|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahojte,chcela by som podstupit tento zakrok na odstranenie neziaducich chlpkov. Kolko stoji takyto zakrok a kolkokrat musim navstivit salon aby odstranenie chlpkov bolo trvale? ako zavisi cena od velkosti plochy respektive ake su cenove rozdiely medzi depilaciou napriklad noh alebo podpazusia? poprosim o blizsie informacie a najme rady/skusenosti vopred dik 
Není tady
mrkni na www.petrakucerova.wz.cz
taky jsem nad tím přemýšlela, ušetřilo by mi to spoustu starostí
, ale nejdřív zkrátka musím našetřit...

Není tady
jestli muzu neco:podstoupila jsem 3 zakroky laserovani trisel,az po tretim jsem mela malinkej flicek vypadanej,bohuzel (mozna spis bohudik) zase zarostl a vic penez do toho cpat nehodlam a dodnes se s fermou artmed dohaduju o alespon prosetreni me reklamace...nemuzu se niceho dopidit,jsou to 2 roky,nastesti trisla vypadaji alespon jako predtim...nejsem nijak extreme zarostla.a taky je mi jasny,ze na kazdyho to pusobi jinak.jen jsem chtela informovat.... ;-)
Není tady