29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky,¨
zajímalo by mě,jestli má někdo podobné zkušenosti.Se svým přítelem jsem 3 roky.V životě jsem neměla potřebu žárlit,protože jsem cítila,že jsem pro toho muže jedinečná.V tomto vztahu je to ale jiné,cítím,že mě přítel miluje,ale na můj vkus se mu příliš líbí i jiné ženy a navíc mě na to i upozorňuje,možná neúmyslně,ale štve mě to.Co s ním?Bojím se s ním jet i k moři,kde je takových žen požehnaně,snižuje mi to sebevědomí,ačkoliv problémy s pozorností mužů nemám.Samozřejmě jsem s ním o tom mluvila,ale nic se nezměnilo.
Není tady
Ellischka napsal(a):
Ahojky,¨
zajímalo by mě,jestli má někdo podobné zkušenosti.Se svým přítelem jsem 3 roky.V životě jsem neměla potřebu žárlit,protože jsem cítila,že jsem pro toho muže jedinečná.V tomto vztahu je to ale jiné,cítím,že mě přítel miluje,ale na můj vkus se mu příliš líbí i jiné ženy a navíc mě na to i upozorňuje,možná neúmyslně,ale štve mě to.Co s ním?Bojím se s ním jet i k moři,kde je takových žen požehnaně,snižuje mi to sebevědomí,ačkoliv problémy s pozorností mužů nemám.Samozřejmě jsem s ním o tom mluvila,ale nic se nezměnilo.
Ahojda zlatíčko,
buď vděčná za jakoukoli novou věc, kterou tě přítel "naučil" :-)))
Ted vážněji. Já mám občas ten samý "problém". Je to v našich hlavách. Malé sebevědomí - ne to, že by až chování přítele to obrovské seběvědomí, které dozajista máš, bylo automaticky snižováno.
Já jsem taky nikdy nežárlil. Až nyní. Asi jediná věc je zapracovat na svém seběvědomí. Pak samozřejmě i pár taktických akcí, kdy budeš dělat to samé co on. Budeš třeba komentovat krásná těla jinochů, jak mají napěchované plavky a jak jsou šarmatní, galantní a vtipní a občas si necháš od nich pohladit zadek. Je to hra. Prý to zabírá. Krátkodobě vůči partnerovi téměř z 96%. Na samotné sebevědomí to má asi taky jen krátkodobý vliv, protože to se tvoří hlouběji a není tak závislé na vnějších projevech okolí vůči tobě.
A kdykoli můžeš takového přítele vyměnit za jiného. (nech si kecy o tom, jak si rozumíte a jak je jinak váš vztah harmonický, od cesty... to říkám proto, že téma není "milujeme se a máme se skvěle", ale že žárlíš jak prase a že ti to je nepříjemné až tak, že to píšeš veřejně na nějaké forum...že?..) :-)
Není tady
Přijde mi ubohé mu to oplácet,pochybuji,že by se tím něco vyřešilo,akorát bychom se místo milenců stali soky.Raději bych to nějak vyřešila.Je mu 41 a nechápu,proč si neváží toho,že má vedle sebe mladou a pohlednou holku(je mi 24 let) a nehýčká jí.S mladšími muži se mi to nestávalo.
Není tady
Ellischka napsal(a):
Přijde mi ubohé mu to oplácet,pochybuji,že by se tím něco vyřešilo,akorát bychom se místo milenců stali soky.Raději bych to nějak vyřešila.Je mu 41 a nechápu,proč si neváží toho,že má vedle sebe mladou a pohlednou holku(je mi 24 let) a nehýčká jí.S mladšími muži se mi to nestávalo.
Zlato, špatná odpověd.
Vrat se se svojí figurkou na políčko 1 ve hře zvané "Zralý partnerský vztah dvou průměrně sebe-vědomých lidí".
PS: tím neříkám, že já jsem o mnoho dále....
OK. Nechceš to řešit další hrou a tanečky. To je snad dobře.
Zároven ale říkáš dvě protichůdné věty "radeji bych to vyřešila" a vzápětí chceš po partnerovi, aby si tě víc vážil.
ON....si tě má víc vážit, ON má více ocenovat, že jsi mladá (to přejde neboj - za 10 let už nebudeš, sorry), ON má být unešen tvojí krásou (tak, že oslepne vůči ostaním ženám..).
Navíc, zkušenej borec přes 40 let už z takovýhle kočiček jako jsi ty, která staví na svém mládí a pohledné fasádě, není tolik unešenej jako mladší jinoši. Protože ví, že každý rok se do tvého věku dostávají další a další, zatímco on si může jen vybírat.
Tak proč to pořád házíš na něho, proč po něm pořád něco chceš, když říkáš "JA..bych to vyřešila". Kecy, nechceš to vyřešit v sobě TY sama, ale chceš, aby se ON změnil a ON se choval podle tvého.
PS: můj ton není ani tak směřován k tobě jako ke mně samotnému (takže si nic neber osobně).
Není tady
Elischko, já bych řekla, že právě proto,že cítí jak žárlíš
žádnej mužskej - si myslím, nemá rád kouli na noze a žárlivou hysterku.
Sama píšeš, že jsi hezká - tak se také tak chovej Jako mladá, krásná, zdravá a sebevědomá dáma
Proč by jsi s ním nejela k moři - proboha ???
Já když mě začala hlodat žárlivost, tak jsem ho ještě začala na pěkný ženský upozorňovat Bavilo mě to. Paradoxně, on začal žárlit na to, jak se na ně dívám
A s hláškou proč to někdy nezkusit i s holkou jsem ho úplně dostala
Jasně, že na to / zatím nikdy nedošlo/,ale on už to měl v hlavě...a o to jde.Ty to máš taky "v hlavě" - jak ti psal Nicolas.
Uvoilni se, nadechni se, vypni hrud a vyraz se opalovat !
Upravil(a) Santala (31. 7. 2007 11:04)
Není tady
Eli, to ti napsal Nicolas moc pěkně. Naprostý souhlas.
Není tady
A co to vzít z druhé strany? Třeba má pán trochu obavy (které ovšem NIKDY nepřizná), jestli ho Ellischka nechce časem vyměnit za mladší model, tak jí předvádí, jak by mohl, kdyby chtěl a ona mu to, s odpuštěním, žere. Taková malinkatá závislost...
Není tady
No určitě mu nedělám žárlivé scény.Ani nemůže vědět,že žárlím,takže pochybuji,že mi to dělá naschvál! Já vím,že on už kouká na něco jiného,říkal mi,že kdybych nebyla taková,jaká jsem ,tak se mnou není.Ale trápí mě to.Třeba už už tím,že trošku stárne,tak si tím chce ještě něco dokazovat.
Mě se taky líbí muži,připadá mi to přirozené,ale nikdy bych mu neshazovala sebevědomí tím,že bych mu to tolik dávala najevo!
Nikolasi ty máš podobný problém?Připadá mi,že si svou zlobu vybíjíš na mě,nicméně s tebou ve všem souhlasím
Není tady
Ellischka napsal(a):
No určitě mu nedělám žárlivé scény.Ani nemůže vědět,že žárlím,takže pochybuji,že mi to dělá naschvál! Já vím,že on už kouká na něco jiného,říkal mi,že kdybych nebyla taková,jaká jsem ,tak se mnou není.Ale trápí mě to.Třeba už už tím,že trošku stárne,tak si tím chce ještě něco dokazovat.
Mě se taky líbí muži,připadá mi to přirozené,ale nikdy bych mu neshazovala sebevědomí tím,že bych mu to tolik dávala najevo!
Nikolasi ty máš podobný problém? Připadá mi,že si svou zlobu vybíjíš na mě,nicméně s tebou ve všem souhlasím
Pozorná čtenářko :-)
- viz. muj uplne prvni prispevek, ve kterém prave rikam, ze mam podobný problém. Takže ted nejak nevím, jak ti znovu odpovědět... :-)
- nic si nevybíjím na tobě, píšu to pro sebe a pokorně tě žádám, abys to nebrala osobně (o čemž stejně velmi pochybuji, protože evidentne potřebuješ uplně jiný druh odpovědí).
Není tady
Já coby žárlivá lvice mám s tímhle taky problém . Je mi fuk, když se občas podívá za hezkou babou, já dělám nemlich to samé
, ale když jednou v hospodě permanentně koukal po každé sukni, řekla jsem si, že mu to jednoho dne oplatím
(což je sice hloupé, dětinské, ale na nic inteligentnějšího jsem jaksi nepřišla
). No a udělala jsem přesně to, co popisuje výše Nicolas
Nicolas napsal(a):
Pak samozřejmě i pár taktických akcí, kdy budeš dělat to samé co on. Budeš třeba komentovat krásná těla jinochů, jak mají napěchované plavky a jak jsou šarmatní, galantní a vtipní a občas si necháš od nich pohladit zadek. Je to hra. Prý to zabírá. Krátkodobě vůči partnerovi téměř z 96%.
Mohu potvrdit, že to zabírá . Ještě je dobré, občas prohodit, něco ve stylu že by stál za hřích a hned se ovšem obrátit na svého miláčka s tím, že samozřejmě on je ze všech nejlepší a že nad něj není.......
Nicolasi - ty jsi divoch
Jasan, že to zabírá - praktikuji to také s 99% úspěchem.
Není tady
Neboj Nicolasi,nebudu to brát osobně
A jak to řešíš ty?
Není tady
Fe, Nick je divoch ? Tak povídej, přeháněj
.
lvice napsal(a):
Já coby žárlivá lvice mám s tímhle taky problém
. Je mi fuk, když se občas podívá za hezkou babou, já dělám nemlich to samé
, ale když jednou v hospodě permanentně koukal po každé sukni, řekla jsem si, že mu to jednoho dne oplatím
(což je sice hloupé, dětinské, ale na nic inteligentnějšího jsem jaksi nepřišla
). No a udělala jsem přesně to, co popisuje výše Nicolas
Nicolas napsal(a):
Pak samozřejmě i pár taktických akcí, kdy budeš dělat to samé co on. Budeš třeba komentovat krásná těla jinochů, jak mají napěchované plavky a jak jsou šarmatní, galantní a vtipní a občas si necháš od nich pohladit zadek. Je to hra. Prý to zabírá. Krátkodobě vůči partnerovi téměř z 96%.
Mohu potvrdit, že to zabírá
. Ještě je dobré, občas prohodit, něco ve stylu že by stál za hřích a hned se ovšem obrátit na svého miláčka s tím, že samozřejmě on je ze všech nejlepší a že nad něj není.......
Ježiš fakt mu to mám oplácet?Nemám na to náturu.No , můžu to zkusit,ale aby to nedopadlo tak,že si pak akorát budem předhazovat své trofeje:dumbom:
Není tady
Ellischko, nedívala ses v neděli večer na Deník šílené manželky? Velmi poučný film . Mno, jestli na to nemáš náturu, tak máš jedinou možnost. Naučit se nežárlit, aby ti bylo fuk, když se kouká po každé sukni.
Proč předhazovat trofeje? To, že se na někoho podíváš, neznamená, že ho musíš skolit .
lvice napsal(a):
Ellischko, nedívala ses v neděli večer na Deník šílené manželky? Velmi poučný film
. Mno, jestli na to nemáš náturu, tak máš jedinou možnost. Naučit se nežárlit, aby ti bylo fuk, když se kouká po každé sukni.
Proč předhazovat trofeje? To, že se na někoho podíváš, neznamená, že ho musíš skolit.
Já vím
Spíš by mi to možná ani nevadilo,spíš mě asi přepadá pocit,že mě jednou s jednou z nich podvede:rolleyes:
Není tady
Ahá, tak tady mi to zavání nízkým sebevědomím....... No, tak si tedy připusťme variantu, že tě s jednou z těch krasavic podvede. Takže uděláš co:
- skočíš z mostu
- podřežeš si žíly
- rozejdeš se s ním
- uděláš mu příšernou scénu a dáš si závazek, že chlapům se nedá věřit a proto raději zůstaneš sama
- nebo si řekneš - co oči nevidí, to srdce nebolí......
Pak je ještě horší varianta, oči vidí, srdce bolí, ale to už je zase jiná kapitola .
Nicolas napsal(a):
Ellischka napsal(a):
Ahojky,¨
zajímalo by mě,jestli má někdo podobné zkušenosti.Se svým přítelem jsem 3 roky.V životě jsem neměla potřebu žárlit,protože jsem cítila,že jsem pro toho muže jedinečná.V tomto vztahu je to ale jiné,cítím,že mě přítel miluje,ale na můj vkus se mu příliš líbí i jiné ženy a navíc mě na to i upozorňuje,možná neúmyslně,ale štve mě to.Co s ním?Bojím se s ním jet i k moři,kde je takových žen požehnaně,snižuje mi to sebevědomí,ačkoliv problémy s pozorností mužů nemám.Samozřejmě jsem s ním o tom mluvila,ale nic se nezměnilo.Ahojda zlatíčko,
buď vděčná za jakoukoli novou věc, kterou tě přítel "naučil" :-)))
Ted vážněji. Já mám občas ten samý "problém". Je to v našich hlavách. Malé sebevědomí - ne to, že by až chování přítele to obrovské seběvědomí, které dozajista máš, bylo automaticky snižováno.
Já jsem taky nikdy nežárlil. Až nyní. Asi jediná věc je zapracovat na svém seběvědomí. Pak samozřejmě i pár taktických akcí, kdy budeš dělat to samé co on. Budeš třeba komentovat krásná těla jinochů, jak mají napěchované plavky a jak jsou šarmatní, galantní a vtipní a občas si necháš od nich pohladit zadek. Je to hra. Prý to zabírá. Krátkodobě vůči partnerovi téměř z 96%. Na samotné sebevědomí to má asi taky jen krátkodobý vliv, protože to se tvoří hlouběji a není tak závislé na vnějších projevech okolí vůči tobě.
A kdykoli můžeš takového přítele vyměnit za jiného. (nech si kecy o tom, jak si rozumíte a jak je jinak váš vztah harmonický, od cesty... to říkám proto, že téma není "milujeme se a máme se skvěle", ale že žárlíš jak prase a že ti to je nepříjemné až tak, že to píšeš veřejně na nějaké forum...že?..) :-)
jo mas pravdu je to v hlave, je to o nizkem sebevedomi. taky jsem zarliva (nekdy vic a nekdy vubec ... a porad jsem majetnicka je to detinske ale to dite ve mne porad je) ... vzdycky kdyz se nalicim, hodim na sebe neco prudce sexy a vysoky podpatky citim se tak nejak neohrozitelna ... pak je mi jedno s kym se bavi protoze zadna v te chvili nemuze byt tak dokonala jako ja ... potiz je jenom v tom ze nemuzu byt dokonala porad - jsem lina kazdy den stat u zrcadla, dost tezko se nosi sexy saticky kdyz se clovek presouva z mista na misto na motorce, a navic jsem spis pohodar kterej prilnul k zviratum - nejspokojenejsi jsem kdyz mam kolem sebe kone a hnuj a tak ... nejsem stavena bejt za damu v kazde situaci - tzn. asi nejsem spokojena sama se sebou? ...
no a taky pritel ma radsi kdyz jsem sama sebou a ne sebevedoma dracice - skoda jen ze po takovych zenskych kouka (logicky bych z toho mela odvodit ze ac se podiva takovou by doma nechtel a ani kazdej den nema - pouze kdyz vyrazime za zabavou ... z cehoz usuzuji ze nemam proc zarlit a presto zarlim - podle mne to nema reseni)
Není tady
Nemá,viď? Já si taky myslím. Prostě asi spíš budu muset popřemýšlet sama nad sebou a říct si v takové situaci,že je to trouba nebo použít ženské taktiky,jak tu navrhovali ostatní
Není tady
Myslím, že jsi na správné cestě .
Ellischka napsal(a):
lvice napsal(a):
Ellischko, nedívala ses v neděli večer na Deník šílené manželky? Velmi poučný film
. Mno, jestli na to nemáš náturu, tak máš jedinou možnost. Naučit se nežárlit, aby ti bylo fuk, když se kouká po každé sukni.
Proč předhazovat trofeje? To, že se na někoho podíváš, neznamená, že ho musíš skolit.
Já vím
Spíš by mi to možná ani nevadilo,spíš mě asi přepadá pocit,že mě jednou s jednou z nich podvede:rolleyes:
Nemám sílu už cokoli k tomuto psát. Přijde mi smysluplnější vrhnout se na divokou Fe nebo tančit se Selimou nebo si pohrát s Adrou a Míšou II dohromady :-)
Pocit, že tě jednou podvede,
k ničemu pozitivnímu nevede.
Žádný vztah ti neposkytne 100% záruku.
Miluj víc sebe a nedrž se tak pevně za ruku
Ty žiješ v chmurném čase budoucím.
Užívej radosti dnes, ne v představách tonoucích.
Není tady
Nicku, přibereš mě ke svým hrátkám ?
Nicolas napsal(a):
Ellischka napsal(a):
lvice napsal(a):
Já vím
Spíš by mi to možná ani nevadilo,spíš mě asi přepadá pocit,že mě jednou s jednou z nich podvede:rolleyes:Nemám sílu už cokoli k tomuto psát. Přijde mi smysluplnější vrhnout se na divokou Fe nebo tančit se Selimou nebo si pohrát s Adrou a Míšou II dohromady :-)
Pocit, že tě jednou podvede,
k ničemu pozitivnímu nevede.
Žádný vztah ti neposkytne 100% záruku.
Miluj víc sebe a nedrž se tak pevně za ruku
Ty žiješ v chmurném čase budoucím.
Užívej radosti dnes, ne v představách tonoucích.
Tak hezké radovánky:rock: Já jdu tedy dělat něco smysluplnějšího:lol:
Není tady
fčecky dochromady jako, jo
a to je co jako - to je ten - né? grupen
Asi začnu žárlit
Není tady
Hele, tak musíš vychválit Kalika, Oxiho, a .... třeba to zabere