6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A davate avivaz detskou nebo normalni dospelackou kdyz perete dohromady??
Není tady
Já peru vechno prádlo dohromady od narození, akorát nepouívám avivá a mám Lovelu práek. Skvrna od mrkve jde perfektně dolů venku na sluníčku. Vybělí se skoro sama. Na banán takový recept nemám.
Není tady
Lei napsal(a):
Tak my pouzivame jen prirodni prasky - v CR to byl Ecover a nemuzu si stezovat. Na fleky od bananu mam super spray (taky je prirodni) a chvili po nastrikani jsou skrvny pryc. Horsi to bylo s mrkvi, to jsem mela kolikrat namocene i dva dny.
Lei, co je to za sprei? my pouzivane sodasan, ale i kdyz tam dam to na skvrny, tak spousta veci nepusti
Není tady
Tekutá lovela krásné voní. Na novorozeně výborná, prádlo je po ní krásně jemnounké. Do měsíce jsem jí pouívala. Blinkání vyprala. ALe pokad. pleny (kdy se stala nehoda, pouíváme sucháč).
Ted peru v persilu sensitiv. Ani neehlím .
A banán jsme jetě nezkoueli, tak nevím.
Není tady
Já pouívala Lovelu a spokojenost, ale je fakt, e jsme ádný fleky neměli, tak nevím, jak by si s nimi bývala poradila. Teď peru v Persil SENSITIVE (Persil mám nejradi i na dospělácký hadry) a pouívám Lenor SENSITIVE, i kdy peru dohromady - hrozně hezky a jemně ta kombinace voní, take mi to vyhovuje i pro velký oblečení.
Není tady
já pouívám SA8 a jsem s ním spokojena. Práek má certifikát a patent a můou se s ním prát věci jak pro děti tak pro dospělé. Jsme s ním váně spokojena
Není tady
já jsem prala v lovele, ale občas se stane nehoda a kadění je na oblečení a to lovela nevyprala, tak jsem zkusila persil senzitive gel a taky nic - tak tedy čím ? ( hned po nehodě, vypráno v rukách a pak hned up do pračky)
Není tady
já skvrny hned začrstva namočím, namydlím lučovým mýdlem a v Persilu sensitive vyperu, vechno je bez poskvrnky... (a taky peru na 60°C).
V Lovele neperu, nevoní, nepere, a prý jetě drádí, MUDr. mi ji zakázala.
Není tady
Tak já peru v Lovele, oblečky na 40° a osuky a ínky, atd. na 60° a musím to zaklepat vyprala jsem ve na 1* - je fakt, e Anna se zatím prosrajdila snad jen 2x.
To lučové mýdlo je co zač? Kde se to dá koupit?
Není tady
já bych doporučila prací práek S&8. Nevadí dětské pleti a dobře odstraní skvrny. Klidně si napi o dalí informace
Není tady
Katjo, lučový mýdlo je běně k dostání v drogeriích, konkrétně v Rossmanovi je mají.
máte dobré zkuenosti s odstraňovači skvrn? Taky jsem navíc vytáhla oblečení co měla malá jako miminko a koukala jsem na ty luté fleky, taky nevím co s tím. U nás to začíná s flekama být čímdál horí
Upravil(a) Nataly (10. 10. 2009 23:30)
Není tady
Já pouívám taky Lovelu, i pro starí dcerku. Krásně jemně voní. Kdy jsou skvrny od jídla, tak namau tekutým lučovým mýdlem z DM-ky, mají to vdy kousek od Lovely, take pěkně po ruce. :-)
Občas musím vyprat i dětem v normo práku, ale vdy jetě jednou vyperu krátké praní v Lovele, abych dostala z prádla ty agresivní sloky a navoněla Lovelou. Jetě jsem dostala tip, pro miminka nepouívat avivá, ale ocet. Je fakt, e ocet je disinfekční, tak na tom něco bude. :-)
Není tady
Holky, můj starí syn je atopik a já s manelem jsme alergici, pouíváme ekologický prací gel Ulrich, je výborný, ádná chemie...http://www.slonecek.cz/index.php?show=search&search_str=prac%C3%AD+gel
Není tady
Ahojky, prosím perete někdo ve Woolete? Zaujala mě nabídka http://www.akcniletaky.com/letak-dm-dro … 9strana2/, ale nemám s ním ádnou zkuesnot..... Moooc dík
Není tady
skvrne napsal(a):
Ahojky, prosím perete někdo ve Woolete? Zaujala mě nabídka http://www.akcniletaky.com/letak-dm-dro … 9strana2/, ale nemám s ním ádnou zkuesnot..... Moooc dík
Měla jsem ho na tmavé prádlo (ten černý) a byla jsem spokojená. Ale prádlo nemívám moc pinavé. Jako třeba modráky a tak.
Není tady
Judyna napsal(a):
skvrne napsal(a):
Měla jsem ho na tmavé prádlo (ten černý) a byla jsem spokojená. Ale prádlo nemívám moc pinavé. Jako třeba modráky a tak.
Děkuji Zkusím ho aspoň na to černé jako vy a uvidím
Není tady
Ahoj, my pouíváme prací práky z Německa, jsou mnohem jemnějí ne u nás a ti naí ekzémisti s nima nemají problém
Není tady
Ahoj, nám se osvědčil Bochko prací prostředek, zatim vypral vechno, ale je fakt, e manelovi monterky by asi nedal :-)
Není tady
Já pouívám formil gel na černé a na barevné prádlo. A na bílé prádlo práek formil a jsem spokojená
Není tady
Opakovaně smazáno. Za reklamní příspěvky udělen ban. Administrátor.
Upravil(a) AndreaP. (26. 2. 2021 12:59)
Není tady
Dobrá reklama.
Není tady
Elizabeta12 napsal(a):
Já pouívám formil gel na černé a na barevné prádlo. A na bílé prádlo práek formil a jsem spokojená
Formil z Lidlu, ANO! Ověřeno mnou. Po několika letech pouívání jsem se dozvěděla, e v testech byl na druhém místě za Persilem, dobré, ne?
Není tady