako její přítel,také stejné chování a vystupování. Navíc mi dal už několikrát oprávněný důvod k žárlivosti. Tajně si telefonovala psal SMS s různejma ženskejma.To se provalilo a samozřejmě se mi to nelíbilo. On se omluvil,vše šlo dál v pohodě.Jenže  to na mě nechalo vliv při sebemenšéím náznaku  něčeho podezřelého jsem hotová,tma před očima ,podezření a žárlivost. Když se dostanu do klidu ,tak si říkám,že to tak nechci,že se musím změnit,že se ponižuju sama před sebou i před manželem.Sebevědomí mám taky nižší i když k tomu nemám důvod.
No a včera se mi stalo,že jsem přistihla muže jak rychle pokládá telefon,když jsem vešla do místnosti. No a to jsem zase  zkoprněla,klepala jsem se .Začla jsem pátrat a zavolala na poslední volané číslo ( pevná digitální linka) A co čert nechtěl,ozvala se mi ženská,pěkná,sympatická ( je to naše zákaznice). Jednou jí muž i svezl ( neřek mi to ,ale já je viděla) No a tma před očima ještě větší,katastrofický scénář. Přestala jsem mluvit a na muže mluvila jen odmítavě.Prtal se co se děje. Řekla jsem,že on ví moc dobře .Ta ženská dělá na úřadě práce,tak jsem mu řekla,že když schání zaměstnance ,tak to nemusí dělat tajně a klidně může i přede mnou. To je následek těch tajnejch dřívějších volání. Teď ještě mu furt nevěřím.Pak jsem mu napsala SMS ,jako  proč si opt se..e do vegetu? On pak přijel a řekl,že ta ženská volala,on s ní nemohl mluvit,že měl ještě jeden hovor,tak jí pak zavolal a ona chtěla nějaké od něj nějakou práci. No tak jsem byla a jsem ještě jak opařená ,ztrapnila jsem se před ním i sama před sebou.Je mi trapně.Možné je ,že mě oblbuje,ale třeba taky ne. Včera jsem mu pak řekla,že se omlouvám a jestli se na mě zlobí.Řekl ,že ne a teď ať to nechám a někdy si o tom promluvíme. Cítím se teď hrozně. Vše je následek toho,že už ze mě párkrát toho vola udělal - a já se už bojím,že se to bude opakovat. Nedávno jsem se vrátli z dovky,vše pohoda a já si to tímhle takhle zkazím,co radíte? Teď o tom nemluvit?

Není tady

#39 1. 8. 2007 13:23

Ellischka
♥♥♥----

algida napsal(a):

Ellischka napsal(a):

Ale proč o nich mluví?

treba ma pocit ze te to zajima ... co ktera kamaradka a jak ... v jakem smyslu o nich mluvi?

No že mi třeba o sousedce vypráví,jak je šikovná o druhé,že má rozhled,že studuje vysokou atd. Přeci nemůže mít proboha pocit,že z toho budu na větvi.

Není tady

#40 1. 8. 2007 13:23

Ellischka
♥♥♥----

Feuria napsal(a):

Začla bych s ním debatovat a pak bych přihodila něco o nějakém mladém šikovném kolouškovi - naprosto bez emocí smile

No,smile to by mi to pak pořád předhazoval,toho kolouška:D

Není tady

#41 1. 8. 2007 13:30

Ellischka
♥♥♥----

No tak to je hustý OTZI,to mě asi teprve čeká :-))
Ne vážně,je to síla.No problém je,že když si s ním o tom v klidu promluvíš,tak ti řekne,ať neblbneš,že nemáš žádný důvod,ale já si myslím,že to je prostě ženská intuice.Já jsem to předtím s pohlednějšími a mladšími kluky,se kterými jsem chodila,nikdy necítila.Tohle je poprvé v životě a navíc až tak po roce vztahu.Tak si říkám,jestli to není nějaká předtucha,protože tuhle"nemoc"mám opravdu poprvé.

Není tady

#42 1. 8. 2007 14:02

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ellischka napsal(a):

Ne vážně,je to síla.No problém je,že když si s ním o tom v klidu promluvíš,tak ti řekne,ať neblbneš,že nemáš žádný důvod,ale já si myslím,že to je prostě ženská intuice.Já jsem to předtím s pohlednějšími a mladšími kluky,se kterými jsem chodila,nikdy necítila.Tohle je poprvé v životě a navíc až tak po roce vztahu.Tak si říkám,jestli to není nějaká předtucha,protože tuhle"nemoc"mám opravdu poprvé.

Eeee liško,

máš pravdu, je to předtucha.
U naprosté většiny lidí se tyhle jejich předtuchy vyplní. To si nedělám legraci. Proč si myslíš, že s jinými partnery jsi nežárlila (věk není rozhodující)... Podle mě je to naprosto jasný.
Navíc prý existuje nějaký zákon "přitažlivosti myšlenek", který prostě to, co máš v hlavě skutečně realizuje.

A pak, až se to stane....budeš moci s klidným srdcem říci, já to říkala, já to tušila....

Není tady

#43 1. 8. 2007 14:07

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Nicolas napsal(a):

Ellischka napsal(a):

Eeee liško,

máš pravdu, je to předtucha.
U naprosté většiny lidí se tyhle jejich předtuchy vyplní. To si nedělám legraci. Proč si myslíš, že s jinými partnery jsi nežárlila (věk není rozhodující)... Podle mě je to naprosto jasný.
Navíc prý existuje nějaký zákon "přitažlivosti myšlenek", který prostě to, co máš v hlavě skutečně realizuje.

A pak, až se to stane....budeš moci s klidným srdcem říci, já to říkala, já to tušila....

Dětckááááá, žijte dneškem !

Co se má stát,se stejně stane a nic s tím neuděláte usch

Intuice funguje - u mne 100% ! když to bude Eli hodně silné, jdi za tím...
Otázkou je, co pak dáll:pussa:pussa

Upravil(a) Santala (1. 8. 2007 14:08)

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#44 1. 8. 2007 14:33

OTZI
♥♥♥♥♥--

No právě,že i v těch předchozím případech,kdy se to provalilo,to byla má intuice.A včera jakoby taky. A ikdyby jí volal (myslím,že  to nemusí bejt hned nevěra,jen  je důležitej a uspokojuje si ego) tak to stejně nepřizná,to bych musela mít asi nějakej jinej důkaz.

ˇJo máte pravdu,žijte dneškem,co se má stát,stane se. Já teď pročítám všechno možný o žárlivosti na netu. Jsou tu dobrý názory lidí. Vlastně si tím vztah ničíme.A třeba můj chlap má nějaký úmysly ale ve finále budu ta špatná já,protože dělám scény a žárlím.

Našla jsem toto a to je můj případ!!

Váš partner vám lhal
Váš partner lhal, a tím podkopnul vaši důvěru. Vaše hlava s touto zkušeností bude pracovat a to určitě i v případě, pokud se vedle vás objeví nová milá osoba, se kterou váš partner vychází. Nevyhnete se katastrofickým scénářům a obrazům o nevěře a rozchodu.
Žárlivost je v tomto případě způsobena podkopnutou důvěrou v partnera.
Co s tím udělat?
Prvním krokem je odhalit, proč vám partner lhal, to je nejdůležitější. Partneři by se neměli bát jeden druhému říci i nepříjemné. Pokud takový blok jeden z vás má, není to rozhodně známkou funkčního vztahu. Až poté, co odhalíte příčinu jeho lhaní, můžete řešit vaši nedůvěru. Tu vyléčí pouze skutky, a ne slova. Budete potřebovat čas, abyste partnerovi znovu začali věřit a on s tím také musí počítat.

No a já jsem teď ulítla s tou scénou a teď nevím jak to zaonačit,aby bylo zase fajn. Muž se se mnou baví,ale je tu trošku bariéra. Vím,že to zas bude dobrý,ale chtěla bych už dneska večer,aby bylo zase dobře. Cítím se děsně provinile,ale nevím jak to vyčistit.

Není tady

#45 1. 8. 2007 17:42

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

OTZI, tvoj muž ti zaklamal(neviem prečo), ale po včerajšku sa mi zdá, že ruobil dobre, keď ti klamal... hmm Chcel predísť takej scéne, akú potom zažil. Ja sa mu ani nedivím. Kto sa už len háda doborovoľne? Navyše o niečo, čo sa nedá dokázať ani útrpným právom(vernosť)?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#46 1. 8. 2007 19:53

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Ellischka napsal(a):

Ahojky,¨

zajímalo by mě,jestli má někdo podobné zkušenosti.Se svým přítelem jsem 3 roky.V životě jsem neměla potřebu žárlit,protože jsem cítila,že jsem pro toho muže jedinečná.V tomto vztahu je to ale jiné,cítím,že mě přítel miluje,ale na můj vkus se mu příliš líbí i jiné ženy a navíc mě na to i upozorňuje,možná neúmyslně,ale štve mě to.Co s ním?Bojím se s ním jet i k moři,kde je takových žen požehnaně,snižuje mi to sebevědomí,ačkoliv problémy s pozorností mužů nemám.Samozřejmě jsem s ním o tom mluvila,ale nic se nezměnilo.

A zkoušela jsi ho na pěkné ženy sama upozorňovat ? třeba - hele, ta má hezké vlasy nebo - tý brďo, to je prsatice.... zkus to, myslím, že ho to přestane bavit

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#47 2. 8. 2007 7:36

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

No že mi třeba o sousedce vypráví,jak je šikovná o druhé,že má rozhled,že studuje vysokou atd. Přeci nemůže mít proboha pocit,že z toho budu na větvi.

No my se normálně s přítelem takhle bavíme va - to, že má někdo rozhled nebo, že studuje a kde pracuje a jak je úspěšný, co dokázal atd. co je na tom špatného ?
Dokonce probíráme někdy i vzhled a shodneme se, co se nám na tom či onom líbí-nelíbí. Prostě tak nějak spolu "drbeme" !
Jasně, taky ho někdy upozorním, že probírat se mnou poprsí ženské z banky není zrovna vhodné - s tím ať si jde za klukama do hospody.... ale to, že se podívá po ženské a nebo něco o ní řekne... no a?
Po mě se také chlapi otáčejí ...
Kdyby chtěl někoho jiného - tak půjde, i kdyby o ní vykládal, že by si o ni ani kolo neopře... vlastní zkušenost rock
Náhodou mě to ke spoustě věcí nakoplo ... né, že bych se partnerovi nějak přizpůsobovala, ale je dobré vědět, co se mu líbí a co mu imponuje. Já například díky němu začla žít aktivněji a samostatněji ... vychoval si ze mě "potvoru" - nejsem otrokem domácnosti jako v předchozím vztahu atd.
Toho chlapa nepředěláte.....takže buď si z toho vzít to dobré a nebo se na takový vztah vyprdnout a hledat nějaký, co přináší potěšení...

Není tady

#48 2. 8. 2007 7:55

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Fe, ty máš krásný ocásek big_smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#49 2. 8. 2007 8:00

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

big_smile Kali va to zní skoro 4% lol

Není tady

#50 2. 8. 2007 8:05

OTZI
♥♥♥♥♥--

Selima napsal(a):

OTZI, tvoj muž ti zaklamal(neviem prečo), ale po včerajšku sa mi zdá, že ruobil dobre, keď ti klamal... hmm Chcel predísť takej scéne, akú potom zažil. Ja sa mu ani nedivím. Kto sa už len háda doborovoľne? Navyše o niečo, čo sa nedá dokázať ani útrpným právom(vernosť)?

Vím,máš pravdu,věrnost se dokázat nedá.A je pravda i to,že  muž  třeba některé veci neřekl,protože se bál mé reakce. Můžu ale říct,že to co se stalo teď ,toho moc lituju,stydím se za to  a nikdy jsem až takhle nereagovala.I kdyby  skutečně něco  chystal za mými zády tak mě ta reakce neomlová a říkám si,že příště si radši uousnu jazyk.

Taky se bavíme o ženskejch,taky mě to motivuje,že vím co se mu líbí,nelíbí a tak. Nejse m zas tak chorobně žárlivá.Ale jsk jsem psala ,párkrát mě zklamal v době,kdy jsem to vůbec nečekala,byla jsem spokojená a pak jsem dostala pecku. Jo musím se naučit to řešit jinak,sžírá mě to samotnou a jedinej kdo tím trpí nejvíc jsem já.

Četla jsem tady někde návody,jak ty pocity žárlivosti zapudit.Říkat si,já jsem pěkná,chytrá  a druhou takovou nenjde a pokud ode mne odejde,tak jeho smůla. Je to možná směšný,ale v těch situacích,které tady popisujeme my co s tím máme problém to bude asi zabírat.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí