6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
potvurkapodivna napsal(a):
Já svou treperandu porodila před 30. narozeninami. A víte, co mě u Talmanové úplně šokovalo? Ty fotky . Ona vůbec nevypadala jak po porodu. Vyfotit tenkrát mě, tak to můžou dát tak do domu hrůzy
Ona vůbec nevybadá na svůj věk...
To oravdu ten porod hodně změní vizáš maminy? Jak?
Není tady
Spíš k ní přišla kadeřnice a pěkně se i namalovala. Na to opravdu v porodnici nikdo nemá čas ani náladu. Ale kdyby tam nepřijeli fotit do novin, tak by na tom byla stejně jako my. Umaštěné přeležené vlasy a vybledlý nenamalovaný obličej. ))
Není tady
Já měla první dítě v 19 letech a druhé ve 36...před 3 lety a moc si to užívám
Není tady
Ahoj, taky přispěji do této diskuze. Taky jsem starší matka. 40ti letá. Měla jsem první dítě v 19,pak jsem měla ještě dvě a rozvedla se.
Později jsem potkala muže, se kterým jsme se vzali a protože on svoje děti neměl, pořidili jsme si mimčo. Teď je malé 8 měsíců, dvě nejstarší děti jsou už samostatní, bydlí samy.
Nevím, mě tohle mateřství přináší strašně moc.Jinak to prožívám, než když mi bylo 20.
Každý má na to svůj názor, ale já opravdu kladný.
Kdyby mi někdo v 35ti letech řekl, že budu ještě chovat, asi bych si myslela, že blázní. A osud si stejně vše zařídí jak chce.
Upravil(a) siwama (1. 8. 2007 14:51)
Není tady
Natálie napsal(a):
Já svou treperandu porodila před 30. narozeninami. A víte, co mě u Talmanové úplně šokovalo? Ty fotky . Ona vůbec nevypadala jak po porodu. Vyfotit tenkrát mě, tak to můžou dát tak do domu hrůzy
Změní a mě říkají, že krásním .... fakt.
(asi i těma starostma)
Není tady
Porod každopádně, když jsem byla za kamarádkou dva dny po porodu, vypadala strašně, asi o deset let starší.
No, blbé je, že pár let z toho už jí zůstalo. Asi jí to první dítě dalo v 38mi letech nenávratně zabrat, strašně během roku zestárla.... Ale jinak ženy zkrásní
Upravil(a) Nety (1. 8. 2007 15:03)
Není tady
Ale Natynka tu psala, že rodila ve 24 a že má osmiletou holčičku . Takže ve svých 32 letech je krásná jako ..... jako Fe
lvice napsal(a):
Ale Natynka tu psala, že rodila ve 24 a že má osmiletou holčičku . Takže ve svých 32 letech je krásná jako ..... jako Fe
...... přece jako hvězda jasná ..... (mimochodem ani hvězdné výstupy (myšleno tím zážitky, které se přímo hvězd dotýkají) mi nejsou cizí
Upravil(a) Natynka (1. 8. 2007 15:17)
Není tady
. Ne, ty jsi krásná jako prérijní růže . Tedy jsi furt stejně krásná za celou tu dobu co tě znám .
lvice napsal(a):
. Ne, ty jsi krásná jako prérijní růže . Tedy jsi furt stejně krásná za celou tu dobu co tě znám .
jéééééé, já tady přímo taju .....
u nás na patře je to asi rozšířené, to bude tím vzduchem, ale od výtahu úplně doprava nějak zaválo před asi 40 lety, teď furt jen doleva k nám .... dokonce se tam občas i objeví nějakej chlap, kterej rozšíří řady nás krásných a jeden se tam, ty jo, oblevuje docela pravidelně v posledním půl roce
no a já to s tou pravidelností teda fakt nevytrhnu
Upravil(a) Natynka (1. 8. 2007 15:31)
Není tady
Fakt ? Jsem si nevšimla, teda toho krásnýho chlapa . Ale já už taky hůře vidím, slyším .... . Ale jdi ty, na pravidelnost se vykašli . Ale pravidelnějc bys teda mohla chodit, to jóó
Tercila napsal(a):
Jééé, Seli, Ty máš sladkých 30???? Tak to máš celý život před sebou, holka!!! Všecko bude dobrý, ono něco přijde, až to nebudeš čekat, věř mi;) (vyzkoušeno)
Neéé, slakdých o 10 viac ...
Není tady
Neéé, slakdých o 10 viac ...
A nekecej!!! Nevypadáš na to
Není tady
ďakujem... Mi povedali (už to tu zas citujem): "Sel, ty starneš ako chlap: Čím si staršia, tým si krajšia!"
Není tady
Ale Sel, to asi nebude pravidlo, protože nevim, kde se bere tolik slizkejch vypelichanejch dědků
Není tady
Natálie napsal(a):
Ahoj všichni,
všude píšou, jak po 35 roce je žena stará na dítě. Jaké máte zkušenosti s těhotenstvím ve zralejším věku??
Pak čtu titulek o Talmanové a říkám si, že jsem vlastně ještě nedochůdče, tak co se stresuji, že nemám přítele a žádné dítě. Podotýkám, že mi bude brzo 29 let...
Ahoj Natálie a spol.
já jsem po svých 29. narozeninách (které byly letos), taky začala hrozně panikařit ... až jsem se s tou panikou dostala až na babinet fórum. Tu paniku jsem před časem i s pomocí babinetu překonala.
K Tvému tématu bych měla 2 poznámky:
a) každý má "ten svůj ideální věk" úplně někde jinde a je jenom náš problém, že se občas chceme napasovat do nějakých těch tabulek, průměrů a normálů...a pak se z toho stresujeme (pravda, za významného přispění příbuzných, přátel, médií a spol.)
b) To, že si Talmanová s Topolánkem pořídili miminko v pozdějším věku, je zase úplně a zcela jejich věc.
Není tady
Natálie napsal(a):
Já měla porod docela nechutnej, takže to na mě bylo vidět a hlavně jsem měla popraskané žilky po celém obličeji, dekoltu a i zádech a dokonce jsem měla moncla pod okem z toho, jak přítel poslušně tlačil mojí hlavu na břicho, kde mi po něm skákala statná asistentka No prostě já to závidím, že jí to po porodu tak sluší
Musím říct, že ve svých 21 a 26 letech jsem nevypadala po porodech tak dobře, jako po tom třetím v skoro 39 letech. Dokonce i během těhotenství (třetího) jsem se na sebe nemohla vynadívat, jak jsem byla najednou hezčí, im známí koukali. Nevím, čím to je.
Není tady
Nety napsal(a):
Ale Sel, to asi nebude pravidlo, protože nevim, kde se bere tolik slizkejch vypelichanejch dědků
No, to mi povedal ješitný chlap, mladší odo mňa... Takže on má na krásu mužov a starnutie mužov asi diametrálne odlišný názor než ty... Ja som si z toho vybrala tú durhú časť a rozhodla sa, že to je kompliment
Není tady
A za seba musím povedať, že by som radšej mala za ocka dieťťa niekoho, kto kvôli otmu neopúšťa nejaké iné dieťa, prosím... To pripadá mne osobne dosť podstatné v akomkoľvek veku
Není tady
Káča napsal(a):
Musím říct, že ve svých 21 a 26 letech jsem nevypadala po porodech tak dobře, jako po tom třetím v skoro 39 letech. Dokonce i během těhotenství (třetího) jsem se na sebe nemohla vynadívat, jak jsem byla najednou hezčí, im známí koukali. Nevím, čím to je.
Třeba trénink dělá mistra
Jééé já tu čtu, že Lvice a Natynka jsou kolegyně z práce ... tedy spíše ze zaměstnání, podle frekvence brouzdání po babinetu
A že jsou krásné jako já a jste holky i tak inteligentní ehm:rodna:
Není tady
Kdepak Fe, my nejsme kolegyně z práce . Nula bodů , ale ještě máš dva pokusy . Já nepotřebuju být inteligentní, já jsem královna.... pouště .
Hannah napsal(a):
Jedna věc je otěhotnění,těhotenství a porod tam si myslím tělo řekne kdy už ne.Druhá strana mince je péče o miminko,batolátko,předškoláka,školáka a puberťáka.Od svých pětatřiceti jsem si jista ,že už nechci kojit,vstávat k miminku,řešit pískovištní spory.Na jaře jsem absolvovala poslední rodičák svého života a cestou domů jsem se vznášela štěstím.Děti mi nijak nevadí a ráda pohlídám neteře a synovce, v budoucnu snad i vnoučata.Mateřství je ale za mnou.Bylo to hezké,bylo toho dost.
Hannah, mluvíš mi z duše. Asi založím Tvůj fan klub.
Taky mne zaráží jednání některých manželských párů , kteří poté, kdy jim starší děti odejdou z domu pořídí si ještě další dítě. Někdy mi to spíš připadá jako snaha řešít tímto způsobem krizi středního věku - " najít někoho, kdo mne bude potřebovat". Dokázat si, že jsem ještě mladá ..." s dítětem podnikáme výlety na kole, jezdíme na kolečkových bruslích " . Úplně alergická jsem na větu "užívám si to teď mnohem více". Copak děti máme proto, abychom si "užívali"?
ROdiče těchto dětí se rovněž rozplývají nad tím, jak se rodina úžasně stmelila apod. , ale mne by
zajímaly názory starších dětí, kterým otec, či matka po dvaceti letech pořídí dalšího sourozence, často i s jiným partnerem. Z mých zkušeností vím, že tyto děti, i když jsou "dospělé" své rodiče potřebují a spíše se takovým jednám svých rodičů cítí ohroženi. To je můj názor - pro někoho možná kacířský.
Není tady
tequilla: Troufám si říci, že vůbec nevíš, o čem mluvíš! promiň, ale podle mně je to, co jsi napsala naprostý blábol. Kolik Ti je? A kolik máš dětí?
Není tady