6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
máte s tím někdo zkušenosti? mám katastrofické vzpomínky na klasický epilátor kde mi chloupky zarůstají ještě půl roku po posledním použití tak bych chtěla zkusit něco jiného
Není tady
Milá Nexxi,
depilace curkovou pastou je velmi příjemná varianta klasických metod. Sama jsem si vyzkoušela spustu druhů depilací (vosky, papírky, tablety, krémy, pěny apod..) a cukrová pasta je opravdu snad nejpříjemnější. Doporučuji však - vždy se nechte depilovat jen ve studiu, kvůli zarůstaní chloupků a celkové hygieně jsou tam mnohem lepší podmínky - hlídejte si - aby si kosmetička umyla ruce, jestli vše co používá dezinfikuje (pinzety apod).. Několik dní po jakékoliv depilaci pokožka uvítá peeling, který díky tomu že odstraní dumřelou povrchovou vrstvu na pokožce, osvěží pokožku a zabrání zarůstání. (doporučuji peeling profesionální - i když se to možná nezdá rozdíly jsou obrovské!)
Napište nám pak jaké to bylo :-)
Veronika
nexxi napsal(a):
máte s tím někdo zkušenosti? mám katastrofické vzpomínky na klasický epilátor kde mi chloupky zarůstají ještě půl roku po posledním použití tak bych chtěla zkusit něco jiného
Není tady
Pasta je supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer, používám už nějakou tu dobu doma..za 500kč se depiluju tak 3 měsíce a to úplně všude..Je to podle mě lepší než jít do salonu, alespoň finančně..
Není tady
koca napsal(a):
Pasta je supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer, používám už nějakou tu dobu doma..za 500kč se depiluju tak 3 měsíce a to úplně všude..Je to podle mě lepší než jít do salonu, alespoň finančně..
Ty vogo, a kdes ji sehnala???
Není tady
nexxi napsal(a):
Pasta je uzasna, chodim na brazilku do salonu, zacatek byl prijemnej, podruhy to dost bolelo (ale to bylo asi tim, v jaky fazi cyklu jsem se nachazela) a pak uz v poho...
Není tady
kupuju ji pani kasparove, ktera uz ma s prodejem a testovanim ruznych past zkusenosti.Ja s ni mam zkusenosti vybornw, vzdycky doruceni trva tak 2 dny a najdu i maly darecek..no ale nejvic se mi stejne libi ta cukrova pasta, ma v sobe malinko olivoveho oleje a ten mi pokozku zvlacni.Navic mi min zarustaji chloupky a takz to temer neboli..brazilka je sice trochu narocnejsi na techniku, ale da se to, vidina usetrenych penizku mi vzdy pomuze :-)
Není tady
a kde to je?? Nemáš prosím kontakt?? Nebo má www stránky? Díkes moc za info:-)) taky se škubu:-(((
Není tady
ajax napsala jsem ti zpravu - nevim, jstli muzu kontakty a stranky psat verejne, aby to nebyla reklama..pasta je oproti depilatoru uplna pohadka - hlavne v trislech (ja delam kompletni brazilku) a podpazi, ale taky na nohou, rukach..zadne reakce, min zarustani..navic tam neni zadna chemikalie a kdyz se mi podari udelat trochu neporadek, da se smyt vodou..ja teda pouzivam pred aplikaci pasty na pokozku pudr - hlavne tam kde se potim, protoze pak pasta lip prilne...
Není tady
jo a jeste k te bolesti - me se osvedcilo trhat se vzdycky prvni dby po skonceni menstruace, min to boli a taky mi prijde, ze to dyl vydrzi hladky..
Není tady
jj díky moc:-) už jsem mrkla:-)
Není tady
uvids, ze budes spokojena..:-)
Není tady
muzu taky poprosit o kontakt, diky
Není tady
Adule napsala jsem ti zpravu
Není tady
ahoj holky, tak co , uz jste to nektera zkusila doma?A spokojenost?
Není tady
No zkusila jsem to. Abych pravdu řekla , jsem trošku na rozpacích..... Na té videonahrávce na netu je to takové ležérní potahování hmoty po těle. V reálu jsem 3/4 času slepená na prstech, než dojde i k bodu, kdy se hmota tak pěkně " válí" a chytá. Je fakt, že po podsypání pudrem to je fakt docela příjemné- nedá se porovnat se strojkem. Ale na oblast nejintimnější jsem si zatím netroufla! Mám strach že bych si ji slepila...
Takže zatím jsem zkusila trochu nohy , trochu obličej, trochu třísla. Způsob mi vyhovuje, jen nemám techniku. Jo a taky je toho v kelímku docela málo. Skoro mi to přijde tak na jedno použití, když bych měla hmoty dávat tolik jako je na ukázce na netu...
Není tady
jojo zkus s tim pracovat jakoby konecky prstu mnohem lip se pak aplikuje i strhava, a s jednou davkou pracuj dokud nebude uplne seda - pak ti hmota vydrzi hodne hodne hodne dlouho!Ale mas pravdu, ze to chce dopilovat techniku...No a v intimnich partiich se neslepis :-) a pokud jo tak to jde pekne vodou dolu :-)
Není tady
Holky, taky se depiluju cukrovou pastou, mám ji taky z internetu od jedné paní, prodává ji po 90g za 100,-Kč, pracuje se s ní docela dobře, ale je měkkčí, takže když ji moc zahřeju, tak se moc rozpatlá. Stává se vám taky při brazilce, že trochu potom krvácíte, jedna kosmetička mi říkala, že je to celkem běžné. Ale co bysme pro krásu nevydržely, co?
Není tady
Jo to se u tech mekkych past stava, ze se rozekaji..Ta moje patri mezi tvrde, takze se musi rozehrat a pak se s ni dela suprove...POdle me jsou ty tvrde nejlepsi..Typicky mekke pasty si muzete koupit v tunisu nebo egypte na dovce, ale kvalita ne prilis valna..
Není tady
Ahoj holky, jestli chcete zkusit cukrovou pastu, napište mi na mail. Mám jí za levno a kvalitní s podrobným návodem. Používám jí už dlouho a je to fajn. Sice to bolí, ale je to tedy o hodně příjemnější než epilátor, brrrrrr. A navíc se po ní nedělají pupínky a nezarůstají mi chloupky
Není tady
Ahoj holky, mohli byste mi prosím poradit kde se dá sehnat cukrová hmota ?
díky
jandy
Není tady
www.cukrovapasta.com, tam je dobrá a paní i poradí
Není tady
Ano souhlasím,
zde ji odebíráme také.
:-)
Vvv.
Není tady
Zkusila jsem i tu a zůstávám u www.cukrovadepilace.cz, Atattua je moc tuhá.
Není tady
Prohlédla jsem několik internetových stránek a všimla jsem si stále příbývajícíh dodavatelů cukrové pasty. Zkusím některé ozkoušet a dám Vám zprávu, která je dobrá. VK
Není tady