29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
nevim, jestli svuj dotaz mam smerovat na gynekologickou nebo sem. prosim o radu ve veci mozneho tehotenstvi. beru hormonalni antikoncepci mirelle, minule krvaceni ve ctyrdenni pauze se vubec nedostavilo, predminule bylo slabe. zadny prasek jsem nevynechala (alespon si to nevybavuji), delala jsem si dva tehotenske testy v rozmezi jednoho tydne, oba byly negativni. nakonec jsme volala na gynekologii, kde me ujistovali, ze tehotna nejsme, ze u mirellu se to stava casto, ze menstruace vynecha nebo uplne zmizi, ale me prijde podivne, ze tenhle efekt se projevil az po nejakem roce a pul brani, i kdyz slabe krvaceni jsme mela od zacatku.
myslite, ze mam hystercit a vnutit se na prohlidku, nebo pockat do pravidelne prohlidky na konci srpna?
diky
Není tady
Ahoj Barunko, můžu tě uklidnit, protože já mám stejnou zkušenost s HA, jen jsem tehdy nebrala Mirelle, ale Jeaninne. Prostě buď bylo jen 2-3-denní špinění nebo MS nepřišla vůbec a taky to bylo až po delší době braní. Ze začátku jsem taky zmatkovala, jestli nemůžu být těhotná, ale dr. říkal, že je to normální..................jo a nebyla jsem sama na koho HA takhle účinkovala...........
Podle mě těhotná určitě nejsi, zbytečně bych neplašila, kdyžtak si udělej třeba za týden těhotenský test znovu a počkej až na tu prohlídku na konci srpna. Nakonec to zase není tak nepříjemné mít krátkou MS nebo vůbec žádnou.......
Není tady
dik, udelam jeste jedne test a pockam, nevim proc tak silim, ale tehotenstvi si ted fakt nemuzu dovolit, tak mozna proto, mam strach, ze bych prosvihla tu 12 tydenni lhutu, pak fakt nevim, co bych delala
Není tady
Neboj, taky jsem tehdy šílela, že nemůžu být těhotná (špatná doba)...............no a pak, když jsme opravdu chtěli, tak jsem zase šílela, že to nejde a přišlo mi k smíchu, jak jsem byla tehdy hloupá, když jsem si myslela, že je to tak jednoduchý otěhotnět (i přes antikoncepci)
Není tady
:-) teda dik, fakt jsi me uklidnila, snad to bude v pohode. k tehotenstvi gratuluju
Není tady
AHOJTE TĚHULKY:godlike:
PROSÍM PROSÍM, potřebovala bych s něčím pomoct. Píšu absolventskou práci na téma" ZDRAVÝ POHYB V TĚHOTENSTVÍ" a hledám ochotné NASTÁVAJÍCÍ MAMINKY, který by mi vyplnily krátký dotazníček. Ten bych Vám poslala e-mailem aby to bylo rychleší. Kdo má zájem at mi napíše na Zdenka.x@seznam.cz Moc děkuju Zdeňka
Není tady
ahoj, tak jsem se ted vylekala, protoze podruhy se mi stalo ze jsem mela menstruaci slabsi nez obvykle, nebo spis ani ne slabsi, ale o par dni kratsi, ackoliv beru Logest a pokud vim, zadny prasek jsem nevynechala a ani nevzala pozdeji. Akorat ve druhem tydnu brani HA jsem mela strevni potize a prujem a nasledne jeden den spinila, na coz mi doktorka rekla ze to muze byt zpusobene tim prujmem. Jinak tu slabsi menstruaci jsem mela uz pred temi obtizemi. tak me to ted taky znervoznuje to ze se deje neco neobvykleho. Muzu byt tehotna? Musim ted stejne k doktorce na pravidelnou prohlidku, ale jdu tam az koncem zari. Myslite ze mi ta HA pusobi a ze se nemusim niceho obavat?
Není tady