27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Nazdarek, mam obcas problem s lytkama.....zvlast, kdyz je ted vedro Behem dne mi vetsinou ztuhnou jako sutr, v noci mam sem tam svalovy krece a uplny balzam je ledova sprcha nebo nozky nahoru
Je mi 26 a vzhledem k tomu, ze mame v rodine krecovy zily, tak mam obavy, ze k tomu speju, ale rikam si, jestli to neni taky od toho, ze dost sportuju a nohy jsou namahane.Mazu si je Liotonem 100tis. a je to vzdy znat.Poradte jeste nejaky masti nebo figly na moje nozky
Obcas beru horcik, ten mi doporucili proti svalovym krecim!
Upravil(a) sandonorica (30. 7. 2007 14:03)
Není tady
jestli taky bere antikoncepci a má v rodině křečové íly, tak raději pozor na trombózu...
Není tady
Zkus si koupit jablečný ocet a dávat si ho do koupele...a také si jím přímo ta lýtka mazat a masírovat. Sice to nic moc nevoní,ale je to hodně účinné. A pokud to nedělá, zkus střídavé masáe horkou a studenou vodou... má se to dělat třikrát denně a končit vodou teplou.
Jo a jetě se dá koupit bylinkový čaj Lymfodren a speciální homeopatika. Bohuel název jsem u zapomněla.
Na závěr bych jetě poradila speciální lymfatické masáe...ale u masérky, která je ovládá. Která tě neoupne do kalhot a lymfo dělej co umí. Dobrý masér umí otevřít lymfatické uzliny tak, e zmizí ucpávky a nohám se znatelně uleví...Avak opravdu to musí být zkuený masér, který ví co si můe dovolit.
Není tady
Na to je dobrý Venoruton,beru ho vdy v létě.
Není tady
To já bych se podívala na symptomy boreliozy, či infekcí, jsou téměř podobné - tak jsem to cítila asi před 10ti lety, pokud nemá jiné potíe, můou se postupně přidávat !!!
Není tady
Já pouívám Viperoderm červenej stojí okolo 88 korun je 100 ml a 200 ml.Pak maj jetě modrej,ale ten je draí,
Má v sobě hadí jed a doporučila mi ho léčitelka.Jinak taky pouívám Venosan ten je čitě přírodní,ale je fakt,e mě nejvíc přestaly boůet nohy a íly po vysazení antikoncepce.No a i jinak beru hořčík na křeče v nohou.
Není tady
Pozor na hořčík a křeče - ten by se měl sledovat, křeče můou způsobovat infekty. Píu to proto, e vechny tyto pokusy mám za sebou, ne přili na boreliozu a osteoporozu ! A jak píe Sandonorika - studená voda mi také dělala dobře a lékař mi tvrdil, e mám vnitřní zánět il !
Není tady
ANERI:aha tak dík za info
Není tady
Na boreliozu mi testy nedavno delali, protoze jsem byla na infekcnim s podezrenim na toxoplazmozu.Delali mi testy na sest ruznych inf. onemocneni a mezi nimi i borel. Ja mam ty nohy takovy spis v lete, po dlouhy chuzi nebo namaze.Delam kick box aerobic a ten je na nohy dost zatezujici, takze spis bych to stacela k tomuhle.
Není tady
Tak bě ke sportovnímu lékaři.
Není tady