27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
potvurkapodivna napsal(a):
Já svou treperandu porodila před 30. narozeninami. A víte, co mě u Talmanové úplně okovalo? Ty fotky
. Ona vůbec nevypadala jak po porodu. Vyfotit tenkrát mě, tak to můou dát tak do domu hrůzy
Ona vůbec nevybadá na svůj věk...
To oravdu ten porod hodně změní vizá maminy? Jak?
Není tady
Spí k ní přila kadeřnice a pěkně se i namalovala. Na to opravdu v porodnici nikdo nemá čas ani náladu. Ale kdyby tam nepřijeli fotit do novin, tak by na tom byla stejně jako my. Umatěné přeleené vlasy a vybledlý nenamalovaný obličej. ))
Není tady
Já měla první dítě v 19 letech a druhé ve 36...před 3 lety a moc si to uívám
Není tady
Ahoj, taky přispěji do této diskuze. Taky jsem starí matka. 40ti letá. Měla jsem první dítě v 19,pak jsem měla jetě dvě a rozvedla se.
Později jsem potkala mue, se kterým jsme se vzali a protoe on svoje děti neměl, pořidili jsme si mimčo. Teď je malé 8 měsíců, dvě nejstarí děti jsou u samostatní, bydlí samy.
Nevím, mě tohle mateřství přináí straně moc.Jinak to proívám, ne kdy mi bylo 20.
Kadý má na to svůj názor, ale já opravdu kladný.
Kdyby mi někdo v 35ti letech řekl, e budu jetě chovat, asi bych si myslela, e blázní. A osud si stejně ve zařídí jak chce.
Upravil(a) siwama (1. 8. 2007 14:51)
Není tady
Natálie napsal(a):
Já svou treperandu porodila před 30. narozeninami. A víte, co mě u Talmanové úplně okovalo? Ty fotky
. Ona vůbec nevypadala jak po porodu. Vyfotit tenkrát mě, tak to můou dát tak do domu hrůzy
Změní a mě říkají, e krásním ....
fakt.
(asi i těma starostma)
Není tady
Porod kadopádně, kdy jsem byla za kamarádkou dva dny po porodu, vypadala straně, asi o deset let starí.
No, blbé je, e pár let z toho u jí zůstalo. Asi jí to první dítě dalo v 38mi letech nenávratně zabrat, straně během roku zestárla.... Ale jinak eny zkrásní
Upravil(a) Nety (1. 8. 2007 15:03)
Není tady
Ale Natynka tu psala, e rodila ve 24 a e má osmiletou holčičku . Take ve svých 32 letech je krásná jako ..... jako Fe
lvice napsal(a):
Ale Natynka tu psala, e rodila ve 24 a e má osmiletou holčičku
. Take ve svých 32 letech je krásná jako ..... jako Fe
...... přece jako hvězda jasná ..... (mimochodem ani hvězdné výstupy (myleno tím záitky, které se přímo hvězd dotýkají) mi nejsou cizí
Upravil(a) Natynka (1. 8. 2007 15:17)
Není tady
. Ne, ty jsi krásná jako prérijní růe
. Tedy jsi furt stejně krásná za celou tu dobu co tě znám
.
lvice napsal(a):
![]()
. Ne, ty jsi krásná jako prérijní růe
. Tedy jsi furt stejně krásná za celou tu dobu co tě znám
.
jéééééé, já tady přímo taju .....
u nás na patře je to asi rozířené, to bude tím vzduchem, ale od výtahu úplně doprava nějak zaválo před asi 40 lety, teď furt jen doleva k nám .... dokonce se tam občas i objeví nějakej chlap, kterej rozíří řady nás krásných a jeden se tam, ty jo, oblevuje docela pravidelně v posledním půl roce
no a já to s tou pravidelností teda fakt nevytrhnu
Upravil(a) Natynka (1. 8. 2007 15:31)
Není tady
Fakt ? Jsem si nevimla, teda toho krásnýho chlapa
. Ale já u taky hůře vidím, slyím ....
. Ale jdi ty, na pravidelnost se vykali
. Ale pravidelnějc bys teda mohla chodit, to jóó
Tercila napsal(a):
Jééé, Seli, Ty má sladkých 30???? Tak to má celý ivot před sebou, holka!!!
Vecko bude dobrý, ono něco přijde, a to nebude čekat, věř mi;) (vyzkoueno)
Neéé, slakdých o 10 viac ...
Není tady
Neéé, slakdých o 10 viac ...
A nekecej!!! Nevypadá na to
Není tady
ďakujem... Mi povedali (u to tu zas citujem): "Sel, ty starne ako chlap: Čím si staria, tým si krajia!"
Není tady
Ale Sel, to asi nebude pravidlo, protoe nevim, kde se bere tolik slizkejch vypelichanejch dědků
Není tady
Natálie napsal(a):
Ahoj vichni,
vude píou, jak po 35 roce je ena stará na dítě. Jaké máte zkuenosti s těhotenstvím ve zralejím věku??
Pak čtu titulek o Talmanovéa říkám si, e jsem vlastně jetě nedochůdče
, tak co se stresuji, e nemám přítele a ádné dítě. Podotýkám, e mi bude brzo 29 let...
Ahoj Natálie a spol.
já jsem po svých 29. narozeninách (které byly letos), taky začala hrozně panikařit ... a jsem se s tou panikou dostala a na babinet fórum. Tu paniku jsem před časem i s pomocí babinetu překonala.
K Tvému tématu bych měla 2 poznámky:
a) kadý má "ten svůj ideální věk" úplně někde jinde a je jenom ná problém, e se občas chceme napasovat do nějakých těch tabulek, průměrů a normálů...a pak se z toho stresujeme (pravda, za významného přispění příbuzných, přátel, médií a spol.)
b) To, e si Talmanová s Topolánkem pořídili miminko v pozdějím věku, je zase úplně a zcela jejich věc.
Není tady
Natálie napsal(a):
Já měla porod docela nechutnej, take to na mě bylo vidět a hlavně jsem měla popraskané ilky po celém obličeji, dekoltu a i zádech a dokonce jsem měla moncla pod okem z toho, jak přítel posluně tlačil mojí hlavu na břicho, kde mi po něm skákala statná asistentka No prostě já to závidím, e jí to po porodu tak sluí
Musím říct, e ve svých 21 a 26 letech jsem nevypadala po porodech tak dobře, jako po tom třetím v skoro 39 letech. Dokonce i během těhotenství (třetího) jsem se na sebe nemohla vynadívat, jak jsem byla najednou hezčí, im známí koukali. Nevím, čím to je.
Není tady
Nety napsal(a):
Ale Sel, to asi nebude pravidlo, protoe nevim, kde se bere tolik slizkejch vypelichanejch dědků
![]()
No, to mi povedal jeitný chlap, mladí odo mňa... Take on má na krásu muov a starnutie muov asi diametrálne odliný názor ne ty...
Ja som si z toho vybrala tú durhú čas a rozhodla sa, e to je kompliment
Není tady
A za seba musím poveda, e by som radej mala za ocka diea niekoho, kto kvôli otmu neopúa nejaké iné diea, prosím... To pripadá mne osobne dos podstatné v akomkožvek veku
Není tady
Káča napsal(a):
Musím říct, e ve svých 21 a 26 letech jsem nevypadala po porodech tak dobře, jako po tom třetím v skoro 39 letech. Dokonce i během těhotenství (třetího) jsem se na sebe nemohla vynadívat, jak jsem byla najednou hezčí, im známí koukali. Nevím, čím to je.
Třeba trénink dělá mistra
Jééé já tu čtu, e Lvice a Natynka jsou kolegyně z práce ... tedy spíe ze zaměstnání, podle frekvence brouzdání po babinetu
A e jsou krásné jako já
a jste holky i tak inteligentní
ehm:rodna:
Není tady
Kdepak Fe, my nejsme kolegyně z práce . Nula bodů
, ale jetě má dva pokusy
. Já nepotřebuju být inteligentní, já jsem královna.... poutě
.
Hannah napsal(a):
Jedna věc je otěhotnění,těhotenství a porod tam si myslím tělo řekne kdy u ne.Druhá strana mince je péče o miminko,batolátko,předkoláka,koláka a puberáka.Od svých pětatřiceti jsem si jista ,e u nechci kojit,vstávat k miminku,řeit pískovitní spory.Na jaře jsem absolvovala poslední rodičák svého ivota a cestou domů jsem se vznáela těstím.Děti mi nijak nevadí a ráda pohlídám neteře a synovce, v budoucnu snad i vnoučata.Mateřství je ale za mnou.Bylo to hezké,bylo toho dost.
Hannah, mluví mi z due. Asi zaloím Tvůj fan klub.
Taky mne zaráí jednání některých manelských párů , kteří poté, kdy jim starí děti odejdou z domu pořídí si jetě dalí dítě. Někdy mi to spí připadá jako snaha řeít tímto způsobem krizi středního věku - " najít někoho, kdo mne bude potřebovat". Dokázat si, e jsem jetě mladá ..." s dítětem podnikáme výlety na kole, jezdíme na kolečkových bruslích " . Úplně alergická jsem na větu "uívám si to teď mnohem více". Copak děti máme proto, abychom si "uívali"?
ROdiče těchto dětí se rovně rozplývají nad tím, jak se rodina úasně stmelila apod. , ale mne by
zajímaly názory starích dětí, kterým otec, či matka po dvaceti letech pořídí dalího sourozence, často i s jiným partnerem. Z mých zkueností vím, e tyto děti, i kdy jsou "dospělé" své rodiče potřebují a spíe se takovým jednám svých rodičů cítí ohroeni. To je můj názor - pro někoho moná kacířský.
Není tady
tequilla: Troufám si říci, e vůbec neví, o čem mluví! promiň, ale podle mně je to, co jsi napsala naprostý blábol. Kolik Ti je? A kolik má dětí?
Není tady