29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
Doktorka mi říkala, že se náušnice můžou píchnout až po hexavakcíně. Nám to ale vychází až na 1. října a to už malý budou skoro 4,5 měsíce. To se mi zdá pozdě, navíc od zkušenějších kamarádek vím, že čím dřív, tím líp, protože pak už si na ty ouška sahají a to je špatný.....
Není tady
v osmi týdnech
Není tady
Kačka má naušnice také z porodnice píchnuté ,když nás v 6ti týdnech pouštěli ,nechali jsme jí je píchnout , při píchání brečela,ale pak hned byla uplně v pohodě...
Není tady
Tak to teda koukám, já myslela nejdřív ve třech měsících.Tak pročpak mě ta doktorka takhle oblbuje????Si na ní asi došlápnu!My už máme náušničky koupený, tak už chci mít doma taky princezničku, aby mi lidi neříkali, jak máme krásnýho chlapečka.....
Není tady
Lulu ,u nás v nemocnici ,když při odchodu má mamina pro holčičku naušnice ,není problém je nechat píchnout. A vím z vyprávění,že když se to nenechá při odchodu ,obvodní doktorky to pak chtějí dělat až po prvním očkování. Také jsme nechtěli mít hezkého chlapečka
Není tady
Tak nám řekli po tetanovce, přesně si nepamatuji kdy, ale bylo to brzy.... A nechávali jsme je nastřelovat - doporučuji!!! Žádné hnisání, je to chvilka a dírečky má perfektně rovné!!!!
Není tady
Žanetko a nastřelovali vám je kde, v normálním kosmeťáku? Četla jse, že to není to pravé, ale ráda si nechám poradit...
Hlavně mě zajímá, jestli ti nastřelej i naušničky, který si přineseš?
A vlastně, když máte koupený naušničky, musí být nějakou dobu předtím naložený do lihu nebo tak?
Není tady
Po první hexe, říkala doktorka Máme je asi měsíc
Není tady
Gábi nám dala doktorka vybrat naušničky, který měla na nastřelení u sebe v ordinaci. Takový pecičky, jiný nastřelit nejdou. Máme je ještě teď, protože naše naušnice mám na vyčištění, ale po 14ti dnech jí můžeš dát jiný
Není tady
Gábi, nechávali jsme je nastřelit v kosmetickém salonu. Nejdříve jí paní kosmetička ouška nastříkala sprejem, který místo trošku znecitliví a po pěti minutách jsme šli do toho. Musí se nastřelit přímo náušnicky z chirurgické oceli, které jsou k prodeji na místě, takže jsme si mohli vybrat. Míša plakala, ale nebylo to tak hrozné. Netekla žádná krev!!!!! Po nastřelení jí to opět něčím nastříkala a jeli jsme domů. Jen co jsme vylezli ze dveří, tak malá spala. Probudila se až doma. Ouška vůbec nebyla červená, jen jsme to mazali fram. mastí a otáčeli. No a po 14dnech jsem naušničky vyměnili za zlaté. Původně jsem taky chtěla normálně ouška propíchnout u paní doktorky, ale po doporučení sestry jsme šli do nastřelení- má dvě dcery, první šla normálně - ouška hnisala pěkně dlouho a druhá šla nastřelit a bez problému.
Jinak jsem slyšela, že už i hodně doktorů nastřeluje náušničky, takže není problém si to zjistit.....
Není tady
Koukám, že mě Megg předběhla.... Jinak při výměně jsem měla celou noc náušničky naložené v lihu
Není tady
Přesně jak píše Žanetka, malá bulela jen po nastřelení, když jsme vyšly z ordinace tak za chvilinku spala. Večer jsem jí zkoušela sáhnout na ouško a vůbec nereagovala, takže v pohodě.
Netekla žádná krev, žádný hnisání... prostě nic a nastřelený jsou krásně. Máme to i na stránkách
Není tady
Taky vřele doporučuji nastřelení. Sice nás to vyšlo u naší dr o tři stovky více než propíchnutí,ale nenechám své dítě zbytečně trpět...
Není tady
Lulu, ono je to tak, že se musí píchnout do určité doby, kdy je v podstatě chráněné miminko obrannými látkami ještě od maminky( snad 8-9. týdnů,ale to fakt nevím přesně), nebo až po nějakém tom očkování okolo 4. měsíce.
Já nechala oboum holkám píchnout raději brzy. Jitce cca ve 4 týdnech a docela plakala. Leničce nebyly ani 2 týdny a při prvním oušku ani nepípla, při druhém lehce kňourla.
Obě holky to měly píchnuté klasickým způsobem a hned dostaly svoje naušničky. Obě to měly bez problémů, bez hnisání......
Děti to píchne jako injekce.
Není tady
Lulu, malá je má od 8 týdnů, ještě nám to trochu hnisá,ale zvládla to dobře, i přes ty velká vedra. Ba právě naopak, mě dr. říkal co nejdříve.
Není tady
My máme od 6 týdnů - naše Dr. když jsem se jí na ně ptala říkala co nejdříve a hned si nás objednala. Platili jsme 200,- kč a máme krásnou princeznu...
Není tady
Nám Aduš pýchli po prvním očkování na ušním za 150kč
Není tady
My šli s naušničkama už z porodnice, do tří týdnů měla malá ouška krásně zahojená.
Není tady
tak nám bylo taky řečeno až po očkováních tak cca ve třech měsících
Není tady
My asi v 5.mesicich u doktora. Ale myslim, ze kdyby to bylo jeste o mesic pozdeji, tak by to bylo horsi, protoze uz zacinala sahat na ouska.
Není tady
Stránky: 1 2