29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A davate avivaz detskou nebo normalni dospelackou kdyz perete dohromady??
Není tady
Já peru všechno prádlo dohromady od narození, akorát nepoužívám aviváž a mám Lovelu prášek. Skvrna od mrkve jde perfektně dolů venku na sluníčku. Vybělí se skoro sama. Na banán takový recept nemám.
Není tady
Lei napsal(a):
Tak my pouzivame jen prirodni prasky - v CR to byl Ecover a nemuzu si stezovat. Na fleky od bananu mam super spray (taky je prirodni) a chvili po nastrikani jsou skrvny pryc. Horsi to bylo s mrkvi, to jsem mela kolikrat namocene i dva dny.
Lei, co je to za sprei? my pouzivane sodasan, ale i kdyz tam dam to na skvrny, tak spousta veci nepusti
Není tady
Tekutá lovela krásné voní. Na novorozeně výborná, prádlo je po ní krásně jemnounké. Do měsíce jsem jí používala. Blinkání vyprala. ALe pokad. pleny (když se stala nehoda, používáme sucháč).
Ted peru v persilu sensitiv. Ani nežehlím .
A banán jsme ještě nezkoušeli, tak nevím.
Není tady
Já používala Lovelu a spokojenost, ale je fakt, že jsme žádný fleky neměli, tak nevím, jak by si s nimi bývala poradila. Teď peru v Persil SENSITIVE (Persil mám nejradši i na dospělácký hadry) a používám Lenor SENSITIVE, i když peru dohromady - hrozně hezky a jemně ta kombinace voní, takže mi to vyhovuje i pro velký oblečení.
Není tady
já používám SA8 a jsem s ním spokojena. Prášek má certifikát a patent a můžou se s ním prát věci jak pro děti tak pro dospělé. Jsme s ním vážně spokojena
Není tady
já jsem prala v lovele, ale občas se stane nehoda a kadění je na oblečení a to lovela nevyprala, tak jsem zkusila persil senzitive gel a taky nic - tak tedy čím ? ( hned po nehodě, vypráno v rukách a pak hned šup do pračky)
Není tady
já skvrny hned začrstva namočím, namydlím žlučovým mýdlem a v Persilu sensitive vyperu, všechno je bez poskvrnky... (a taky peru na 60°C).
V Lovele neperu, nevoní, nepere, a prý ještě dráždí, MUDr. mi ji zakázala.
Není tady
Tak já peru v Lovele, oblečky na 40° a osušky a žínky, atd. na 60° a musím to zaklepat vyprala jsem vše na 1* - je fakt, že Anna se zatím prosrajdila snad jen 2x.
To žlučové mýdlo je co zač? Kde se to dá koupit?
Není tady
já bych doporučila prací prášek S&8. Nevadí dětské pleti a dobře odstraní skvrny. Klidně si napiš o další informace
Není tady
Katjo, žlučový mýdlo je běžně k dostání v drogeriích, konkrétně v Rossmanovi je mají.
máte dobré zkušenosti s odstraňovači skvrn? Taky jsem navíc vytáhla oblečení co měla malá jako miminko a koukala jsem na ty žluté fleky, taky nevím co s tím. U nás to začíná s flekama být čímdál horší
Upravil(a) Nataly (10. 10. 2009 23:30)
Není tady
Já používám taky Lovelu, i pro starší dcerku. Krásně jemně voní. Když jsou skvrny od jídla, tak namažu tekutým žlučovým mýdlem z DM-ky, mají to vždy kousek od Lovely, takže pěkně po ruce. :-)
Občas musím vyprat i dětem v normoš prášku, ale vždy ještě jednou vyperu krátké praní v Lovele, abych dostala z prádla ty agresivní složky a navoněla Lovelou. Ještě jsem dostala tip, pro miminka nepoužívat aviváž, ale ocet. Je fakt, že ocet je disinfekční, tak na tom něco bude. :-)
Není tady
Holky, můj starší syn je atopik a já s manželem jsme alergici, používáme ekologický prací gel Ulrich, je výborný, žádná chemie...http://www.slonecek.cz/index.php?show=search&search_str=prac%C3%AD+gel
Není tady
Ahojky, prosím perete někdo ve Woolete? Zaujala mě nabídka http://www.akcniletaky.com/letak-dm-dro … 9strana2/, ale nemám s ním žádnou zkušesnot..... Moooc dík
Není tady
skvrne napsal(a):
Ahojky, prosím perete někdo ve Woolete? Zaujala mě nabídka http://www.akcniletaky.com/letak-dm-dro … 9strana2/, ale nemám s ním žádnou zkušesnot..... Moooc dík
Měla jsem ho na tmavé prádlo (ten černý) a byla jsem spokojená. Ale prádlo nemívám moc špinavé. Jako třeba modráky a tak.
Není tady
Judyna napsal(a):
skvrne napsal(a):
Měla jsem ho na tmavé prádlo (ten černý) a byla jsem spokojená. Ale prádlo nemívám moc špinavé. Jako třeba modráky a tak.
Děkuji Zkusím ho aspoň na to černé jako vy a uvidím
Není tady
Ahoj, my používáme prací prášky z Německa, jsou mnohem jemnější než u nás a ti naší ekzémisti s nima nemají problém
Není tady
Ahoj, nám se osvědčil Bochko prací prostředek, zatim vypral všechno, ale je fakt, že manželovi monterky by asi nedal :-)
Není tady
Já používám formil gel na černé a na barevné prádlo. A na bílé prádlo prášek formil a jsem spokojená
Není tady
Opakovaně smazáno. Za reklamní příspěvky udělen ban. Administrátor.
Upravil(a) AndreaP. (26. 2. 2021 12:59)
Není tady
Dobrá reklama.
Není tady
Elizabeta12 napsal(a):
Já používám formil gel na černé a na barevné prádlo. A na bílé prádlo prášek formil a jsem spokojená
Formil z Lidlu, ANO! Ověřeno mnou. Po několika letech používání jsem se dozvěděla, že v testech byl na druhém místě za Persilem, dobré, ne?
Není tady