|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
zdravim vsechny.muzete nekdo poradit jaky sampon prip. kondicioner nebo nejake kremy na vlasy pouzivat abych podporila vlneni vlasu?mam tak nejak jemne vlnite vlasy ale chtela bych je zvlnit vice tak neco prosim poradte.dekujii:)

Není tady
Primo na podporu teda nevim... Ale na vlnite vlasy jsou sampony od Nivey, Avon, Oriflame a asi spousta dalsich znacek. Staci se jen zacist do cedulek na lahvickach. Ale na podporu urcite pouzivej nejaky styling. Ja mam teda vlnite vlasy celkem dost, ale nedam dopustit na penovy vosk od Welly. Das si do vlasu kolik potrebujes a hlavne promackas. Tim podporis vlny a vosk je trochu zafixuje. Pokud se ti ale masti vlasy, zkus radeji tuzidlo (taky jsou na vnite vlasy). Ja mam vlasy sussi, takze mi vosk vyhovuje. Hodne stesti:)
Není tady
ja mam vlasy trochu vlnite,kdyz uschnou samy,jsou takove nijake.fenovanim je rovnam,obcas si je namackam do vln.na to mam norm.vlas krem (gel i tuzidlo jsou moc tezke),ted pouzivam takovou tu gumu (neco mezi gelem a kremem,nemasti,nelepi,zformuje,odlehci) a od sunsilku na vlnity vlasy takovej balzamek...
Není tady
po umyti necesat.. nedavno som nasla dobru vec od l'orealu je to sprej na vlnite vlasy, pouziva sa to este do vlhkych, ked vlasy uschnu vlny su pekne oddelene..ale ono kazdemu vyhovuje nieco ine, mne nerobia dobre tuzidla a gely ani sampony & kondicionery na vlnite vlasy..treba skusat, kym si nenajdes to svoje co ti bude vyhovovat
Není tady
já si myslím, že ikdyž na obalu šamponu píšou, že podporuje kudrnaté vlasy, tak žádný šampon ti prostě kudrny neudělá!!! na to je kulma či tak:-)
Není tady