27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Nevím kam jinam to dát. Mám na zdejí masy otázku. Nechaly (předpokládám, e oslovuji spíe mámy) jste očkovat dcery přípravkem (teď to moná napíu trochu nepřesně) Silard (mno ...začíná to na S určitě), ale to není podstatné - jako prevenci proti rak děloního čípku. Jedná se o tři injekce, kt by měly (není to samozřejmě 100%) zabránit tomuto onemocnění. Pokud samozřejmě dívka neměla pohlavní styk.... jak to vidíte??? Zrealizovaly jste to u???
Není tady
Já mám dcery 4,nejstarí bude brzy 12 a určitě ji chci nechat co nejdřív očkovat,ale asi a přítí rok,musím na to naetřit.
Není tady
Známá pracuje na gynekologii a doporučila mi to.
Není tady
Já jsem se dotázala i své gynekoloky a ta mi řekla, e smysl to má u dívek a en, které jetě nesexovaly. Co dává dost logiku. Zřejmě to 100% nazaručí,můe se stát cokoliv - očkovaná neočkovaná, ale také u jsem rozhodnutá. Asi bych těko přeila situaci, kdyby dcera onemocněla tímto způsobem. Je to kolem 10tis. Kč, ale myslím e velmi dobře vloených.
Peko, je to dost specif.téma (jasně, e je tisíce virů atd....), nejlépe ti poradí určitě gynekolog, mají nejnovějí informace a zkuenosti........
Není tady
Moje dcera (15), to právě absolvuje, koncem léta jde na druhou injekci, celkem jsou to tři dávky. Zjiovala jsem si po různu informace, a nakonec jsem se rozhodla, e do toho půjdeme.
Není tady
J8 u jsem také začla. Nevím, zda-li ji tímto ochráním na 100%, ale vím, e kdyby dcera onemocněla, tak bych měla příerné výčitky.(kdy o té monosti očkování vím).
Není tady
Vracím se k tomuto tématu..... dcera (15let) mi od doktorky donesla letáček s informacemi o očkování proti rakovině dělo. čípku. Prvně jsem byla také proti, je to docela dost peněz (10 tis. z toho 2 tis. hradí pojiovna), ale prý je to dobrá investice do jejího zdraví. Je to prý jediná rakovina, která se přenáí virem a i kdyby ji dostala, tak průběh bude daleko lehčí
. Doktorka také říkala, e se dnes očkují u i kluci. Take, hurá do toho
Není tady