Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#201 31. 7. 2008 22:30

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Re: Co si myslíte o porodu ve 39 letech?(Talmanová+Nikolas)

zuzi777a napsal(a):

Já zatím nelituju ani vteřiny, kterou jsem věnovala   svému nejmladšímu. Všechny aktivity mi zůstaly a přibyly i další.  Necítím se  ani stará ani ochuzená o  život " svobodný".  Na vnoučata se těším- už mám jedno vyvdané a je to prča - je o půl roku starší než strejda......
Jestli bude Babinet za těch 10 let , 20 let, klidně Vám dám vědět jestli lituju- ale mslím, že jsem volila třetí dítě  zodpovědně a z lásky, tudíž to není oběť  ale DAR!! Nemusíte mít děti, když nechcete, ale také  můžete dokud můžete.. Asi některé z Vás nepochopí, že bych klíďo  do těhu šla ještě jednou,  a jsem přesvědčená , že bych jako pro děcka předtím dělala i pro to další vše pro jeho spokojený a šťastný život......

Zuzi a co Tvůj život?Ale chápu,že někdo je spokojený právě proto,že se má pořád o koho starat,vařit atd.Jsme každý jiný,ale v předešlém tvém píspěvku už byla zmínka typu,že v nejhorším by se o toho benjamínka postarali a velmi rádi jeho sourozenci (to vaše pojištění je myslím docela prozíravé) a to mi teda připadne dost sobecké-vy ste si pořídili mimčo a ať ho dopiplají jeho sourozenci,však oni ho milují a tak jim to nedá ho nechat na holičkách.
Je pravda,jak už někdo tady psal,že pořídit si dítě,to je závazek na min.další 20letku.

Není tady

#202 1. 8. 2008 8:55

Blossom
Host

zuzi777a napsal(a):

Já zatím nelituju ani vteřiny, kterou jsem věnovala   svému nejmladšímu. Všechny aktivity mi zůstaly a přibyly i další.  Necítím se  ani stará ani ochuzená o  život " svobodný".  Na vnoučata se těším- už mám jedno vyvdané a je to prča - je o půl roku starší než strejda......
Jestli bude Babinet za těch 10 let , 20 let, klidně Vám dám vědět jestli lituju- ale mslím, že jsem volila třetí dítě  zodpovědně a z lásky, tudíž to není oběť  ale DAR!! Nemusíte mít děti, když nechcete, ale také  můžete dokud můžete.. Asi některé z Vás nepochopí, že bych klíďo  do těhu šla ještě jednou,  a jsem přesvědčená , že bych jako pro děcka předtím dělala i pro to další vše pro jeho spokojený a šťastný život......

Zuzi, naprosto ve všem s tebou souhlasím. Věta Nemusíte mít děti, když nechcete, ale také je můžete mít, dokud můžete ... by se měla pozlatit a vlastně žádná další diskuse už jako by nebyla potřeba.

Moc ti přeju, jak to krásně prožíváš, z tvých příspěvků úplně září ta spokojenost. Nenech si ji nikým vzít.

A že je to podle Kuty sobecké spoléhat na to, že kdyby se s vámi něco stalo, tak dítě dovychovají starší sourozenci? To je absolutní blbost. Stát se totiž může cokoli  s kýmkoli, i třeba pětadvacetiletí rodiče můžou zemřít ve vteřině třeba při nezaviněné autonehodě. Dle této logiky je sobecké pořídit si dítě kdykoli a v jakémkoli věku - protože kdykoli a v jekémkoli věku můžeme všichni umřít.

Zuzi, vlastně ti tak tiše, přejícně závidím. Kdysi jsem to chtěla taky tak, po 2 dětech si s odstupem pořídit třetí. No, osud mi to zařídil jinak, tak zaplaťpámbu za ty děti dvě.

#203 1. 8. 2008 9:04

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Blossom, suhlas. Co komu do toho, ci zenska chce alebo nechce dieta a v akom veku? Je to len jej vec.
Ja rozmyslam nad tym, ze si vezmem jedno do pestunskej starostlivosti ... a je mi uplne u prdky ako sa kto na to pozera.

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#204 1. 8. 2008 9:15

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Mít dítě je opravdu starost té dané ženy či rodiny.
Ale vím, že stále u nás je status, že na ženu po 30ti bez dítěte, která je rozhodnuta klidně i počkat , kouká jako na exota, nebo chudinku, která si neumí zařídit život. Říkám to z vlastní zkušenosti i ze zkušenosti svých starších bezdětných kamarádek.

A počítat s tím, že si pořídím v 50ti mimo s tím, že kdyby se cokoliv stalo, že se automaticky postarají starší sourozenci, mi příjde taky hodně sobecké.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#205 1. 8. 2008 9:24

BB
♥♥♥♥♥♥-

Klubko napsal(a):

Ale vím, že stále u nás je status, že na ženu po 30ti bez dítěte, která je rozhodnuta klidně i počkat , kouká jako na exota, nebo chudinku, která si neumí zařídit život. Říkám to z vlastní zkušenosti i ze zkušenosti svých starších bezdětných kamarádek.

A počítat s tím, že si pořídím v 50ti mimo s tím, že kdyby se cokoliv stalo, že se automaticky postarají starší sourozenci, mi příjde taky hodně sobecké.

S tím tlakem okolí máte pravdu .... kamarádka se vdala ve  dvaceti, nastěhovali se do domečku, který se musel kompletně spravit ( nebyla tam voda, odpady ... nic ..) tak se rozhodli, že s dětma  tak dva roky počkají, než ten domeček nějak sprovozní .... a měli  jste vidět ty soucitné pohledy vyjadřující  ....  chuděrka, rok vdaná (21 let) a nemá děťátko ...  a dotazy babek v samošce  : Aničko, už jste byli u doktora, když nemůžete mít malé ? ... Ona z toho byla pěkně otrávená ... nikdo nechtěl pochopit, že  prostě to tak chtějí ... na to bylo okolí slepé, hluché .... dumbom

BB

Není tady

#206 1. 8. 2008 9:48

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Klubko napsal(a):

podle me, ten tlak je davno pase...aspon ve velkomestech.
Na vesnicich se to jeste udrzuje, ale rozhodne te za to nikdo neukamenuje.

42!

Není tady

#207 1. 8. 2008 9:53

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

babucho, nemáš pravdu. I v Praze a jinde žijí lidé, kteří stále mají nějak pocit, ti dát najevo, že bys s tím měla něco dělat. No jejich problém, když se tím chtějí zaobírat.

Není tady

#208 1. 8. 2008 9:57

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Pro me osobne mnohem  vetsim problemem je ubytek kamaradek. Vetsina z nich uz ma nejakeho chlapa, s nimz travi vetsinu casu, pak nektere i to dite. Uz maji uplne jine starosti, nez ja. A ja si nechci povidat o plinkach. Spis v  tom vidim trosku ten skryty a naprosto nezamerny tlak ;-)))

42!

Není tady

#209 1. 8. 2008 9:58

Florio
♥♥♥----

Babuško jaguško - mohu potvrdit Klubko, má kamarádka, o níž jsem psala, je pražanda.

Není tady

#210 1. 8. 2008 9:59

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Klubko napsal(a):

babucho, nemáš pravdu. I v Praze a jinde žijí lidé, kteří stále mají nějak pocit, ti dát najevo, že bys s tím měla něco dělat. No jejich problém, když se tím chtějí zaobírat.

Takovi lidi se najdou vsude, ale co je mi do nich? S lidma, kteri tohle deklaruji, si nemam co rict, vyhybam se jim. Holt ve mestech mas tu nabidku lidskych nazoru pestrejsi ;-)

Upravil(a) baba.jaga (1. 8. 2008 9:59)

42!

Není tady

#211 1. 8. 2008 10:17

Florio
♥♥♥----

baba.jaga napsal(a):

Klubko napsal(a):

Takovi lidi se najdou vsude, ale co je mi do nich? S lidma, kteri tohle deklaruji, si nemam co rict, vyhybam se jim. Holt ve mestech mas tu nabidku lidskych nazoru pestrejsi ;-)

Je fakt, že ve větším městě asi najdeš snadněji lidi, budou tolerovat, nebo jim to bude fuk.
Ale to další - co je ti do nich? Ono se kolikrát stane, že je to třeba letitá kamarádka, sestra nebo někdo z rodiny a doteď jste neřešili, najednou je ti 30/35 a oni dojdou s tím, jaká jsi kariéristka, že chceš mít dítě až v 35, v 40 a pod. A vyhýbat se? Proč vlastně, obvykle to není mezi lidmi snad až tak základní téma, pokud jo - pokud ten protějšek není schopen akceptovat, že to máš nastavený jinak, tak je to jeho problém.

Oxi: a nejsi pedo, nebo homo??? lol
(já jen cvičně, ono se na to duševně připrav, jestli si chceš vzít do péče dítě jako samostatně žijící chlap, a je to vůbec reálné?-svěří ti dítě do péče, chodíš-li do zam. a žiješ-li sám? Tedy žiješ-li...)

Není tady

#212 1. 8. 2008 10:26

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Florio napsal(a):

(já jen cvičně, ono se na to duševně připrav, jestli si chceš vzít do péče dítě jako samostatně žijící chlap, a je to vůbec reálné?-svěří ti dítě do péče, chodíš-li do zam. a žiješ-li sám? Tedy žiješ-li...)

A niesi ty IQ 25-35? Jaj, nie, to je tvoj vek ... (ja tiez len cvicne ...)
Ste fakt poniektore ******** *****, fnukate, ze vasi chlapi nemaju vztah k detom a ked ho mam, tak som predak alebo homos.
Vidim, ze priemerne IQ na Babinete sa zacalo povazlivo znizovat ...

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#213 1. 8. 2008 10:28

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Florio na tvoje dalsie otazky odpovedat nebudem, ak chces zisti si sama. A ano, zijem. A dusevne pripraveny som dostatocne.

Upravil(a) Oxi (1. 8. 2008 10:28)

Není tady

#214 1. 8. 2008 10:30

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Oxi napsal(a):

Florio napsal(a):

Ste fakt poniektore ******** *****, fnukate, ze vasi chlapi nemaju vztah k detom a ked ho mam, tak som predak alebo homos.

Oxi pussa hjarta pro mě jsi chlap s velkým big_smile CH ... a tvůj vztah k dětem obdivuji - a vážím si toho, že takoví chlapi jako ty - jsou ... kéž by jich bylo víc.

Flo - to myslela určitě jen ze srandy ... jen si asi neuvědomila, že by se její styl humoru mohl někoho dotknout wink

Upravil(a) Feuria (1. 8. 2008 10:31)

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#215 1. 8. 2008 10:35

Florio
♥♥♥----

Feuria napsal(a):

Oxi napsal(a):

Florio napsal(a):

Oxi pussa hjarta pro mě jsi chlap s velkým big_smile CH ... a tvůj vztah k dětem obdivuji - a vážím si toho, že takoví chlapi jako ty - jsou ... kéž by jich bylo víc.

Flo - to myslela určitě jen ze srandy ... jen si asi neuvědomila, že by se její styl humoru mohl někoho dotknout wink

pche, domnívám se, že Oxi, skutečně nepotřebuje zdvihat sebevědomí a vyřešit si umí věci sám, i za jiné, že :-)
K IQ,  25-35, to bych tu nepsala, kdepák, tomu se říká myslím těžká debilita?

Není tady

#216 1. 8. 2008 10:35

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Oxi, a nemyslela to Florio jen z právního hlediska ty komplikace se svěřením?Já se v tom taky moc nevyznám. Naivně jsem se domnívala, že třeba když je žena sama, bez muže a nemůže mít mimi, že bude mít asi horší podmínky pro získání mimi,než nějaký pár. Právo asi moc nezajímá, že se muž či žena,ač jsou sami klidně postarají lépe o adoptované dítě, než manželský pár, který je může za pár dní klidně vrátit. Ale před sociálkou "fungují" jako rodina, tak asi mají větší šanci. Nebo jak to je?

Není tady

#217 1. 8. 2008 10:37

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

pche lol

Flo - uklidni se.

Upravil(a) Feuria (1. 8. 2008 10:38)

Není tady

#218 1. 8. 2008 10:39

Florio
♥♥♥----

Klubko napsal(a):

Oxi, a nemyslela to Florio jen z právního hlediska ty komplikace se svěřením?Já se v tom taky moc nevyznám. Naivně jsem se domnívala, že třeba když je žena sama, bez muže a nemůže mít mimi, že bude mít asi horší podmínky pro získání mimi,než nějaký pár. Právo asi moc nezajímá, že se muž či žena,ač jsou sami klidně postarají lépe o adoptované dítě, než manželský pár, který je může za pár dní klidně vrátit. Ale před sociálkou "fungují" jako rodina, tak asi mají větší šanci. Nebo jak to je?

Je to přesně takto, sociálka má na to něco jako scoring. Prostě Oxi jako samostatně žijící chlap ty body asi nedostane...a názor okolí? Chce-li adoptovat dítě samotný chlap, je "divnej".

Jinak aby jsi byla v obraze, ona je ta jeho reakce (a Feurii) trošku takové doprsknutí jednoho off topic z jiné diskuze, takže OK - jakoby mám dostat nyní sodu smile.

Upravil(a) Florio (1. 8. 2008 10:41)

Není tady

#219 1. 8. 2008 10:41

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Klubko, ak pedo a homo moze mat spojitost s pravnymi komplikaciami OK, asi to tak myslela.
Adoptovat, osvojit, pestunska starostlivost ... to su rozne pojmy.
Nemam chut to tu rozoberat, minimalne preto, ze pokial by ste nad tym uvazovali vy, zistite si info same. Ale ano, mozem si adpotovat, osvojit aj vziat do pestunskej starostlivosti, aj ked som sam ...
Florio, pre tvoju info, kym som sa stal dobrovolnikom v kojenaku presiel som aj psychologickym pohovorom a podobne ...

Není tady

#220 1. 8. 2008 10:42

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

sifony - dva big_smile

Není tady

#221 1. 8. 2008 10:42

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Fe pussa

Není tady

#222 1. 8. 2008 10:43

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Florio napsal(a):

Je to přesně takto, sociálka má na to něco jako scoring. Prostě Oxi jako samostatně žijící chlap ty body asi nedostane...a názor okolí? Chce-li adoptovat dítě samotný chlap, je "divnej".

Ked do toho nevidis, tak sa do toho nekecaj. Nepustaj bludy o niecom, co okolo teba ani nepreslo, OK?

Není tady

#223 1. 8. 2008 10:44

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Oxi, je divnej tím že se liší? Asi máš pravdu. Protože prostě se moc nenosí, aby muž chodil ve svém volném čase pečovat o miminka. Ale tím bych ho nějak neshazovala. Já jsem teda žena a mám určitě "chladnější" vztah k dětem,než on jako muž. Takže jsem vlastně taky divná?Protože bych měla nad každým uzlíkem volat a jásat. Není to tak. Děti mám moc ráda, žene mi do očí slzy, když vidím někdy jejich osudy, jak to někdo odkládá jako koťata, ale zatím jsem asi ještě velký "sobec" na to,abych se jim věnovala 24 hodin denně. Buďme rádi, že takoví muži mezi námi jsou. A právě proto mi vadí v těch naších zákonech, že na to mají nějaký scoring, místo aby posuzovali jedince.

To je stejné jako s rasismem.....

Upravil(a) Klubko (1. 8. 2008 10:46)

Není tady

#224 1. 8. 2008 10:46

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

sifony - dva big_smile

Není tady

#225 1. 8. 2008 10:47

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Prosím a ještě pro me jako pro idiota. Ehm ,Co je to pedo...?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí