|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1
Od porodu se pořád strašně potím. Slyšela jsem, že je to díky kojení. Je to možný, nebo je to blbost? Nikdy jsem s tím problémy neměla a ted abych se sprchovala 5x denně.....
Není tady
já se taky potím víc než dřív, ale myslím, že je to tím, že mi zůstalo 6 kg po porodu a taky než připravím malého na procházku, snesu kočár ze schodů a konečně vyrazím ven, tak ze mne leje...
Není tady
Jééé hurá, konečně mi někdo odepsal..... No mě zůstalo taky 5 kg, ale myslím, že tím to nebude. Já se potím a třeba ani nic nedělám. Tak nevím....
Není tady
No holky,já se taky potím,sice jsem v těhu přibrala strašně moc,ale už jsem taky dost shodila,ikdyž do své původní váhy mám daleko.Já stále ještě kojím a s pocením mám taky velké problémy.Nejhorší jsou ty spocené kolečka pod paží,ale jinak to řeším deodorantem,takže pach potu nejde cítit,ale je to nepříjemné.Takže si myslím že to asi kojením bude,protože jsem takové problémy předtím neměla.A moje švagrová říkala že to taky tak měla a jakmile přestala kojit tak se už nepotila.tak také nevím....
Není tady

Ahoj Lulu
já to měla taky, a to jsem shodila všechno skoro hned
Je to tím kojení a to jsem rodila v zimě. V noci jsem se převlíkala několikrát, peřiny byli mokrý, fakt děs. Samo to ustalo, myslím, že nějak po šestinedělí....
ALe když si na to vzpomenu
Vidíš, úplně bych zapomněla, jojo, taky to tak bylo, takže klííd a přejde to
Papa 
Není tady
ahoj lulu, taky si myslím,že to je kojením, leje ze mne jako z prasete
[/url]Není tady
ahoja, taky jsem se potívala jak vrata od chlíva, v noci jsem se musela převlékat, protože jsem byla tzv. durch und durch
- fakt síla, ale už je to ok...spíš to budou asi nějaké hormonální změny, protože kámoška, co už nekojila se potila taky 
Není tady
No vždyt já už kojím taky jen trošku. Ale myslím si taky že je to spíš ta hormonální změna, protože takových nepříjemných věcí je ted u mě nějak víc. Vlasy, plet, atd......
Není tady
já se taky víc potím, ale já jsem to dotetka přikládala k bylinkám - čaji pro kojící
Není tady
mě se zdá, že se také potím trošku víc, než jindy :-( tedy v těhu mě bývalo furt horko, teď už ne, ale potím se asi víc, hlavně při kojení - kojím naplno a váhu už mám zpátky původní...
Není tady
Já se potila jak 3 koně dohromady, ale myslela jsem, že bydlím 3.p bez výtahu, a tahala jsem dítě nahoru, nákupy nahoru....Taky jsem myslela, že i ta váha, co zůstala to dělá...
Ale pravda, když jsem kojila dokonce i hubnutí šlo nějak samo a lehce...
Asi to k tomu patří, ale přejde....
Není tady
Já se potím a stejně nehubnu. Ale při předešlých dvou těhu jsem zhubla všecky kilča až když jsem přestala kojit. Ted mám nahoře stále ještě 8 kg. a nehnu se z místa.
Není tady
Stránky: 1